GDPR Compliance:

I forhold til GDPR og Persondataforordningen har Brinch & Partner forholdt sig til problemstillinger og taget forholdsregler for at være i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Brinch & Partners har forholdt sig seriøst til denne og kortlagt de forskellige risici i forhold til behandling af persondata. Som dataansvarlige gennemfører Brinch & Partners passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der vil nedbringe risikoen for krænkelser af fysiske personers rettigheder og frihedsrettigheder. Alle medarbejdere hos Brinch & Partners har fået internt kursus i de nye og gældende regler.

Samtykke ved Ansøgning

Når den registrerede har accepteret denne erklæringer og tilsendt persondata til Brinch & Partners database, gemmer vi dine oplysninger i op til seks måneder, som loven påkræver. Efter seks måneder bliver den registreredes oplysninger slettet. Hvis den registrerede ønsker at søge igen, eller søge en anden stilling efter de seks måneder bedes den registrerede søge igen.

Læs mere

Samtykke ved Emnebank

Når den registrerede har accepteret denne erklæringer og tilsendt persondata til Brinch & Partners database, gemmer vi dine oplysninger i op til seks måneder, som loven påkræver. Efter seks måneder bliver den registreredes oplysninger slettet. Hvis den registrerede ønsker at tilmelde sig emnebanken igen, eller søge en specifik stilling efter de seks måneder bedes den registrerede søge igen.

Læs mere

Dataansvarlige:

Brinch & Partners
Havnegade 39, 1058 København K, Danmark
mail@brinchpartners.dk
+45 70202328

Data Protection Officer:

Joachim Bybjerg Præstmark
Havnegade 39, 1058 København K, Danmark
jp@brinchpartners.dk
+4531481595