Markedsføringssamtykke:

Brinch & Partners er ansvarlige for al marketingdata, vi indsamler. Vi indsamler marketingdata, når du giver det til os personligt, når du besøger vores hjemmeside, når du registrerer dig for at få materiale fra Brinch & Partners, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, når du deltager i diverse begivenheder arrangeret af os, osv. Når du besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies og andre typer af online tracking. Du kan aktivere eller deaktivere cookies under indstillinger i din internetbrowser.

Marketingdata inkluderer kontaktinformationer såsom navn, arbejdsmail, firmanavn, telefonnummer, IP-adresse, geografisk placering og browsertype. Marketingdata inkluderer også hjemmesidevisninger, anmodninger om marketingmateriale og alt salg, der er et resultat af din interaktion med marketingmateriale. Disse data er anonyme, medmindre der gives yderligere informationer (fx ved udfyldning af formularer gennem vores hjemmeside), som kan forbindes til specifikke personer.

Formål
Vi bruger marketingkontaktinformation, som brugere giver os til det formål, som informationen var indsamlet med: at tilsende efterspurgt materiale, at besvare spørgsmål samt at indregistrere i forbindelse med begivenheder. Vi bruger også marketingkontaktinformation til at sende påmindelser om vores produkter og services. Vi anvender automatiske identifikatorer og trackingidentifikatorer til at administrere, forbedre, analysere og personalisere reklamering. Vi bruger også al marketingdata til at vurdere effektiviteten af vores marketinginitiativer samt til at tracke salgstal og andre data, der kommer fra disse marketinginitiativer.

Juridisk grundlag
Vi behandler marketingdata på baggrund af vores legitime interesse i direkte marketing. Al marketingdata behandles også på baggrund af det samtykke, som gives af vores brugere.

Overdragelse af data
Hos Brinch & Partners giver vi ingen informationer videre til andre parter uden tilladelse fra de individuelle personer, som informationen omhandler.

Opbevaring af data
Vi opbevarer marketingdata så længe det er rimeligt i forhold til den oprindelige årsag til indsamling af dataene. Vi forbeholder os retten til at opbevare marketingdata i op til 24 måneder. Du har altid ret til at få slettet de data, vi har om dig eller din virksomhed, samt framelde dig al marketingkommunikation, herunder nyhedsbreve og andre former for marketingmateriale. I dette tilfælde opbevarer vi kun den information, som er nødvendig for at være sikker på, at vi ikke kontakter dig igen i forbindelse med direkte marketingformål.

Registreredes rettigheder
Du har retten til at kontakte os i forhold til at gennemse, revidere eller slette hvilken som helst marketingdata, som du tidligere har givet til os, eller som vi har indsamlet om dig. Vi vil vende tilbage på din henvendelse omkring dette inden for et rimeligt tidsrum. Du har desuden retten til at sende klager til Datatilsynet.

Kontakt

I forbindelse med spørgsmål angående ovenstående kan vi kontaktes på:

Tlf.: +45 7020 2328

E-mail: mail@brinchpartners.dk