Referencer

Vi anvender en veldokumenteret og gennemtestet proces kombineret med en række professionelle testværktøjer. Dette er med til at give vores kunder det bedst mulige beslutningsgrundlag og dermed i sidste ende den rigtige kandidat til jobbet. Vores konsulenter har alle flere års erfaring med Search & Selection, HR Management og generel ledelse og har løst opgaver hos en bred vifte af Internationale koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder.

Vi er i vores opgaveløsning kendt for vores tætte dialog med vores kunder og vores evne til at forstå deres forretningsmæssige udfordringer og stille skapt på de kompetencer, der kræves for at udvikle kundernes forretning. Dette opnåes kun ved det korrekte personlige og faglige match.

Annika Krogh Colombo, Partner People & Culture, Valcon 
Brinch & Partners og særligt Mia Svantemann Ramskov har været vores rekrutteringspartner i Valcon igennem flere år. I et marked hvor der er rift om de gode Tier 1 Management Consulting kompetencer og specialister og hvor vi samtidig har haft meget høje krav til kandidaternes erfaring og kompetence niveau er det lykkedes Mia qua hendes tilgang, netværk og særlige screening at finde frem til stærke og erfarne Management Konsulenter med både spidskompetencer indenfor IT, Strategi, Change, Supply Chain, Leadership & Digital Transformation til vores konsulentteam. Mia sætter sig 100% ind i vores virksomhed og repræsenterer og ‘sælger’ os som om hun selv var en del af vores forretning. Hun fremstår troværdig, ærlig og personlig i dialogen både med os og kandidaterne.

Ditte Riis, Regional HR Business Partner The Netherlands & Nordics, RHI Magnesita 
Arne is doing an outstanding job recruiting for RHI Magnesita in countries around Europe and I admire his professionalism and transparency. It has been absolute pleasure working with him.

Rico Andersen, CEO, Ageras 
Vi var på udkig efter en samarbejdspartner inden for rekruttering af ledere og tungere specialister og valgte Jens Chr. fra Brinch & Partners efter anbefaling. Brinch & Partners har vist sig at levere en god, ordentlig og solid proces, hvor de har vist at de hurtigt forstår vores forretningsmodel, pains- og kultur. Baseret på dette har de gennem en strømlinet proces leveret kandidater som matcher præcis de kompetencer som vi søger, til at sikre vores fremadrettede vækstmål. Gennem forløbet har de vist at deres fokus er vores virksomhed og er samtidig blevet rost af kandidater for deres uformelle og professionelle håndtering gennem hele processen. Brinch & Partners er ikke bare en leverandør, de er partnere som naturligt tager rollen som trusted advisor og leverer rekruttering og sparring af høj kvalitet og effektivitet.

Christina H. Højfeldt, Vice President and Head of Global Strategy & Innovation, Falck A/S
I tæt samarbejde med Brinch & Partners, herunder Mia Svantemann Ramskov, nåede vi på få uger i mål. Målet var ansættelse af en tung Management Konsulentprofil til vores “Global Strategy & Innovation” afdeling. Vi havde behov for en helt særlig profil med mange års erfaring med strategiudvikling og med særlig finansiel og analytisk indsigt. Vi fik en stærk profil ombord fra Tier 1 Consultancy. Mia hjalp os særligt med dybdegående assessement for at sikre at vi foretog det helt rette valg, både kompetencemæssigt men i høj grad også på det kulturelle og personlige fit,  da vi var så priviligerede at have flere stærke konsulentprofiler i feltet. Jeg kan på det varmeste anbefale Mia, der har godt fat i Management Consulting profiler, hun er god til at rådgive undervejs (herunder udfordre) og har et særligt øje for det helt rigtige “fit”.

Morten Vilsen, CEO, Evolution360.
Brinch & Parters har hjulpet os med at rekruttere en software udvikler til vores marketing-software virksomhed Evolution360. Dette er gjort med meget stor professionalisme og med høj kvalitet fra start til slut. Det er et særdeles svært at finde kvalificerede udviklere, idet markedet pt. er så konkurrencepræget. Men Brinch & Partners har qua deres store netværk og vedholdende search-arbejde fundet en dygtig medarbejder til vores udviklingsteam.

Johannes Steensgaard, VP People, KK Wind Solutions A/S.
Brinch & Partners har med Partner Peter Bjerring i front leveret stærke kandidater til KK i adskillige processer på både executive, leder og senior specialist stillinger. KK oplever altid en meget dynamisk håndtering af vores rekrutteringsopgaver. Alt forløber særdeles professionelt lige fra kandidatprofilering, over udvælgelsesproces, til test og referencer. Peter Bjerring kender efter flere års samarbejde KK rigtig godt og udfordrer os meget professionelt i vores kandidatvalg.

Allan Vittrup, Head of Markets, Vindenergi Danmark
I tæt samarbejde med Brinch & Partners fandt vi i løbet af ca. 6 uger frem til vores nye Portfolio Manager. Processen var gennemført professionel – fra den indledende behovsafdækning til de sidste afsluttende samtaler. Processen var omfattende med to typer tests (kognitiv og person test),  vores egen udviklede tiltrædelsesopgave samt indhentning af referencer. Partner Peter Bjerring forestod processen i samarbejde med et researcher team hos Brinch & Partners. Vi blev i løbet af processen opdateret ugentligt på processen. Vi er meget tilfredse med processen, indsatsen fra Peter og teamet og ikke mindst med vores nye Portfolio Manager.

Lis Ehmer Olesen, Advokat, Bestyrelsesformand, Oasis 
Vi har brugt Brinch & Partners som konsulenter i forbindelse med ansættelsen af en ledende medarbejder i Oasis. Samarbejdet har på alle måder været tilfredsstillende, fleksibelt og effektivt, og med respekt for organisationens ønsker og kultur. Både ansættelses- udvalget og den valgte kandidat har følt sig trygge i beslutningsprocessen, der har været præget af grundighed og professionalisme.

Flügger Group A/S
Vi er hos Flügger group A/S utrolig glade for det samarbejde vi har haft med Brinch & Partners og herunder Mia Svantemann. Mia besidder en positivisme der smitter og en høj professionalisme, hvor man som kunde føler sig tryg i en altid meget struktureret og informationsrig proces. Brinch & Partners har i vores samarbejde altid leveret høj kvalitet om så det drejer sig om tunge specialister eller tekniske lederstillinger.

Velux – Verdens førende leverandør af ovenlysvinduer
Vi har igennem flere år haft et tæt samarbejde med VELUX hovedkontor i Hørsholm, deres afd. i resten af Danmark, samt deres danske og svenske salgsselskaber. Vi har blandt andet hjulpet VELUX med besættelse af følgende stillinger: – Salgschef – Teknisk Chef – BI konsulenter – SAP CRM Manager – Regional Product Manager – Category Product Manager – Projektrådgivere – Kundeservicechef mfl.

Torben Lange, CTO, Xaar
Vi har hos Xaar haft stor glæde af samarbejdet med Brinch & Partners. Vi har søgt og ansat flere ingeniører, hvor høje tekniske specialist kompetencer har været i højsædet. Vi er kommet i mål og lavet succesfulde ansættelser hver gang. Brinch & Partners arbejder effektivt med søgning af kandidater og rapporterer løbende om fremdrift, ligesom interviews har kørt smertefrit.

Tina Raasteen, Commercial Director, By Malene Birger
Vi brugte Brinch & Partners til en search efter en Business Development Manager inden for ecom. Brinch & Partners løste opgaven inden for tidsplanen og fandt den helt rigtige kandidat som matchede den ønskede profil. De var grundige i deres search arbejde, fleksible, og var gode til at give både os og kandidaterne updates undervejs. Alt i alt en god, professionel håndteret proces.

Henrik Jespersen, Group Vice President, Gumlink
Vi havde et godt og frugtbart samarbejde i forbindelse med udviklingen af en ny organisationsstruktur – et samarbejde der var præget af nytænkning, strategiske indsigt og erfaring. Der blev stillet kritiske og udfordrende spørgsmål ved de rigtige ting. Samlet set har samarbejdet bidraget til Gumlinks fremtidige værdiskabelse.

Klaus Graven Nielsen, HR Vice President, Novo Nordisk
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Henrik. Arbejdsgangen og processen har været seriøs, detaljeret og præcis, hvilket har betydet at Novo Nordisk A/S har været meget tilfreds med de aftalte leveringer og dialoger undervejs. Specielt skal fremhæves den hurtige kobling til de strategiske udfordringer, samt evnen til at få præciseret behovet samt skabe den nødvendige fremdrift i processen.

Thomas Lund, Adm. Direktør, Dansk Teknologi
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Brinch & Partners for første gang. Opgaven var bestemt ikke nem, men det lykkedes Jens Christian Jensen og hans kollegaer at finde en overordentlig kvalificeret ingeniør til vores produktudviklingsteam. Processen har hele vejen igennem været præget af gode og udfordrende dialoger, seriøsitet og stor kompetence.

Mikael Stokes, Former CEO, Sypris Europe
We were impressed by Brinch & Partners’ ability to fully understand our company’s needs, and the fact that they were not afraid to challenge what we thought we needed. Through the quick and thorough process at Brinch & Partners, we have hired the best employees that we ever had.

Medtronic – Verdens førende af Medico teknisk udstyr
Vore konsulenter har blandt andet bistået Medtronic, der er et Internationalt amerikansk ejet selskab og verdens førende indenfor udvikling og produktion af Medico teknisk udstyr, med ansættelse til blandt andet Key Account Representative, Product Manager og Financial Analyst.

Arne Molberg, Adm. Direktør, Kvadrat Soft Cells A/S
Jeg har gennem mine år som Adm. Dir. haft et tæt samarbejde med Brinch & Partners konsulenter, der gennem en stærk forståelse for vores virksomhed og vores hverdag, har været med til at udfordre forretningen og med til at finde kandidater der personligheds- og kompetencemæssigt har været med til at understøtte vores strategi

Mette Berthelsen, Salgs-& Markedschef, Brobizz A/S
Samarbejdet med Brinch & Partner har levet fuldt op til mine forventninger.
Brinch & Partner er meget professionelle og grundige i deres arbejde, og udviser stort engagement hele vejen igennem processen

Anette A. Sørensen, HR Manager, Bolia.com
Jeg har anvendt Henrik til såvel rekruttering som genplaceringer i mit nuværende job men også tidligere. Grunden til at jeg gentagne gange har valgt Henrik er, at hos ham får man en ærlig og kompetent ydelse, som giver høj grad af sikkerhed i resultatet. Derudover er Henrik eminent til at følge op på de leverede ydelser – så det er value for money. Henrik er endvidere meget hurtig til at spotte kulturen og tonen i en virksomhed – derved får man et udbytterigt kundeforhold.

Bob Struijk, General Manager, FANUC
At FANUC we believe that success is made by the people in our organizations. For that we put extreme efforts in finding the right persons to join our company. As this may sound obvious, the reality has shown that it is a delicate process of probing, fine tuning, assessing and dialogue. Brinch & Partners are masters at this task and are a truly sparring partner all the way. They are contributing to the expansion of our company in Denmark in a priceless manner. We wish they were active in other countries as well

Anders W. Fogstrup, Country Manager, Mundipharma
Vi har ved flere lejligheder anvendt Brinch & Partners som vores foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med at finde nye kompetente medarbejdere til Mundipharma. Processen som alle potentielle kandidater gennemgår er særdeles velstruktureret og professionel. Feedback’en fra såvel de kandidater, som endte med at blive vores nye medarbejdere hos Mundipharma samt de kandidater, som ikke endte hos os, har været utrolig positiv. For mig er det essentielt, at sikre en transparent proces, hvor rekrutteringspartneren er virksomhedens forlængede arm.

Jens Knoph, Adm. Direktør, OneMed A/S
Dette er første gang vi har benyttet Brinch & Partners. Oppdraget til Brinch & Partners var å finne en Salg- og Markedsdirektør innenfor spesifikke kriterier, og vi er sikre på at vi har funnet den riktige person til å ta OneMed videre for oppfyllelse av våre strategier. Det har hele veien vært en meget god opplevelse der vi har hatt en meget god dialog underveis, gode search som har gitt mange spennende kandidater og fine intervjuer som har endt opp i en meget god ansettelse. Vi kan godt anbefale Brinch & Partners.

Ole Villarsen, Tidl. CFO, Philips Nordic
Philips Danmark har igennem en årerække anvendt Brinch & Partners. Vi har brugt dem til jobs på mange forskellige levels og forskellige fagområder. Vi har altid været tilfredse med udfaldet af den endeligt valgte kandidat, i enkelte tilfælde er vi sågar endt med at ansætte begge kandidater, der var i finalen om en ledig stilling. Brinch & Partners forståelse for vores virksomhedskultur samt deres professionalisme i kandidatudvalget, har gjort at vi føler os komfortable når vi sidder i den endelige beslutningsrunde omkring hvem vi skal vælge. Meget kvalificeret og professionel optræden er helt klart et varemærke Brinch & Partners kan fremvise efter vores opfattelse

Malene Friis, COO, Arp-Hansen Hotel Group
Arp-Hansen Hotel Group har haft et yderst konstruktivt samarbejde med Brinch & Partners og derigennem rekrutteret rette kompetente nøgleperson til at supportere virksomhedens vækst. Jens Christian Jensen arbejdede professionelt og målrettet, men tog også den fornødne tid til at opnå forståelse for vores virksomhed og for profilen vi søgte. Med stor indsigt og oprigtig passion fandt Jens Christian rette kandidat der matchede vores forventninger til fulde. Vi havde en rigtig god og uformel dialog både før under og efter rekrutteringsprocessen. Arp-Hansen Hotel Group lægger også i denne sammenhæng vægt på en samarbejdspartner der kan repræsentere virksomhedens værdier på rette vis og vil til hver en tid anbefale Brinch & Partners.