Rekruttering – IT2023-08-29T08:21:29+02:00

Rekruttering – IT

Brinch & Partners er i dag et stærkt brand og en værdifuld sparringspartner indenfor rekruttering i hele Danmark, med kontor i København og Aarhus, samt international rekruttering gennem vores samarbejde i IMSA Search. Vi har mange års erfaring med rekruttering af IT-profiler og arbejder både for en række store internationale koncerner, såvel som mindre og mellemstore virksomheder samt for en række start-ups. Vi har et meget stærkt netværk, egen emnebank og er med i IMSA Search globale AI-baserede database Barons.ai.

CASE – Senior SAP Project Managerr

Kontakt

Partner Lars Frisk Rossen

Få yderligere information på
+45 31 506 502
lfr@brinchpartners.dk

CASE – Scrum Master

Kontakt

Partner Susanne Holse

Få yderligere information på
+45 2989 4900
sh@brinchpartners.dk

CASE – User Interface

Eksempler på konkrete referencer Læs mere
Eksempler på specifikke opgaver hos nuværende kunder Læs mere

Kontakt

Partner Ole Bæk

Få yderligere information på
+45 4070 5743
ob@brinchpartners.dk

stock-photo-developing-programming-and-coding-technologies-website-design-programmer-working-in-a-software-693112105

Eksempler på løste opgaver

 • Software Developers (Frontend, Backend, Fullstack, Senior)
 • Software Asset Manager
 • Solution Architects

 • Country ERP Roll-out Manager

Vores gennemprøvede rekrutteringsproces

Hos Brinch & Partners er vi eksperter i at finde og vurdere mennesker, og vi er en naturlig sparringspartner for din virksomhed, hvis du ønsker at få rekrutteret nye kandidater til din virksomhed. Vi har solid erfaring med rekruttering af forskellige typer af topledere, mellemledere og specialister inden for en lang række af brancher. Vi rekrutterer altid med udgangspunkt i vores kunders strategi og sikrer gennem vores grundige og velafprøvede proces, at vores kunder får tilført præcis de kompetencer, som der er behov for. Kendetegnende for vores opgaveløsning er det tætte samspil og gode kommunikation mellem vores erfarne partnere og kunden.

Med udgangspunkt i vores kunders forretningsmæssige strategi tilrettelægger vi den mest optimale rekrutteringsproces, hvor det er opgaven der bestemmer metoden og ikke omvendt. Udgangspunktet er en grundig analyse af markedet, virksomheden og stillingens ansvarsområder. Kun igennem en detaljeret forståelse af rammebetingelserne er vi i stand til at finde frem til de kandidater, der kompetencemæssigt og menneskeligt matcher jobbet, og som kan tilføre jeres virksomhed værdi. En stærk velfunderet proces med høj faglighed og en tæt løbende dialog mellem partner og kunde sikrer, at alle involverede parter oplever et godt og professionelt forløb.

Vores rekrutteringsproces er baseret på følgende steps:

 • Profilanalyse
 • Search/headhunting ud fra de opstillede kompetencer
 • Interview med kandidat og den ansvarlige partner
 • Første præsentation
 • Personligheds- og kognitive tests, herunder test interviews med kandidater
 • Testgennemgang og 2. præsentation, evt. inklusiv case
 • Ansættelse

Denne proces sikrer en høj succesrate målt over tid til over 98,5%

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal vi bruge Brinch & Partners?2020-05-19T10:03:47+02:00

Vi hjælper vores kunder med at rekruttere mere effektivt. Vores erfaring og set-up er gearet til at lokalisere, kontakte, behandle og vurdere de bedst mulige kandidater til netop den specifikke rolle. Alt dette gør vi indenfor vores kerneværdier som betyder at vi arbejder effektivt, uformelt og med lange kunderelationer. Vores 10 partnere kommer alle med ledelsesbaggrund fra en specifik industri og kender derfor alle de nødvendige facetter og problemstillinger som netop jeres virksomhed står overfor. Dette giver os et større forspring allerede fra opgavens start.

Hvad siger vores kunder?2021-10-01T16:54:56+02:00

Morten Vilsen CEO Evolution360 ”Meget stor professionalisme og med høj kvalitet fra start til slut.”

Chlinton Arendahl Nielsen, CEO, KK Group. “Brinch & Partners har leveret et særdeles professionelt forløb som differentierer dem i branchen”

Bob Struijk, General Manager, FANUC ” They are contributing to the expansion of our company in Denmark in a priceless manner. We wish they were active in other countries as well”
Læs mere

Hvad koster det at ansætte gennem Brinch & Partners?2020-05-05T13:07:21+02:00

Prismæssigt er det for altid opgavens sværhedsgrad som er med til at sætte den rigtige pris. Denne er altid fast og indeholder ingen skjulte omkostninger. Normalt ligger niveauet på 20-25% af lønpakken.

Hvor mange rekrutteringer laver I årligt?2020-05-07T08:26:08+02:00

Vi laver i Brinch & Partners cirka 100-125 rekrutteringer årligt, hvoraf langt de fleste er enten ledere eller specialister. Derudover har vi en række øvrige konsulentopgaver som fx Outplacement, HR Consulting og Team Assessments. Læs mere om de øvrige opgaver her

Hvor længe tager en rekruttering?2020-04-30T08:11:15+02:00

Hvor lang tid en rekruttering tager afhænger af en række faktorer som eksempelvis hvor svær opgaven er? Hvor opgaven er placeret rent geografisk og hvilket brand som kunde har. En typisk rekruttering tager 8-10 uger fra opstart til opgaven er afsluttet. Læs mere om rekruttering her

Hvad mener I med “uformel” rekruttering?2020-05-19T10:03:35+02:00

For os betyder kompromisløs, uformel og professionel rekruttering, at vi sætter kunder og kandidater i centrum gennem hele processen. Det er derfor aldrig konsulenten, der er vigtigst.