Professionelle & Uformelle

Hos Brinch & Partners er vi eksperter i at finde og vurdere mennesker og er en naturlig sparringspartner for din virksomhed, hvis du ønsker at drøfte emner som Search & Selection og HR Consulting. Vi er en landsdækkende konsulentvirksomhed med kontorer i København og Århus. Vi løser opgaver inden for rekruttering af ledere og specialister med udgangspunkt i vores kunders strategi og sikrer gennem vores proces, at vores kunder får tilført præcis de kompetencer, som der reelt er behov for. Kendetegnende for vores opgaveløsning er det tætte samspil mellem konsulenter og kunder.

SEARCH & SELECTION

Udgangspunktet for vores arbejde er en grundig analyse af markedet, virksomheden og stillingens ansvarsområder og det er opgaven, der bestemmer metoden og ikke omvendt. En stærk og velafprøvet proces og en tæt løbende dialog mellem konsulent og kunde sikrer en professionel proces.

Læs mere

HR CONSULTING

Vi bistår med at optimere de kompetencer og funktioner som man skal have in-house i sin HR funktion. Vores HR management services vil altid tage udgangspunkt i at målrette sig jeres forretningsmæssige behov og ambitioner. Vi tager en grundig dialog om opgavens karakter og sikrer en klar aftale om, hvordan vi bedst tilfører værdi til jeres virksomhed.

Læs mere

BESTYRELSES REKRUTTERING

Hos Brinch & Partners har vi fokus på sammensætning og rekruttering af medlemmer til udviklingsorienterede bestyrelser. Vi har især gjort det til vores speciale at rådgive mindre- og mellemstore vækstvirksomheder, da vi har en stor indsigt i de strategiske udfordringer, som netop disse virksomheder står overfor.

Læs mere

TEAM ASSESSMENTS

Vi er specialister i mennesker og bidrager gennem professionelle værktøjer, en struktureret proces og solid erfaring til at vurdere såvel enkelt personer, såvel som teams. Dette er med til at sikre at der er fokus på de kompetencer som den enkelte har og hvordan disse kan anvendes mest effektivt i team sammenhæng.

Læs mere