Team Lead, Technical Documentation & Support

Brænder du for teknisk dokumentation, og udvikling af intelligente akustikløsninger? Kan du omsætte teknisk viden til praksis og sikre høj kvalitet gennem detaljeret dokumentation? Vil du være en del af et internationalt orienteret firma, med solid erfaring inden for akustik, hvor bæredygtighed er et kernepunkt? Så kunne du være den Team Lead, Technical Documentation & Support, vi søger til vores kontor i Slet ved Aarhus. 

Produktudvikling i en international vækstvirksomhed

Troldtekt producerer akustikplader af naturmaterialerne træ og cement, med et dybtgående fokus på bæredygtighed inden for bygningsakustik. Virksomheden har oplevet en markant vækst, både i Danmark og internationalt, understøttet af grundig teknisk dokumentation og innovation.

Analytisk ingeniør med passion for test, compliance og dokumentation

Med udgangspunkt i fremragende bygningsakustik søges en Team Lead til Technical Documentation & Support, der er et team, der varetager en række opgaver indenfor dokumentation, test & certificeringer og compliance. Dette gælder nye produkter, ændringer af eksisterende produkter og ved onboarding af nye markeder. Den ideelle kandidat skal have en interesse for god bygningsakustik, og de løsninger, Troldtekt tilbyder på dette område.

Rolle kræver en kombination af teknisk ekspertise, forståelse for relevante love og standarder, samt stærke organisatoriske og kommunikationsevner. Samarbejde på tværs af forskellige afdelinger er afgørende for at sikre, at alle aspekter af dokumentation, test, certificering, og compliance er dækket effektivt.

I rollen vil lede et mindre team, og der vil der være rig mulighed for at sparre, dele viden og erfaringer, så Troldtekt konstant udvikler sig og eksekverer i overensstemmelse med vores høje ambitionsniveau.

Arbejdsopgaver:

 • Lede og udvikle et mindre team
 • Koordinering af dokumentation og certificeringer
 • Teknisk onboarding af nye markeder – udarbejdelse af teknisk dokumentation og undervisning
 • Sikre at teknisk dokumentation opfylder lovgivning, myndighedskrav og certificeringer
 • Lede og løse opgaver inden for teknisk ændringsstyring og change management
 • Ansvar for at sikre, at al dokumentation er præcis, opdateret og overholder relevante standarder og regler
 • Identificere potentielle compliance-risici og udvikle strategier til at mitigere disse risici
 • Projektlede og koordinere med relevante eksterne samarbejdspartnere indenfor certificering af Troldtekts produkter

Hvem er du

Vi søger formodentlig en ingeniør, såsom bygnings- eller maskiningeniør, gerne på Master niveau.

Du har gerne erfaring med:

 • Bygningsakustik er en fordel, men ikke et krav
 • Analyse og teknisk afrapportering
 • Teknisk dokumentation (gerne CE-mærkning, certificeringer, osv)
 • Tekniske produktspecifikationer (tegninger, specifikationer, kvalitetsspecifikationer)
 • Implementering og ændring af produkter i en supply-chain virksomhed.
 • Byggeteknisk indsigt

Vi tilbyder dig

Hos Troldtekt får du et afvekslende job i en virksomhed i vækst, med en stærk kultur og gode værdier. Vi har høje ambitioner, men vil også have det sjovt, mens vi skaber resultater. Her er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en engageret og dygtigt team med korte beslutningsveje og masser af muligheder for at sætte dit præg på såvel rolle som opgaver.

Om Troldtekt

Siden 1935 har Troldtekt produceret akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund. Virksomheden designer, udvikler og fabrikerer pladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Troldtekt akustik er i dag en af de førende og foretrukne løsninger til at skabe et godt lydmiljø og akustikpladerne beklæder lofter og vægge i kontorer, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger. Ikke mindst i den minimalistiske arkitektur, hvor de mange hårde flader sætter akustikken på prøve, gør Troldtekt en forskel, der kan høres.

Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima. Derfor udvikles løbende nye specialprodukter til den moderne arkitektur i tæt samarbejde med fagspecialister, arkitekter og andre byggerådgivere.

Troldtekt har siden 2022 været en del af den børsnoterede irske byggekoncern Kingspan Group, der har aktiviteter i over 70 lande. Med programmet ”Planet Passionate” har Kingspan ambitiøse klimamålsætninger, der er i tråd med Troldtekts Cradle to Cradle-strategi. Kingspan vil være en virksomhed uden affald til deponi i 2030 og have en CO2-neutral produktion uden netto-udledninger i 2030.

Sådan søger du stillingen

Til denne stilling samarbejder vi med rekrutteringsfirmaet Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte partner Ole Bæk på ob@brinchpartners.dk eller +45 40 70 57 43 eller ansøg via https://brinchpartners.dk/12-664/

Ole Bæk

Partner
+45 4070 5743
ob@brinchpartners.dk