Susanne Holse

Special Advisor

Susanne har gennem sin karriere haft ledelsesansvar som CEO, samt ansvar for salg, marketing og leverance til meget store organisationer. Susanne har primært arbejdet i globale virksomheder med ansvar for engagement med meget store kunder, men også været leder i danske virksomheder inklusive en periode som CEO.

Susanne har arbejdet i salg som alt fra account manager til salgsdirektør med ansvar for en milliardomsætning. I en årerække har Susanne endvidere været ansvarlig for nogle af landets største private uddannelsesudbydere i IT branchen.

Igennem sin karriere har Susanne bevist, at hun kan rekruttere high performing teams og team medlemmer. Susanne har blik for at finde netop de medarbejdere, der kan performe i de givne omgivelser og teams, som de skal indgå i. Som certificeret coach og personlig træner har Susanne desuden stor erfaring med at forstå, hvad der motiverer den enkelte, samt at vurdere, om de vil være i stand til at løfte den givne opgave.

Gennem arbejdet i store internationale virksomheder med strukturerede salgs- og HR processer, har Susanne tillige opnået god indsigt i de nødvendige processer til at styre såvel kompetenceudvikling som aflønningsmodeller.

Tlf.: +45 2989 4900
Email: sh@brinchpartners.dk
Skype: Ved kontakt
LinkedIn profil