Mia Svantemann

Partner

Mia startede sin karriere indenfor Management Consulting hos hhv. PA Consulting Group og PwC Consulting hvor hun har arbejdet med rådgivning af kunder på tværs af brancher og landegrænser med opgaver indenfor bl.a. forandringsledelse, videndeling, innovation, CRM og business optimisation, strategi og IT implementeringer.

Senest har Mia mere end 12 års erfaring indenfor marketing og kommunikation hvor hun har været marketing- og kommunikationschef med linjeledelse og været direkte sparringspartner og rådgiver til direktionen hos IT virksomheden Ementor, kompetencevirksomheden Mannaz og teknologihuset DELTA.

Som leder har Mia været ansvarlig for rekruttering til eget forretningsområde og ligeså bidraget til at få øje på spidskompetencer til andre. Hun evner at spotte talenter og formår at bevæge sig ind under huden på kandidaten og dermed opnå en reel og troværdig indsigt.

Mia er certificeret coach og har i løbet af hendes karriere som både konsulent og leder arbejdet med rekruttering og udvikling af konsulenter, ledere, projektledere og specialister med udgangspunkt i den enkeltes personprofil, kompetencemæssige udgangspunkt og personlige præferencer og passion.

Blandt andet erfaring indenfor:
– Management Consulting
– Salg & Marketing
– Tranformation / Business Development
– Projektledelse
– IT / IT Management
– Innovation, Proces og Produktudvikling
– Økonomi & Finans
– HR

Tlf.: +45 2426 6670
Email: ms@brinchpartners.dk
Skype: Ved kontakt
LinkedIn profil