Quality Technician hos Troldtekt

Er du motiveret af kvalitetssikring og ser du frem til at udvikle dig og vokse i din karriere? Har du en passion for at udvikle og implementere kvalitetskontrolprocedurer og ønsker at arbejde i et miljø, hvor gode kollegiale relationer og faglig stolthed er i fokus? Så kan du være den Quality Technician, vi søger til vores Quality & Compliance team.

Rolle og ansvarsområder

Som Quality Technician vil du være en nøgleperson i vores Quality- og compliance-afdeling, hvor du blandt andet vil udføre og vedligeholde kvalitetskontrolprocedurer samt håndteringen af og opfølgningen på interne afvigelser samt eventuelle kundereklamationer. Du vil arbejde med forebyggende samt korrigerende handlinger, interne og eksterne audits sammen med teamet og på tværs af afdelinger i Troldtekt.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team, hvor der er løbende sparring i forhold til at træffe de rigtige beslutninger og du trives med at eksekvere dem.

Primære opgaver:

 • Håndtering af interne NCR afvigelser
 • Vedligeholde og videreudvikle interne kvalitetskontrolprocedurer i produktionen.
 • Udvikle og vedligeholde procedurer for måleværktøjer og kalibrering.
 • Understøtte Q&C-afdelingen med interne og eksterne audits (ISO, CE, FSC/PEFC, osv.).
 • Ansvarlig for håndteringsprocessen af reklamationer – fra indgående klager i nyt system, styring af processer og input fra relevante funktioner, rapportering og korrektive handlinger.
 • Udvikle og vedligeholde kvalitetskontrolprocedurer for indgående råmaterialer og handelsvarer.
 • Ad hoc-opgaver til støtte for Q&C-afdelingen.

Er du den, vi leder efter?

Vi søger en proaktiv og engageret tekniker, der brænder for kvalitetsstyring og har en solid baggrund inden for produktion eller teknik. Du bliver en del af et stærkt team, og ansvarlig for at opgaverne føres ud i livet og skaber værdi på tværs i Troldtekt.

Arbejdssted er både Tranbjerg og i produktionen i Troldhede, så du skal kunne trives med at være begge steder.
Base er Tranbjerg, hvor størstedelen af teamet er placeret.

Kompetencer og erfaring:

 • Praktisk erfaring med kvalitetskontrolprocesser.
 • Erfaring med træ- eller cementprodukter er en fordel.
 • Erfaring med håndtering af processer og procedurer inden for kvalitetskontrol.
 • Struktureret og datadrevet tilgang.
 • God til at etablere relationer på tværs af mange forskellige niveauer.
 • Serviceorienteret og med et dybdegående kendskab til kvalitet
 • Flydende på dansk og engelsk.
 • 2-4 års erfaring i en lignende rolle.
 • Uddannelsesmæssig baggrund inden for produktion eller teknik.

Vi tilbyder dig

Hos Troldtekt får du et afvekslende job i en virksomhed i vækst, med en stærk kultur og gode værdier. Vi har høje ambitioner og vi vil også have det sjovt, mens vi skaber resultater. Her er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en engageret og dygtig kvalitetsafdeling med korte beslutningsveje og masser af muligheder for at sætte dit præg på såvel rolle som opgaver.

Om Troldtekt

Siden 1935 har Troldtekt produceret akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund. Virksomheden designer, udvikler og fabrikerer pladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Troldtekt akustik er i dag en af de førende og foretrukne løsninger til at skabe et godt lydmiljø og akustikpladerne beklæder lofter og vægge i kontorer, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger. Ikke mindst i den minimalistiske arkitektur, hvor de mange hårde flader sætter akustikken på prøve, gør Troldtekt en forskel, der kan høres.

Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima. Derfor udvikles løbende nye specialprodukter til den moderne arkitektur i tæt samarbejde med fagspecialister, arkitekter og andre byggerådgivere.

Troldtekt har siden 2022 været en del af den børsnoterede irske byggekoncern Kingspan Group, der har aktiviteter i over 70 lande. Med programmet ”Planet Passionate” har Kingspan ambitiøse klimamålsætninger, der er i tråd med Troldtekts Cradle to Cradle-strategi. Kingspan vil være en virksomhed uden affald til deponi i 2030 og have en CO2-neutral produktion uden netto-udledninger i 2030.

Sådan søger du stillingen

Til denne stilling samarbejder vi med rekrutteringsfirmaet Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte partner Ole Bæk på ob@brinchpartners.dk eller +45 40 70 57 43.

Ole Bæk

Partner
+45 4070 5743
ob@brinchpartners.dk