Quality & Compliance Manager hos Troldtekt

Er du passioneret omkring kvalitetssikring i en virksomhed i vækst, der udvikler intelligente akustikløsninger? Drives du af at øge effektivitet og kvalitet i en produktionsvirksomhed med stærkt fokus på bæredygtighed? Så er du måske den Quality & Compliance Manager, vi søger til Troldtekt, placeret i Slet, Aarhus.

Rolle og ansvarsområder
Som Quality & Compliance Manager er du den primære drivkraft bag sikringen af, at vores produkter lever op til de højeste kvalitetsstandarder og lovgivningsmæssige krav. Du har ansvaret for at definere, implementere og vedligeholde vores kvalitetsstyringssystemer. Din fornemste opgave er at sikre, at alle aspekter af vores produktionsprocesser overholder vores kvalitetsstandarder og skaber enestående kundeoplevelser. Rollen refererer til CEO.

Opgaver

 • Led et kvalitetsteam og en teamleder for teknisk dokumentation, mens du opbygger og implementerer omfattende systemer for kvalitets-, miljø-, sikkerheds- og arbejdsmiljøcertificeringer, herunder ISO-standarder.
 • Overvåg produkt- og tjenestekvaliteten, identificer afvigelser og iværksæt korrektioner. Lede både interne og eksterne audits for at sikre overholdelse af standarder og lovgivningsmæssige krav.
 • Fremme stærke relationer med leverandører og underleverandører for at sikre levering af materialer af høj kvalitet og håndtere kundereklamationer i samarbejde med Operations- og salgsafdelingerne.
 • Udarbejde kvalitetsrapporter for at dokumentere og forbedre kvalitetsniveauet samt lede udviklingen af ændringssager (CoC), PFC/FCS-certificering og produktcertificering.
 • Iværksætte relevant medarbejdertræning for at opretholde høje kvalitetsstandarder.

Er du den, vi leder efter?

Vi søger en proaktiv og engageret person, der er drevet af at forbedre kvalitetsstyringssystemer og processer med det formål at øge effektivitet og kvalitet på tværs af Troldtekt. Du kan træffe de nødvendige beslutninger og finder ære i at inspirere andre til at værdsætte kvalitetsarbejde. På denne måde spiller du en nøglerolle i udviklingen af vores kvalitetsforståelse og -kultur.

Din uddannelsesbaggrund er sandsynligvis inden for kvalitetsledelse, ingeniørvidenskab eller en lignende teknisk disciplin.

Kompetencer

 • Solid erfaring med ledelse, såvel ledelse af medarbejdere som ledelse af ledere. Du har fokus på at sætte retning, skabe relationer og fostre udvikling og et sundt samarbejde i din afdeling
 • Erfaring med ledelse af kvalitetsstyringssystemer, gerne fra en produktionsvirksomhed.
 • Stærke kompetencer inden for projektledelse og erfaring med at drive kvalitetsforbedringsprojekter.
 • Dyb forståelse for kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøstandarder og certificeringer, herunder ISO.
 • Evnen til at arbejde strategisk med kvalitetsudvikling såvel som taktisk, operationelt med kvalitetsdrift.
 • Evnen til at kommunikere effektivt på alle niveauer i organisationen, på dansk og engelsk.
 • Et kommercielt mindset med forståelse for, hvordan kvalitetsledelse bidrager til virksomhedens overordnede mål.

Vi tilbyder dig

Hos Troldtekt får du et afvekslende job i en virksomhed i vækst, med en stærk kultur og gode værdier. Vi har høje ambitioner, men vil også have det sjovt, mens vi skaber resultater. Her er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en engageret og dygtig kvalitetsafdeling med korte beslutningsveje og masser af muligheder for at sætte dit præg på såvel rolle som opgaver.

Om Troldtekt

Siden 1935 har Troldtekt produceret akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund. Virksomheden designer, udvikler og fabrikerer pladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Troldtekt akustik er i dag en af de førende og foretrukne løsninger til at skabe et godt lydmiljø og akustikpladerne beklæder lofter og vægge i kontorer, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger. Ikke mindst i den minimalistiske arkitektur, hvor de mange hårde flader sætter akustikken på prøve, gør Troldtekt en forskel, der kan høres.

Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima. Derfor udvikles løbende nye specialprodukter til den moderne arkitektur i tæt samarbejde med fagspecialister, arkitekter og andre byggerådgivere.

Troldtekt har siden 2022 været en del af den børsnoterede irske byggekoncern Kingspan Group, der har aktiviteter i over 70 lande. Med programmet ”Planet Passionate” har Kingspan ambitiøse klimamålsætninger, der er i tråd med Troldtekts Cradle to Cradle-strategi. Kingspan vil være en virksomhed uden affald til deponi i 2030 og have en CO2-neutral produktion uden netto-udledninger i 2030.

Sådan søger du stillingen

Til denne stilling samarbejder vi med rekrutteringsfirmaet Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte partner Ole Bæk på ob@brinchpartners.dk eller +45 40 70 57 43.

Ole Bæk

Partner
+45 4070 5743
ob@brinchpartners.dk