Senior Controls & Automation Engineer – med potentiale til mere

Har du erfaring med programmering af PLC, Servo- og HMI-løsninger? Er du el-ingeniør, mekatronik ingeniør eller lignende? Ønsker du at arbejde med kundetilpassede projekt løsninger til kunder på det globale marked? Har du ambitioner om at blive endnu bedre end du er i dag? Så kan det være dig, Hartmann Technology venter på!

Stillingen:

Som Senior Controls & Automation Engineer bliver du en del af en meget erfaren teknologi organisation på 25 kolleger, som består af ingeniører og konstruktører indenfor disciplinerne konstruktion, proces, forme & værktøj, el og automation fordelt på to lokationer i Tønder og Kolding.

El og automation teamet består i dag af fem medarbejdere, så der vil være god mulighed for kollegial sparring. Du vil hurtigt blive den primære i håndteringen af dit fagområde på specifikke kundeprojekter. I denne stilling får du dermed muligheden for at opleve hele processen; fra design, dimensionering, projektering til produktion og installation hos kunden.

Hartmann Technology ønsker at ansætte Senior Controls & Automation Engineer – med potentiale til mere – til at beskæftige sig med el og automatisering i kundeprojekter. Som udgangspunkt vil du arbejde som Senior Controls & Automation Engineer og lære Hartmann Technologys særlige produktteknologi og domæne at kende.

Ved tilfredsstillende performance og engagement i tværfaglige udviklingsprojekter på el-tekniske løsninger kan der åbne sig muligheder for at avancere til rollen som Technical Lead i afdelingen. Som Technical Lead vil dine kompetencer inden for faglighed, kommunikation og samarbejde være afgørende.

Dine primære opgaver vil være:

 • Afklaring og specifikation af PLC, Servo- og HMI funktioner i samarbejde med sælgere, kunder og kolleger
 • Gennemførelse af Controls & Automation opgaver, projekter og delprojekter
 • Design, programmering og dokumentation af PLC og HMI applikationer
 • Design og konfiguration af Ethernet forbindelser
 • Konfigurering af frekvensomformere og servodrev
 • Indkøring og test på vores fabrikker og ved kunder i rundt om i verden (2-4 mdr. om året)
 • Konfiguration og test i samarbejde med værkstedet
 • Opbygning af dyb indsigt i vores maskiners og linjers funktion og processer
 • Intern og ekstern support

Din naturlige interesse for programmering og konstruktion af PLC & HMI-løsninger med tilhørende elektronik, samt din ansvarstagende tilgang til opgaveløsning og styring af disse opgaver betyder, at du får rig mulighed for at arbejde med spændende udviklingsprojekter. Opgaverne løses selvstændigt eller i teams, hvorfor det forventes, at du trives med både teamwork og selvstændige opgaver.

Faglige kvalifikationer:

 • El-ingeniør med automations erfaring – gerne fra maskinbygnings- eller automationsbranchen. Din formelle baggrund er vigtig men dine erfaringer og evner til i praksis at løse PLC og HMI-opgaver vægtes lige så højt
 • 3-5 års erfaring med PLC programmering – vi bruger typisk Allen Bradley så erfaring med disse er selvfølgelig et plus, alternativt med andre PLC programmer
 • Praktisk erfaring med både el og drev
 • Gode kommunikative evner i skrift og tale – også på engelsk

Personlige kvalifikationer:

Udover at være skarp til PLC programmering og kunne arbejde selvstændigt og struktureret, besidder du gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper. Som person er du positiv, energisk og proaktiv – dvs. du er selvopsøgende, fleksibel i din omgang og problemløsende.

Mht. lokation forestiller vi os, at arbejdspladsen de første seks-ni måneder vil være i Tønder, hvorefter der vil være mulighed for at tage en mere permanent placering på kontoret i Kolding.

Du tilbydes:

Indtrædelse i en branche med høje forventninger til fremtidig vækst pga. udfasningen af plast i emballage. Ansættelse i en solid virksomhed som arbejder med en meget flad struktur og tilbyder den enkelte medarbejder stor frihed under ansvar. Drivkraften i dagligdagen er udvikling, produktion og salg af markedets bedste maskiner og anlæg til produktion af bæredygtig emballage. Hos Hartmann Technology får du en dagligdag i uformelt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at samarbejde og interagere med montage og test medarbejdere i direkte forlængelse af kontoret.

Om Hartmann Technology:

Hartmann Technology i Tønder er det globale teknologicenter for Brødrene Hartmann A/S. Her udvikles maskiner, procesanlæg og hele produktionslinjer til støbning af æggebakker, både til egne fabrikker og til eksterne kunder på det globale marked. Brødrene Hartmann A/S oplever stor succes, og er en virksomhed i konstant udvikling med flere udfordrende projekter undervejs, hvor netop Hartmann Technologys evne til at forsat at levere den rette innovation og løsninger til projekterne er afgørende for den fremtidige succes. Alt i alt arbejder der ca. 70 personer Hartmann Technology.

Hartmann Technology er markedsledende i verden på sit område og leverer størsteparten af de maskiner og anlæg, der globalt bruges til æggebakkefremstilling.

Om rekrutteringsprocessen:
Rekrutteringsprocessen foregår i tæt samarbejde med Brinch & Partners ved Partner Peter Bjerring som igennem mange års samarbejde har god indsigt i virksomheden og organisationen. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Peter på mobil 23 277 287 eller på mail pb@brinchpartners.dk

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk