Senior Electrical Engineer

Proces & maskinanlæg    Udvikling & Projektering

Har du talent for og lyst til at arbejde med udvikling og projektering af el-hardware til maskiner og produktionslinjer, og ønsker du at arbejde med projekter af varierende størrelse og kompleksitet til kunder på det globale marked? Så er du måske vores nye kollega.

Stillingen:

Som Senior Electrical Engineer bliver du en del af en meget erfaren projekt- og teknologi organisation på 25 kolleger, som består af ingeniører og konstruktører indenfor disciplinerne konstruktion, proces, forme & værktøj samt el og automation – fordelt på to lokationer i Tønder og Kolding.

El og automation udgør i dag et samlet team på i alt fem medarbejdere og du vil dermed have god mulighed for både faglig og social sparring. Du vil hurtigt blive den primære i håndteringen af el-delen i specifikke kundeprojekter i teamet. I denne stilling får du dermed muligheden for at opleve hele processen; fra design, dimensionering, projektering til produktion og støtte af on-site supervisoren i forbindelse med installation hos kunden.

Dine primære opgaver vil være:

  • Udarbejdelse af el diagrammer i EPLAN og udarbejdelse elektrisk dokumentation til maskiner og procesudstyr
  • Ansvarlig for at styklister er opdaterede med de varenumre, der indgår i proces- & maskinudstyrets elektriske dele
  • Udarbejde betjeningsvejledninger og reservedelsforslag
  • Ansvarlig for at anvendte materialer i dine løsninger er risikovurderede og lever op til kravene ifm. CE-mærkning
  • Yde teknisk assistance & support til andre projektledere, medarbejdere og Hartmanns fabrikker i forbindelse med gennemførelsen af projekter og opgaver.
  • Ansvarlig for korrekt el-teknisk dokumentation

Faglige kvalifikationer:

Til stillingen som Senior Electrical Engineer søger vi en erfaren og kompetent person, som har indgående erfaring med tegning af el diagrammer og udarbejdelse af elektrisk dokumentation. Du er sandsynligvis uddannet el-ingeniør på enten bachelor eller kandidatniveau.

Vi ser gerne, at du har:

  • Relevant erfaring fra tilsvarende job
  • Erfaring med at arbejde med dokumentation i f.eks. EPLAN, PC-Schematic og Caddy++ eller tilsvarende
  • Kendskab til elektrisk montage på maskiner
  • Gode kommunikative evner i skrift og tale – også på engelsk 

Personlige kvalifikationer:

Udover at være skarp til el-teknik og kunne arbejde meget detaljeorienteret, er du selvstændig og struktureret og besidder gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper. Som person er du positiv, energisk og proaktiv – dvs. du er selvopsøgende, fleksibel i din omgang og problemløsende. Du evner at overskue og håndtere høj kompleksitet samt mange projektopgaver.

Mht. lokation forestiller vi os, at arbejdspladsen de første seks-ni måneder vil være i Tønder, hvorefter der vil være mulighed for at tage en mere permanent placering på kontoret i Kolding.

Du tilbydes:

Indtrædelse i en branche med høje forventninger til fremtidig vækst pga. udfasningen af plast i emballage. Ansættelse i en solid virksomhed som arbejder med en meget flad struktur og tilbyder den enkelte medarbejder stor frihed under ansvar. Drivkraften i dagligdagen er udvikling, produktion og salg af markedets bedste maskiner og anlæg til produktion af bæredygtig emballage. Hos Hartmann Technology får du en dagligdag i uformelt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at samarbejde og interagere med montage og test medarbejdere i direkte forlængelse af kontoret.

Om Hartmann Technology:

Hartmann Technology i Tønder er det globale teknologicenter for Brødrene Hartmann A/S. Her udvikles maskiner, procesanlæg og hele produktionslinjer til støbning af æggebakker, både til egne fabrikker og til eksterne kunder på det globale marked. Brødrene Hartmann A/S oplever stor succes, og er en virksomhed i konstant udvikling med flere udfordrende projekter undervejs, hvor netop Hartmann Technology´s evne til at forsat at levere den rette innovation og løsninger til projekterne er afgørende for den fremtidige succes. Alt i alt arbejder der ca. 70 personer Hartmann Technology.

Hartmann Technology er markedsledende i verden på sit område og leverer størsteparten af de maskiner og anlæg, der globalt bruges til æggebakkefremstilling.

Om rekrutteringsprocessen:
Rekrutteringsprocessen foregår i tæt samarbejde med Brinch & Partners ved Partner Peter Bjerring som igennem mange års samarbejde har god indsigt i virksomheden og organisationen. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Peter på mobil 23 277 287 eller på mail pb@brinchpartners.dk

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk