Director til Harbour Family Governance

I denne stilling får du en unik mulighed for at være med til at drive fremtiden for konsulenthuset Harbour Family Governance. I Harbour rådgiver vi en række af Danmarks erhvervsfamilier og formuende familier med aktivt familieejerskab. Det indbefatter rådgivning om bl.a. ejerstrategi, governance, generationsskifte, udvikling af formål og investeringslogik, familiefællesskab, konstruktiv kommunikation, filantropi og meget andet. Harbour Family Governance er stærkt værdibaserede og drives af vores formål, nemlig at bidrage til samfundsmæssig vækst, familie- og formuemæssig vækst, kontinuitet og meningsfuldhed via vores rådgivning inden for aktivt familieejerskab.

Faglig profil; stærk strategisk baggrund og erfaring med familieejerskab

Til Harbour søger vi en stærk kandidat med en kandidatgrad og mindst 8-10 års erfaring inden for strategi, kommunikation, jura eller finansiel rådgivning. Du har arbejdet med familier og/eller familiekontorer før, og du ved, at hver familie har sine egne karakteristika og behov for skræddersyede løsninger på deres unikke udfordringer, mål og ønsker. Du har erfaring med og interesse for procesarbejdet omkring at skabe fælles beslutninger i en familie med en stor virksomhed eller en betydelig formue. Derudover kan du bidrage med din erfaring og indsigt i problemstillinger omkring f.eks. generationsskifte, governance, konstruktiv kommunikation, udvikling af næste generation m.m. Du har desuden erfaring med salg af rådgivningsydelser og er motiveret af, at du skal bidrage til, at Harbour Family Governance bliver en vækstmæssig og økonomisk succes ved at udvide klientporteføljen – gerne via dit eksisterende netværk.

Personlighed; evner til at skabe udvikling og vækst

Du har først og fremmest evner og lyst til at være med til opstart og drift af et fantastisk spændende nyt konsulenthus i rivende udvikling, som du kan være med til at sætte dit præg på. Du får energi af salg og formidling, og du kan forklare komplekse scenarier på en måde, som alle kan forstå og give tilslutning til. Du har lyst til at gøre en forskel for de familier, som du rådgiver og opnå endnu bedre formue-, forretnings- og familiefællesskab sammen med dem. Du har en kreativ side, som du bruger til at se løsninger, hvor andre ser begrænsninger. Desuden er du opsøgende og tilegner dig ny viden inden for formueområdet. Du har lyst og mod på at produktudvikle og lade dig inspirere af den generelle udvikling inden for aktivt familieejerskab. Du har desuden lyst til at arbejde i et lille team, som indgår i en større sammenhæng. Og så vil du gerne være med på en vækstrejse i ind- og udland.

Hvad kan vi tilbyde?

Harbour Family Governance har kontor sammen med H&B på Esplanaden i København. Her er vi omgivet af dygtige, ambitiøse, sjove og venlige kollegaer, der også vil gøre en forskel i det danske erhvervsliv, uden at de skal brænde ud i processen. Vi tror på kontinuerlig læring, sammenhold, sociale og faglige fællesskaber og mulighed for at skabe sin egen karrierevej som rådgiver. Som Director har du reference til direktøren for Harbour Family Governance, Anne-Sofie van den Born Rehfeld.

Ansøgning og kontakt

Ansøgnings- og udvælgelsesprocessen vil blive udført i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du gerne vil vide mere om denne mulighed, er du velkommen til at kontakte Partner Mia Svantemann Ramskov via e-mail: ms@brinchpartners.dk eller telefonisk på +45 24266670.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV så hurtigt som muligt. Vi gennemgår og interviewer kandidater løbende.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Mia Svantemann Ramskov

Partner
+45 2426 6670
ms@brinchpartners.dk