Projektleder til etablering af produktionshal – et læringsmiljø for procesoperatører

NEXT er Danmarks største udbyder af erhvervsuddannelser og uddanner bl.a. procesoperatører til industrien – herunder pharma-, fødevare-, kemisk procesindustri og mange andre brancher. NEXT har modtaget knap 8. mio. kr. i støtte fra Nordea-fondens Værkstedspulje. Pengene skal bruges til etablering af en ny produktionshal til eksperimenterende og praksisnær læring til skolens elever på procesoperatør-uddannelsen. Har du stærk produktionserfaring, og har du lyst til at stå i spidsen for at etablere et læringsmiljø, som skal bidrage til at styrke den næste generation af faglærte procesoperatører, så har vi stillingen til dig.

Etablering af produktionshal

Konkret bliver din opgave at være projektleder for etablering af et procesanlæg til kaffeproduktion. Anlægget kommer til at bestå af lagerstyring af rå- og færdigvarer, sortering af bønner, ristning med flere forskellige størrelse ristere, køling, formaling og pakning på to forskellige pakkelinjer – en proces, der skal kunne styres fra et tilstødende kontrolrum. Som projektleder skal du etablere procesanlægget i samarbejde med kolleger i NEXT og eksterne samarbejdspartnere. Du refererer til en uddannelsesleder, og din primære opgave bliver at varetage den overordnede styring af projektet, herunder at:

  • Sikre tæt koordinering med relevante parter og varetage den daglige og overordnede projektstyring
  • Varetage projektøkonomisk overblik
  • Sikre governance mellem projektets dele samt løbende sikre overordnede kvalitet af projektet
  • Udarbejde intern og ekstern skriftlig formidling af projektets udvikling og fremgang

Det er vigtigt, at du har forståelse for den snitflade projektet har til NEXTs kerneopgave – at uddanne selvstændige og fagligt kompetente procesoperatører – og at du kan balancere mellem undervisningskrav og produktionsproces samt kan indgå relevante kompromiser.

Stærk produktionsbaggrund

Du har stærk produktionserfaring fra industrien. Din erfaring kan være fra pharma, føde- og drikkevarer, byggematerialer, papir, plastik, pap, tekstiler, elektronik, ingredienser eller anden form for produktion. Du kan være procesoperatør, team lead i produktion, projektleder, procesingeniør, maskiningeniør, maskinmester, maskintekniker, eller have anden relevant erfaring fra industriproduktion.

Som person er du:

  • Målrettet, ansvarsbevidst og en struktureret teamplayer
  • Vant til komplekse samarbejder med stramme deadlines

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fastansættelse og arbejdssted er på NEXT’s adresse på Tuborgvej i Emdrup. Stillingen kan både besættes som fuld tid eller deltid.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København har en mission om at uddanne til fremtiden med rødder i fortiden. Det gør vi med udgangspunkt i tre pejlemærker; at tænke og agere bæredygtigt, skabe en eksperimenterende og meningsfuld læringskultur og sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund. Vores institution rummer over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieuddannelser, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. 

NEXT har tobaks- og røgfri skole- og arbejdstid. Læs mere på https://nextkbh.dk/roegfri-skole/.

Ansøgning og kontakt
Send CV, ansøgning og andre relevante dokumenter til os hurtigst muligt, hvis stillingen er noget for dig.

Vi afholder 1. ansættelsessamtale løbende. Hvis du går videre i rekrutteringsprocessen, skal du afsætte yderligere tid til gennemførsel af test samt afholdelse af testsamtale.

Denne rekruttering håndteres i samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed på 2970 2031 eller ak@brinchpartners.dk.

Arne Kyed

Partner
+45 2970 2031
ak@brinchpartners.dk