Maskiningeniør eller maskintekniker til Support, Maintenance and Planning

Om os 
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer. Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com 

Udviklingsprojekter i kompleks kemisk procesproduktion

Topsoes produktionsfaciliteter i Frederikssund består af 8 produktionsenheder, med 500 ansatte, hvor de 300 er ansatte direkte i produktionen af katalysatorer til produktion af gødning, brint, grønne brændstoffer og meget. Du bliver ansat i afdelingen Support, Maintenance & Planning som beskæftiger ca. 25 ansatte, der i tæt samarbejde med bl.a. EPC teamet arbejder med udviklings- og vedligeholdsprojekter på tværs af alle 8 produktionsenheder.

Som maskiningeniør / maskintekniker bliver du involveret i to typer af projekter:

 • Større omfattende projekter hvor du bliver en del af et projektteam og i projektet refererer til en senior projektleder. Du overtager tegninger udarbejdet af en procesingeniør hvor du designer mekaniske løsninger i samarbejde med forskellige udstyrsleverandører. Dette indebærer også at du tager en styringsskabende rolle på stedet under montering og idriftsættelse.
 • Mindre projekter som eksempelvis udskiftning af en pumpe, et rør, ventiler eller lign.

Dine daglige arbejdsopgaver består af:

 • Mekanisk design ved hjælp af 3D M-CAD Autodesk Inventor, Plant3D, Navisworks
 • Specificering af udstyrskrav
 • Teknisk kontraktforhandling ved indkøb
 • Risikovurdering og anlægsdokumentation
 • Montering, inklusive supervision af eksterne håndværkere
 • Test, implementering, idriftsættelse og overlevering til drift

Med denne rolle får du mulighed for at gøre en markant forskel i vores organisation og bidrage til fortsat udvikling af virksomhedens standarder. Du vil have stor indflydelse på både design og implementering af mekaniske løsninger, og din ekspertise vil være afgørende for vores succes. Du refererer til Group Manager Head of SMP Engineering.

Maskiningeniør / maskintekniker med erfaring fra komplekse procesanlæg

Du har en uddannelse som maskiningeniør, maskintekniker, maskinmester eller en lignende – erfaringsmæssigt kan du have kort anciennitet efter endt uddannelse til mange års relevant erhvervserfaring. Industrimæssigt har du erfaring fra kemisk procesindustri, pharmaproduktion, O&G, cement, glas, metalproduktion, papir, frysetørring, produktion af mad og drikkevarer, ingredienser, vandrensningsanlæg, kraftværker eller lign. eller fra en ingeniørvirksomhed hvor du har arbejdet som maskiningeniør / maskintekniker for en eller flere af disse industrier. Du har enten haft en lign. rolle som maskiningeniør / maskintekniker – alternativt har du arbejdet med vedligehold, som PTA-ingeniør, som projektleder i produktionen eller lign. Erfaring fra monteringsfasen af procesudstyr er en fordel, og du er vant til at arbejde standardiseret og bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. Du behersker dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Videre søger vi dig som:

 • Prioriterer sikkerhed
 • Tager initiativ, er ansvarlig for dine opgaver, kan arbejde selvstændigt men er også en god teamplayer
 • Kan balancere kvalitet og detaljer i dit arbejde, samtidig med at du bevarer overblikket og koordinerer planlægningen effektivt
 • Har gode samarbejdsevner og er hjælpsom på alle niveauer i organisationen
 • Er fleksibel og pragmatisk, men vedholdende i at nå dine mål

Hvorfor arbejde hos os?

At arbejde hos Topsoe i Frederikssund giver dig mulighed for at blive en del af en global virksomhed, der er engageret i at støtte den grønne omstilling og fremme en bæredygtig fremtid. Du vil blive en del af en afdeling, hvor vi støtter hinanden, og hvor hver enkelt medarbejder har stor indflydelse på sit arbejde. Vi tror på kraften i teamwork, og du kan altid regne med hjælp og støtte fra dine kollegaer.

Du vil have chancen for at arbejde tæt sammen med vores produktion, hvilket er afgørende for at sikre, at de løsninger, du designer, er innovative, teknisk solide, og optimerede for vores produktionsprocesser. Som virksomhed prioriterer vi at skabe et positivt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere har mulighed for at vokse og bidrage til vores fælles succes.

Med denne rolle hos Topsoe får du mulighed for at gøre en markant forskel, bidrage til løsninger, der gør en forskel, og forme fremtiden for vores organisation. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores team!

Ansøgning og kontakt

Denne rekruttering varetages i samarbejde med headhunting virksomheden Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed på 2970 2031 eller ak@brinchpartners.dk.

Hvis du er interesseret i jobbet så upload dit opdaterede CV snarest muligt – vi afholder løbende samtaler med kandidater.

Arne Kyed

Partner
+45 2970 2031
ak@brinchpartners.dk