Partner – Search & Selection

Forretningsudvikling – Attraktiv lønmodel – Styrkelse af markedspositionen

Er du passioneret omkring at etablere din egen kundeportefølje i tæt samarbejde med dedikerede kollegaer? Har du lyst til at arbejde tæt sammen med spændende kunder på ledelsesniveau? Så kan muligheden som Partner hos Brinch & Partners være dit næste skridt i karrieren.

Professionelle & Uformelle

Du mestrer kunsten at balancere den langsigtede udvikling af kundeporteføljen med mere kortsigtede operationelle mål. Som Partner vil du være ansvarlig for hele processen, fra den indledende kundekontakt til analyse/kompetenceafdækning, interviews, test af kandidater, sparring med-  og afrapportering til kunden. Du vil arbejde sammen med et erfarent team af dygtige og engagerede partnere/researchere. Primært fokuserer du på etablering og udbygning af din egen kundeportefølje inden for udvalgte brancher. Derudover vil du spille en central rolle i at styrke vores position i Danmark, fra et af vores centralt placerede kontorer i henholdsvis København eller Aarhus

Professionelt, ambitiøst og kundeorienteret

Du vil indgå i et professionelt, veletableret og ambitiøst team med fokus på Search & Selection. Vores erfarne og professionelle team har opbygget og fastholdt en interessant og stærk kundebase bestående af internationale koncerner, mindre og mellemstore virksomheder samt en unik position i forhold til start-ups og teknologivirksomheder. Vi fungerer som “trusted advisors” og har ambitiøse planer for både faglig og kommerciel udvikling. Som Partner bliver du en nøgleperson i denne spændende proces.

Search & Selection, Management Consulting, HRM eller generel ledelse

Vi søger en kandidat med en relevant videregående uddannelse og flere års erfaring inden for områder som Search & Selection, Management Consulting, generel ledelse eller som HR Manager. Erfaring med salg rettet mod direktion eller ledelsesteams vil være en fordel. Udover din generelle forretningsforståelse forventer vi, at du har opbygget spidskompetencer inden for udvalgte brancher og/eller funktionsområder. Som person er du ordentlig, energisk, udadvendt, resultatorienteret og teamorienteret. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver og motiveres af at være en del af en stærk organisation med en udtalt grad af fleksibilitet.

Personligt ansvar for faglig, forretningsmæssig og social udvikling

Som en del af vores team vil du opleve en hverdag præget af professionel sparring, spændende opgaver, selvstændighed og det bedste arbejdsmiljø i branchen. Engagement, humor og fokus på kontinuerligt at forbedre os er nøgleord for os. Vi forventer, at du aktivt bidrager til at videreudvikle forretningen og dine kollegaer. Dette job giver dig mulighed for at påtage dig personligt ansvar for din faglige, forretningsmæssige og sociale udvikling.

Brinch & Partners er en landsdækkende konsulentvirksomhed med fokus på Search & Selection og med kontorer i København og Aarhus. Vi gennemfører hvert år mere end 125 rekrutteringsopgaver omfattende både spændende tekniske profiler og ledende roller på direktions- og bestyrelsesniveau – alle med udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. Branchemæssigt spænder vi bredt og vi er kendt for langvarige kunderelationer og en uhøjtidelig og professionel sparring. Vi har gennem de seneste 15 år etableret os som en væsentlig aktør på det danske marked og har brug for dig til at fortsætte denne udvikling.

Kontakt os
Hvis du vil vide mere om stillingen og udfordringerne, er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på +45 27847406 eller Partner Jens Christian Jensen på +45 27847405.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.