Partner – Aarhus

Brinch & Partners
Mrk.11.871

Brinch & Partners er en landsdækkende konsulentvirksomhed med fokus på Search & Selection og med kontorer i København og Aarhus. Vi er kendt for vores evne til at forstå vores kunders forretning og for at udvikle og fastholde langvarige kunderelationer gennem en direkte, uhøjtidelig og professionel sparring. Vi har gennem de seneste 10 år etableret os som en væsentlig aktør på det danske marked og er netop indtrådt i det internationale netværk IMSA. Du kan læse mere om os på henholdsvis www.brinchpartners.dk og imsa-search.com. Til at understøtte vores fortsatte vækst, søger vi nu til vores kontor i Aarhus en:

Partner – Search & Selection – Aarhus

Forretningsudvikling – Mulighed for medejerskab

Hvis du brænder for at skabe din egen forretning, og samtidig har lyst til at arbejde tæt sammen spændende kunder på ledelsesniveau – så kunne muligheden som Partner hos Brinch & Partners være dit næste karriereskridt.

Forretningsudvikling – Kundefokus – Etablering og udbygning af kundeporteføljen
Du evner at balancere den langsigtede udvikling af kundeporteføljen med mere kortsigtede operationelle mål, samtidig med at du bliver involveret i forskellige tiltag omkring forretningsudvikling.

Som Partner er du ansvarlig for den samlede proces fra den indledende kundekontakt over analysen/kompetenceafdækning, interviews, test af kandidater og afrapportering til kunden. Du bliver understøttet af et erfarent team bestående af dygtige og engagerede kollegaer/researchere. Dit primære fokus vil være etablering og udbygning af din egen kundeportefølje inden for udvalgte brancher. Derudover kommer du til at spille en væsentlig rolle i relation til at videreudvikle vores position primært i Vestdanmark, med udgangspunkt fra kontoret i Århus.

Du indgår i et professionelt, ambitiøst og kundeorienteret team
Du bliver del af et erfarent og professionelt team, alle med solid erfaring fra rekruttering og ledelse, der gennem de seneste år har evnet at opbygge og fastholde en interessant og stærk kundebase bestående af internationale koncerner, et segment af mindre og mellemstore virksomheder, samt en unik position i forhold til start-ups og teknologivirksomheder. Vi oplever stor tilfredshed omkring løsningen af opgaver og fungerer som ”trusted advisors” for en bred vifte af virksomheder. Vi har ambitiøse planer for vores fortsatte faglige og kommercielle udvikling og du bliver en nøgleperson i denne proces.

Baggrund – Search & Selection, Management Consulting, HRM eller generel ledelse
Du har en relevant videregående uddannelse og har gerne flere års erfaring f.eks. inden for Search & Selection, Management Consulting, generel ledelse eller som HR Manager og har gerne erfaring med salg rettet mod direktion eller ledelsesteams i bredere forstand. Ud over din generelle forretningsforståelse har du opbygget spidskompetencer inden for et antal udvalgte brancher og/eller funktionsområder. Som person er du energisk, udadvendt, resultatorienteret og teamorienteret. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, og du motiveres af at være en del af en stærk organisation med en udtalt grad af fleksibilitet.

Personligt ansvar for faglig, forretningsmæssig og social udvikling
Du bliver del at et team, hvor der er fokus på både den løbende opgaveløsning, samtidig med at vi udvikler vores faglige kompetencer og har en spændende hverdag. Jobbet vil være præget af professionel sparring, spændende opgaver, selvstændighed og det bedste arbejdsmiljø i branchen. Engagement, humor og fokus på kontinuerligt at forbedre os er nøgleord for os. Vi forventer desuden, at du aktivt vil kunne bidrage til at videreudvikle forretningen og dine kollegaer.

Kontakt os                                                                   
Hvis du vil vide mere om stillingen og udfordringerne, er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på +45 27847406 eller Partner Jens Christian Jensen på +45 27847405.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via ”søg stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed