Niels Appel

Partner

Niels har gennem sin karriere haft roller som CEO og CCO/Salgsdirektør i teknologiselskaber som HP, Microsoft og OnRobot. Karrieren startede egentlig hos IBM som software udvikler og projektleder men flyttede sig derefter over i mere kommercielle og internationale roller. De seneste år har Niels været involveret i forskellige startup-virksomheder, både som CEO og bestyrelsesmedlem/formand.

Igennem sin lange lederkarriere har Niels rekrutteret og bygget high performing teams og team medlemmer. At finde de rigtige medarbejdere starter altid med at vurdere den sammenhæng, den nye medarbejder skal indgå. Hvilke kvalifikationer mangler vi i teamet og hvilken profil skal man have, for at kunne fungere i teamet er ofte lige så vigtigt, som de kvalifikationer, der skal til for at løse den konkrete opgave. Med det som udgangspunkt har Niels gennem sin karriere succesfuldt rekrutteret et stort antal ledere og medarbejdere.

Både som CEO/CCO og bestyrelsesformand har Niels lavet assessment af mange teams og individer, hvilket er et område, som Niels fortsat arbejder med i regi af Brinch & Partners.

Tlf.: +45 40 35 10 48
Email: na@brinchpartners.dk
Skype: Ved kontakt
LinkedIn profil