Emnebank

Vi løser en række af vores rekrutterings-opgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores øvrige netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin og vores eget netværk. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, management consulting, økonomi eller IT er du velkommen til at uploade dit CV eller Linke op med os på Linkedin.

Vi anbefaler at linke op med os, da vi jf. det nye persondata direktiv fra EU kun må gemme CV´er i en begrænset periode.

Brinch & Partners Linkedin

Udfyld felterne nedenfor

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen.

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Skriv eksempler på titler/brancher som matcher dine ønsker

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed