Development Manager til vedvarende energiparker

Vær med til at drive udviklingen af komplekse vedvarende energiprojekter

GreenGo Energy udvikler og opfører vedvarende energiparker i industriskala i Danmark, USA, Sverige, Baltikum, Polen, Tyskland og Afrika – solenergiparker, Power-2-X, onshore vind og batterilagring for institutionelle investorer, energiselskaber og kapitalfonde. Har du hvad der skal til at drive udviklingen af omfattende projekter inden for vedvarende energi, i tæt samarbejde med internationale, tier 1 investorer og mange både interne og eksterne interessenter, så har vi stillingen til dig.

Håndtering af omfattende projekter i Europa

Som Development Manager får du det fulde ansvar og ejerskab over en portefølje af energiprojekter, samt partnerskabet med vores investorer. Typisk vil en portefølje bestå af 4-5 projekter, som varierer i størrelse, kompleksitet og modenhed. Udviklingen sker i tæt samarbejde med resten af GGE organisationen, som består af mere end 100 specialister og generalister inden for alle relevante fagområder. Og du kommer til at koordinere og styre indsatsen og leverancerne fra Origination, Engineering, GIS, Legal, EPC, etc. Du kommer til at arbejde med forberedelse, definition, planlægning, koordinering og levering af hele udviklingsfasen i overensstemmelse med GGE standard processer og workstreams frem til opførelse af energiparkerne. Dine projekter vil alle være i Danmark, men samarbejdet foregår med kollegaer i forskellige lande. Du får det fulde ansvar for projekternes business case og du leder transaction teamet, når projekterne sælges. Mere specifikt får du ansvar for at koordinere:

 • Permitting – i samarbejde med GGE Permitting team sikres, at alle offentlige tilladelser tilvejebringes
 • Surveys and studies – sikre at der ikke er hindringer i vejen for opførelse af projektet
 • Engineering – sikre at projektet når sit fulde potentiale for produktion af energi
 • EPC Preparation – sikre at EPC teamet modtager al relevant information
 • Interconnection – sikre at projektet har en garanteret tilladelse til tilslutning til eltransmissionsnettet
 • Business case / Financial Model – sikre økonomien i hvert projekt
 • Jævnlige møder med GGE investorer hvor du præsenterer projekter i pipelinen og afrapporterer på igangværende projekter
 • Transactions

Der er et stort element af udvikling i jobbet. GreenGo Energy er i vækst og udvider løbende vores koncepter og tekniske løsninger, eksempelvis BESS, landvind, PtX, osv.

Du refererer til Director of Developement og jobbet er baseret i Greengo Energys HQ i Vedbæk. Der vil være begrænset rejse i jobbet.

Stærk projektledererfaring     

Du har formodentlig en uddannelse som ingeniør, økonom eller anden relevant uddannelse. Du har min. 5 års erfaring med at udvikle projekter inden for vedvarende energi / energi. Alternativt er din erhvervserfaring projektudvikling inden for infrastruktur, byggeri, større anlægsprojekter, offshore eller industri med fokus på udvikling af komplekse tekniske projekter. Har du en teknisk forståelse for solenergi er det en fordel, men ikke et krav. Det forventes endvidere, at du har en god kommerciel forståelse.

Videre søger vi dig som kan nikke genkendende til følgende:

 • Er struktureret, kan planlægge og organisere dit arbejde effektivt
 • Har stærke kommunikative, samarbejds- og forhandlingsmæssige evner
 • Trives i et hektisk miljø i en international vækstvirksomhed
 • Hands-on, høj grad af selvstændighed, stærk beslutningstager
 • Taler og skriver dansk og engelsk flydende

About GreenGo Energy

GreenGo Energy was founded in 2011 with the vision to accelerate the conversion to renewable energy generation, by an innovative and scalable business model. GreenGo Energy’s 360-degree full services platform includes project origination, investment structuring, development, offtake, EPC management and asset management services, fully tailored and bespoke to our client’s needs and their investment profile.

GreenGo Energy has 27 GW of solar, wind, BESS and Megaton™ PtX projects in various stages of development and construction in nine U.S. states, Europe and MENA, of which more than 5 GW has been contracted through partnership framework agreements with Tier-1 investors in the renewable space.

GreenGo Energy is headquartered in Denmark, with over 110 employees serving customers worldwide.

See more at: www.greengoenergy.com

Ansøgning og kontakt

Er dette dit næste job så upload dit opdaterede CV snarest muligt – vi afholder løbende samtaler. Du er velkommen til at sende en ansøgning, men det er ikke et krav.

Denne rekruttering gennemføres i samarbejde med headhunting virksomheden Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed på ak@brinchpartners.dk eller 2970 2031.

Arne Kyed

Partner
+45 2970 2031
ak@brinchpartners.dk