Teknisk profil til automationsprojekter i DK og Europa

En løsningsorienteret afslutter

Ingeniør, Automationsingeniør eller Maskinmester af baggrund med et løsningsorienteret mindset? Vi laver kvalitetsløsninger indenfor fuldautomatisering af pallelagre og har til den ende brug for en særlig vigtig rolle, der kan forestå og se på tværs af software og hardware i forbindelse med test, kommissionering og idrifttagning af vores løsninger.

Lille organisation i et stort setup.

EAB lagerindretning A/S er når svensk møder dansk og bliver mere end to.

EAB er oprindeligt en svensk familiedrevet smedeforretning grundlagt i 1957 med produkter i den øvre del af skalaen målt på kvalitet og pris. I dag beskæftiger EAB sig væsentligst med lagerindretning og , har ca. 380 ansatte og omsætter for ca. 1,8 milliarder svenske kroner. EAB har datterselskaber i Norge, Finland, Holland, Tjekkiet, Canada, Sverige og Danmark. Den danske organisation udgør 10 medarbejdere og forventes at vokse til 15 over de næste 3 år. Her er højt til loftet og frihed til at agere med en stærk tillidsbåret tilgang til ledelse.

Med i afslutningen af hvert projekt

Du er en problemknuser, når det gælder om at få teknik, software og hardware til at spille sammen. Hvert projekt vi gennemfører, p.t. ved Novo Nordisk, afsluttes med en 3 til 24 dages periode med test klargøring og idrifttagning. Det er din evne til at arbejde på tværs af PLC, software, IT-arkitektur, UPS’er, conveyerbælter og tekniske konfigurationer, der vil give dig succes i jobbet.

Nordeuropa bliver din spillebane

Projekterne ruller vi ud i Nordeuropa, og du skal påregne 40-50 rejsedage om året. Der er en projektleder på hvert projekt, så det er ikke en projektleder vi leder efter. Jobbet er 75% teknik og 25% projektledelseslignende opgaver. Med andre drejer det sig først og fremmest om at få teknikken til at spille, og så skal du også kunne planlægge i den snævre ramme og kommunikere i den brede.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os at følgende kvalifikationer vil give dig succes i jobbet:

  • Ingeniør eller maskinmester af uddannelse
  • Erfaring med Automation og indgående viden om SW eller PLC integration
  • Et struktureret og resultatorienteret mindset
  • Tænker i helheder og forstår at dykke ned i detaljerne, når det er nødvendigt
  • Gode sociale færdigheder
  • Et personligt og selvstændigt drive for at lykkes med komplekse problemstillinger

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, da kontakt gerne Lars Frisk Rossen, Partner ved Brinch & Partners, på +45 31 506 502.

Ansøgninger til stillingen indsendes via brinchpartners.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lars Frisk Rossen

Partner
+45 31 506 502
lfr@brinchpartners.dk