Klar til udfordringen som estrons nye Økonomichef?

estron a/s er i en rivende udvikling og søger en økonomichef med stærke regnskabsmæssige kompetencer og god forretningsforståelse. En spændende stilling, hvor du bliver en del af virksomhedens ledelse og kommer til at arbejde direkte og selvstændigt med alle opgaver indenfor regnskab og økonomi.

Du vil få en bred kontaktflade og kontinuerligt hjælpe med en positiv udvikling af økonomistyringen på tværs af landene samt deltage i udvalgte projekter.

En udadvendt rolle med ansvar for Økonomi og IT på koncernplan

estron a/s er en international produktionsvirksomhed med datterselskab og produktion i Vietnam og deraf følgende betydelig samhandel og kompleksitet.

Du vil i høj grad være den drivende kraft i udarbejdelsen af funktionens mangeartede opgaver i samarbejde med virksomhedens bogholder samt, herunder gennemføre og forestå:

  • Måneds- og årsafslutninger på koncernniveau
  • Budgetlægning og forecast
  • Likviditetsestimater og projektopfølgning
  • Den økonomiske drift med bogholderi, lønning og styring af anlægsaktiver
  • Økonomiske analyser og løbende projekter
  • Videreudvikle ledelsesrapportering med visualisering af regnskabsdata
  • Ansvarlig for overholdelse af alle lokale regler vedr. regnskab, indrapporteringer og regulatoriske forhold
  • Kontakt til bank, revision og forsikringer
  • Transfer Pricing og dokumentation heraf
  • Overordnet ansvarlig for IT

Du har en god forståelse for etablering af forretningsgange og kontroller, og du har erfaring i løbende at identificere og implementere forbedringsmuligheder både inden for eget team samt på tværs af koncernen.

Du vil referere til virksomhedens CEO og indgå i koncernledelsen samt den danske ledergruppe. I Danmark får du det direkte ledelsesansvar for en medarbejder i bogholderiet (bogføring, løn) . Du vil desuden have det overordnede ansvar for en velfungerende økonomiafdeling i Vietnam med 4 ansatte, som varetager alle lokale opgaver. Endelig er du overordnet ansvarlig for drift og udvikling af IT sammen med eksterne partnere.

En forretningsorienteret og proaktiv person med analytisk sans

Du er vant til at tage selvstændigt initiativ og agere proaktivt i forhold til chefens direktiv og forretningens behov. Du tør udfordre eksisterende metoder, modeller og tænkning.

Du trives i en mellemstor virksomhed, hvor fleksibilitet og en positiv indstilling har stor betydning – ligesom evnen til at tage ansvar vægtes højt.

Udarbejdelse af koncernregnskab, budgetter, likviditetsforecast og business controlling har du ikke alene hands-on erfaring med men også flair for.

Du er en god og tæt sparringspartner for CEO’en og evner at kommunikere positivt og konstruktivt.

Cand.Merc., HD (R) eller lignende

Vi forestiller os, at du kommer ud af en regnskabsmæssig baggrund fra stillinger som regnskabschef, økonomichef eller controller med regnskabsmæssige opgaver. Gerne med et par års erfaring fra en produktionsvirksomhed.

Du behersker MS Office indgående og er stærk i Excel og Power BI samt har kendskab til Dynamics 365.

Arbejdssted vil være på hovedkontoret i Them.

En førende udvikler og producent af mikrokomponenter

estron a/s er en vigtig spiller indenfor høreapparater, audio, kommunikation og sikkerhedsindustrien. Som specialist på udvalgte produktområder har estron a/s stærke og langvarige partnerskaber med alle de store producenter indenfor de forskellige forretningsområder. Med mere end 25 års erfaring og solide resultater har estron kontinuerligt leveret produkter af højeste kvalitet til glæde for alle kunder.

I koncernen er der 400 ansatte med produktion i Danmark og Vietnam. På hovedkontoret i Them er der knap 30 kollegaer, som arbejder tæt sammen om at nå de strategiske målsætninger. Vi sætter en ære i det positive samarbejde hvor alle tager ansvar med en udpræget tillid til hinanden, altid godt humør og fokus på at sikre den gode kundeoplevelse.

Kontakt os

Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Lars Frisk Rossen på +45 31 506 502 eller lfr@brinchpartners.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg stilling” knappen herover.

Lars Frisk Rossen

Partner
+45 31 506 502
lfr@brinchpartners.dk