Erfaren IT Infrastructure Specialist, Security

Vil du løse sikkerhedsmæssige problemstillinger?
I Digital Solutions er vi på udkig efter en ny teknisk erfaren kollega, der skal være med til at sikre, at vores IT-landskab og data er sikkerhedsbeskyttet. Dig, der kan indgå i løbende sikkerhedsaktiviteter for at minimere sikkerhedsrisiko og højne det generelle sikkerhedsniveau. Du kommer til at indgå i en enhed, hvor vi arbejder med optimering af ATP’s eksisterende IT-miljø og implementering af nye projekter.

Konkret bliver det dig, der:

 • agerer SME inden for Active Directory, MS-infrastruktur og Microsoft Entra ID
 • indgår i de daglige driftsprocesser, kontroller og opgaver, som varetages i sektionen
 • videreudvikler ATP’s arbejde med Identity Management med fokus på Entra ID
 • effektiviserer de daglige driftsopgaver gennem automatisering samt deltager i opbygning, videreudvikling og varetagelse af driftsprocesser og opgaver i ATP’s cloud-miljø
 • deltager i design og implementering af løsninger i projekter i forbindelse med rettighedsstyring og sikkerhedsarkitektur.

Du vil komme til at arbejde i et komplekst nyt område/setup, og du vil have mulighed for at påvirke strategien og hæve ATP til et nyt sikkerhedsniveau.

Har du solid erfaring med IT-infrastruktur og sikkerhed?
Du kommer formentlig med en baggrund som IT-Specialist, Operations Engineer eller lignende og har solid erfaring med sikkerhed fra tidligere arbejde – for eksempel i et On-Premise miljø eller i Azure (gerne i et hybrid setup).

Derudover er det centralt, at du bl.a.:

 • har enten en kandidatuddannelse i IT eller er uddannet som ingeniør – eller du har på anden vis oparbejdet tilsvarende kompetencer.
 • har 5+ års relevant erfaring fra et tilsvarende job
 • kan begå dig teknisk inden for AD, Entra ID og hybrid identitetsstyring samt har erfaring med driften af Entra ID
 • har en bred viden om informationssikkerhed, cloud og IDM
 • har et solidt kendskab til Enterprise IT-infrastruktur og de sikkerhedskomponenter, der indgår
 • har erfaring med Powershell, group policy deployment og dokumentering
 • er praktisk i din måde at arbejde på og sætter en ære i at angribe problemstillinger med et handlingsorienteret udgangspunkt.

Det er en fordel – men ikke et krav – at du har en eller flere certificeringer i IT-sikkerhed.

Vil du hjælpe os med at blive endnu bedre?
Som vores nye kollega bliver du en del af ATP’s nye IT-organisation, Digital Solutions, som har til huse i Hillerød og som består af 500 kompetente medarbejdere.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

I Digital Solutions har vi for nyligt etableret fem nye enheder; Operations, Technology, Data, Development og Delivery.

Som vores nye kollega bliver du en del af Operations, som er et outsourced miljø, hvor vi kort fortalt arbejder for en stabil kerne og robusthed i driften, så vi kan blive ved med at levere vigtige velfærdsløsninger til det samfund, vi er en del af.

Du får en hverdag i en ny organisering, der er præget af pionerånd og ambitionen om at blive endnu bedre, end vi er i dag.

Konkret får du plads i IT Security og IAM, og her er der ti, der arbejder med IT-sikkerhed. Hos os får du en uformel omgangstone, tekniske kompetencer og en bred musiksmag af blandet kvalitet, som vi ser frem at til at fortælle mere om.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og få dig med ombord.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Konsulent Joachim Præstmark på +45 31481595. Du kan også læse mere om ATP her https://www.atp.dk/, og mere om Digital Solutions her https://www.atp.dk/digital-solutions.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg stilling” knappen herover.

Joachim Præstmark

Consultant
+45 3148 1595
jp@brinchpartners.dk