Head of Sales til international producent af high-end livsstilsprodukter 

Vær med til at vækste internationalt førende producent af naturfyldsdyner og -puder

Dykon er en førende dansk producent af naturfyldsdyner og -puder med salg i 25 lande hvor den primære afsætning er i Skandinavien. Dykons brandportefølje består af seks hovedbrands og private label produkter, som opfylder de fleste kunders behov inden for henholdsvis kvalitet, value for money og luksus. Produkterne er mærket med ”Made in Denmark”, hvilket tillægges stor betydning i brandingen af produkterne. Kapitalfonden Erhvervsinvest Management ejer aktiemajoriteten i Dykon, og virksomheden er gearet til yderligere vækst både i de skandinaviske markeder, men også i nære europæiske markeder samt udvalgte markeder globalt. Er du en inspirerende, hands-on salgsleder, der gerne går forrest i salget, kan du sammen med dit team øge salg af livsstilsprodukter inden for retail og vil du være med til at drive en international vækst case så har vi jobbet til dig.

Hands-on salgsleder der går forrest

Dykon har produceret naturfyldsdyner og -puder i mere end 70 år og blev grundlagt i sin nuværende konstruktion i 1997 gennem en fusion af Interdun og Danica. Virksomheden er i dag en moderne, innovativ og solid virksomhed fokuseret på naturdyner og -puder i høj kvalitet fremstillet på egen fabrik. Dykon har løbende udviklet produktionsapparatet som i dag er højt automatiseret og effektivt. Dykon ligger i Lunderskov tæt på Kolding, beskæftiger 60 personer i højsæsonen.

Virksomhedens primære salgskanaler er specialiserede detailhandlere inden for salg af sengetøjs- og livstilsprodukter som JYSK og MIO i Sverige. Yderligere salgskanaler inkluderer super-/hypermarkeder og et begrænset antal hoteller.

Du leder et team bestående af fire sælgere (DK + SE, Large Accounts, Export og NO), fire Sales Supportere og marketing bestående af 2 ansatte. Umiddelbart er der yderligere vækstpotentiale i Norden, i nærmarkeder som Tyskland, Holland, Belgien, Østrig, Schweiz, Frankrig og andre samt på udvalgte markeder internationalt som USA, Canada, Japan, Sydkorea og andre.

Som leder af salgs- og marketing teamet bliver dine daglige arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 1. Du går selv forrest i salgsarbejdet og har jævnlige kundebesøg i ind- og udland. Både som ny-besøg og opfølgning.
 2. Du varetager KAM-funktionen på udvalgte nøglekunder og -markeder.
 3. Du leder salgsarbejdet, da eksekvering af salgsaktiviteter er en væsentligt succesparameter.
 4. Som personaleleder vurderer og udvikler du medarbejderne med fokus på både performance og trivsel.
 5. Du leder og sætter struktur på salgsteamet med basale værktøjer fra din værktøjskasse, herunder værktøjer til KPI’er
 6. Du analyserer markedsmulighederne og sammenholder dem med virksomhedens kompetencer. I samarbejde med CEO formuleres en klar strategisk retning og prioritering.
 7. Som led i strategien vurderer du løbende markedsmulighederne i relation til koncepter, samarbejdspartnerne og/eller markeder.
 8. Du udvikler løbende organisationen, så den modsvarer markedets og strategiens behov.

Du refererer til Dykons CEO med hvem du vil få tæt sparring og samarbejde. Der vil være nogen rejseaktivitet i jobbet – primært i nærmarkeder men også ved lejlighed oversøiske rejser.

Hands-on salgsleder af livsstilsprodukter til retail

Du har formodentlig en relevant videregående uddannelse inden for handel, HD, cand.merc. eller lign. Vigtigst af alt er, at du har en solid karriere med internationalt salg – ideelt set af livsstilsprodukter der sælges via retail. Produktmæssigt kan det være senge, møbler, køkkener, badeværelser, livsstilsprodukter til hjemmet, sengetøj og mange andre ting. Yderligere har du minimum et par års ledererfaring. Videre søger vi dig som:

 • Foretrækker selv at være tæt på kunderne, selv at dyrke salg til nye kunder og varetage dine egne Key Accounts og udvalgte markeder
 • Trives med at lede, motivere og udvikle dit team og skabe mærkbare resultater i tæt samarbejde med teamet
 • Motiveres af at arbejde meget bredt salgsledelsesmæssigt med at udvikle kommerciel strategi i samarbejde med teamet og CEO samt opfølgning på teamets resultater, have egne kunder samt opsøgende salg
 • Har stærke it-kundskaber og er erfaren bruger af Excel og andre værktøjer som eksempelvis Power BI
 • Flydende i engelsk i skrift og i tale – andre hovedsprog er en fordel

Ansøgning og kontakt

Er denne rolle det helt rigtige næste skridt i din karriere så upload dit CV snarest muligt ved at klikke på ”Ansøg”. Vi afholder løbende samtaler.

Denne rekruttering løses i samarbejde med headhunting virksomheden Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed på 2970 2031 eller ak@brinchpartners.dk

Arne Kyed

Partner
+45 2970 2031
ak@brinchpartners.dk