Sales Manager

Energisk salgskraft med ansvar for salget i Danmark af avancerede lagerløsninger, i en virksomhed som på kort tid er blevet en væsentlig aktør med en betydelig markedsandel

Er du en dygtig Sales Manager med et højt drive og som evner at arbejde selvstændigt og vedholdende? Har du styr på salgets faser og er du dygtig til at bygge- og udvikle relationer inden for salg af tekniske kapitalgoder? Er du i stand til at konvertere leads til kunder? Så er du stow Nordics nye Sales Manager Denmark.

Stærk produkt portefølje og imponerende reference projekter

Du bliver en del af salgsorganisationen i stow Nordics og får ansvaret for salget i Danmark, i en spændende og udfordrende rolle hvor du vil have hyppig interaktion med resten af organisationen som arbejder ud fra det nordiske HQ i Kolding eller et af de andre regionale kontorer i Norden. Du bliver fra start ansvarlig for at drive, bearbejde og udvikle stow´s forretning på det danske marked, med fokus på stow´s allerede kendte løsninger og du kan tage afsæt i en række referenceprojekter. Se mere om løsningerne her: Industrial Racking & Storage systems | stow (stow-group.com)

Din opgave bliver at opsøge relevante kunder samt hurtigt og effektivt reagere på forespørgsler/RFO/RFP. Projekterne kan være forskelligartede fra opdatering/udbygning af eksisterende lagerfaciliteter til etablering af nye større nyopførelser, projekterne tager oftest mellem 3 til 18 måneder. Du vil få kompetent sparring fra ingeniører og projektledere gennem salgsfasen, som overtager projektet når du har solgt, hvorefter projektafdelingen overtager frem til levering, som du normalt deltager i.

Den samlede organisation i Norden er pt. på 20 personer og i vækst. Det nordiske kontor blev etableret for få år siden og er fortsat under opbygning, hvilket giver dig masser af muligheder for at arbejde i et marked med store muligheder, i en virksomhed der agerer som en startup, men med markedets bedste produktsortiment. Matcher dine ambitioner vores?

Udvikling af salget- og kundeporteføljen i Danmark

Det gør du ved at eksekvere salgs- og markedsføringsaktiviteter, primært ved at hunte nye kunder, men også ved at følge op på leads fra HQ. Du følger også op på aktiviteterne og forhandler vilkår når aftaler skal indgås. Du vil få stor support, fx når du skal udarbejde salgsmateriale, tilbud eller har behov for pre-sales eller beregning.

Kulturen i virksomheden er direkte, uformel og handlingsorienteret og de anvender MS Office, egenudviklet konfigurator og en række tilpassede systemer fuldt integreret med produktionen og SAP.

Solid salgs baggrund indenfor lager/logistik, eller andre BtB kapitalgoder

Den ideelle kandidat har en relevant kommerciel uddannelse kombineret med erfaring inden for salg af tekniske kapitalgoder. Alternativt er du teknisk uddannet og har flere års salgserfaring, hvor du har opbygget et kommercielt mindset. Erfaring fra racking industrien vil være en fordel. Det vigtigste er at du trives i krydsfeltet mellem kontorarbejdet og salgsindsatsen og at du evner at arbejde struktureret og holder momentum i tilbuds-/forhandlingsfasen.

Som person er du teamorienteret, robust og har den personlige agilitet der skal til for at kunne operere i hele Danmark og lejlighedsvist supportere dine nordiske kollegaer. Du arbejder struktureret, er god til at bygge- og vedligeholde relationer og trives i en rolle hvor du har stor frihed.

Du taler og skriver dansk på professionelt niveau og du behersker et gnidningsfrit engelsk, da al intern kommunikation og kontakten med HQ i Belgien foregår på engelsk, ligeledes foretrækker en del af kundesegmentet salgskontakten på engelsk.

Om stow Nordics A/S

stow Nordics er et datterselskab i stow Group som er en af verdens førende leverandører af forskellige lager-/logistikløsninger og har omkring 2000 medarbejdere, 9 produktionsenheder og 18 salgsselskaber. stow Group er en økonomisk stærk virksomhed der leverer en række innovative og kundetilpassede løsninger der dækker alle behov indenfor løsninger til lager/logistik. Det Danske/nordiske selskab er lokaliseret i trekantområdet og håndterer salg-, projektering- og gennemførelse af koncernens løsninger i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det nordiske selskab som er relativt ny etableret er kommet succesfuldt igennem 2022 med en stærk ordreportefølje og dette medfører et trecifret millionomsætning i 2023. Læs mere om os på www.stow-group.com

Ansøgning og kontakt

Er dette dit næste job så upload dit opdaterede CV snarest muligt – vi afholder løbende samtaler. Du er velkommen til at sende en ansøgning, men det er ikke et krav. Da det internationale HQ vil blive involveret i rekrutteringen, vil vi bede om CV på engelsk.

Denne rekruttering gennemføres i samarbejde med headhunting virksomheden Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på email: jc@brinchpartners.dk eller på telefon 2970 2031.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk