Gas er ikke bare gas! Det ved vi på Strandmøllen, for vi har produceret og solgt gasser i over 100 år. Vores store kundebase spænder vidt og inkluderer stort set alle brancher, heriblandt metalindustrien, healthcare, fødevareindustrien, medicinalindustrien, forskning og uddannelse samt laboratorier. Strandmøllen er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed, der beskæftiger mere end 200 gode kolleger. I vores dagligdag har vi stort fokus på sikkerhed på arbejdspladsen samtidig med, at vi sætter en ære i, at vores kvalitetsprodukter leveres til rette tid. Historisk har vi primært været på det danske marked, men de seneste ti år har vi udvidet aktiviteterne til også at omfatte Sverige og Tyskland. Med unik ekspertise og moderne produktionsanlæg er vi på Strandmøllen klar til fremtiden og klar til at fortsætte vores udvikling. Læs mere på www.strandmollen.dk. Til hovedkontoret i Klampenborg søges nu en:

Maskin- eller Procesingeniør

Strandmøllen søger en maskin- og/eller procesingeniør til udvikling, optimering, support og projektledelse med fokus på tekniske anlæg

Om Jobbet

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige tekniske opgaver som fx support, udvikling og konstruktion af kryogene luftgasanlæg, gasfyldeanlæg og hydrogen fremstilling gennem elektrolyse, kombineret med opgaver inden for anvendelse af nye teknologier som eksempelvis robotteknologi.

Arbejdet foregår i et tæt og videnstungt samarbejde med vores produktionsafdelinger, kvalitetsafdelingen, dine kollegaer i den tekniske afdeling samt en række underleverandører. Opgaverne løses typisk i mindre projektgrupper eller som egne projekter, hvor du rekvirerer hjælp efter behov.

Vores produktionsanlæg ligger i Danmark, Sverige og Tyskland, og der vil derfor skulle påregnes rejser i perioder, i de tilfælde hvor arbejdet med fordel udføres på selve produktionsanlægget eller sammen med driftspersonalet på det enkelte anlæg.

Din primære arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i Klampenborg nord for København. Projekter og oplæring vil foregå på virksomhedens andre sites.

Dine opgaver vil typisk være et mix af nedenstående, hvor nogle kan tage få timer, mens andre er større projekter, du kører sideløbende over mange måneder:

 • Optimering af processer i forhold til energi, kapacitet, kvalitet og driftsmetoder
 • Evaluere procesdata og dokumentere den opnåede indsigt
 • Udøve projektledelse ved anlægsændringer eller nye procesanlæg, herunder selve konstruktionen og dokumentationen af anlæggene
 • Finde principper for fremtidige løsninger
 • Deltage i driften af anlæg for at opnå en praktisk procesviden
 • Foretage risikovurderinger i forhold til kvalitet og sikkerhed
 • Udarbejde teknisk dokumentation som procesbeskrivelser, PI diagrammer og styringslogik
 • Specificere, kontrollere, sikre og godkende eksterne leverancer af procesinstallationer

Vi er fleksible i forhold til opgavernes art, arbejdsområde og videreuddannelse, således at vi sammen kan tilpasse jobbet til dine interesser og ønsker til udvikling.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant teknisk uddannelse med en god teoretisk ballast og en stor nysgerrighed. Du er derudover ambitiøs og har en stor lyst til at være rigtig ingeniør.

 • Maskin- eller procesingeniør
 • Procesforståelse
 • Højt vidensniveau inden for strømningslære og termodynamik
 • Kunne benytte grundlæggende ingeniør- og naturvidenskabelige metoder i arbejdet
 • Kunne håndtere mange forskellige projekter og prioriteter i arbejdet
 • Flexibelt mindset, som går begge veje
 • Gode kundskaber i dansk og engelsk forudsættes
 • Kunne kommunikere klart i både skrift og tale med operatører, rådgivere og underleverandører

Vi efterspørger både nyuddannede samt mere erfarne kollegaer til vores projekter.

Arbejdstid og tiltrædelse

Stillingen er en fuldtidsstilling og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Stærke værdier, høj sikkerhed og fokus på udvikling, i en velkonsolideret virksomhed der investerer i fremtiden

Som ingeniør i Teknisk Afdeling tilbydes du en udfordrende og selvstændig rolle i en interessant koncern, hvor der altid er mange spændende opgaver, og hvor der er mange udfordrende tekniske problemstillinger og projekter. Strandmøllen er inde i en spændende ekspansiv udvikling med et stort fokus på sikkerhed, trivsel og optimering. Der er gode muligheder for udvikling.

Kontakt os                                                         
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405. Du kan også læse mere om Strandmøllen på www.strandmollen.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg stilling” knappen herover.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk