Land Developer til stor skala solenergiparker

Bidrag til den grønne omstilling ved at skaffe arealer til solenergiparker
BeGreen er en dansk udvikler af industriel skala solenergiparker med 75 ansatte og som i 2022 blev opkøbt af Equinor. Virksomheden har en stærk organisation på plads og er klar til at accelerere opførelsen af solenergiparker i Danmark og søger i den forbindelse Land Developers til at skaffe arealer til opførelse af solenergiparker i hele Danmark. Har du stærk erhvervsmæssig erfaring med landmænd og kunne du tænke dig at tage del i den grønne omstilling så har vi jobbet til dig.

Anskaffelse af jord
BeGreen blev stiftet i 2017 som en del af Bregentvedgruppen – en af Danmarks største jordbesiddere – på visionen om at udvikle og opføre tilskudsfrie solenergiparker, hvilket virksomheden i dag gør i Danmark, Polen og Sverige. BeGreen driver hele værdikæden fra anskaffelse af jord, udvikling og opførelse samt drift af de etablerede parker. Som Land Developer får du en helt afgørende rolle ift. at skaffe jord til opførelse af solenergiparkerne ved at indgå lejeaftaler eller alternativt opkøb af arealer til solcelleparker i hele Danmark samt indgå de nødvendige kompensationsaftaler med naboer. Dine daglige arbejdsopgaver bliver:

 • I tæt samarbejde med planlægnings-teamet at identificere de relevante jordlodder i hele Danmark
 • Tage kontakt til lodsejere og indgå lodsejeraftaler om leje eller køb af jord på et veloplyst grundlag
 • Ansvar for nabo og interessentkontakt i de områder, hvor der planlægges opførelse af solcelleanlæg, herunder aftaler om erstatning eller anden aftale.
 • Deltage om nødvendigt i offentlighedsmøder.
 • Ansvar for struktureret kontaktdatabase.

BeGreen har kontor ved Bregentved Gods i Haslev på Midtsjælland og i København (Carlsberg Byen). Du får en grundig introduktion til BeGreens arbejdsområde og den langt primære del af dit arbejde vil være relationsopbygning i de relevante områder. Du refererer til BeGreens Plandirektør.

Stærk kommerciel erfaring med lodsejere
Du har solid erfaring i at have med lodsejere at gøre og i at indgå i en forretningsmæssig / kommerciel relation til lodsejere – det kan være som ejendomsmægler inden for landbrug, landbrugsrådgiver inden for økonomi, landbrugsdrift eller anden form for rådgivning. Det er absolut en fordel hvis du har et stærkt netværk blandt landbrug i dele af eller i hele Danmark.

Videre søger vi dig som kan nikke genkendende til følgende:

 • God fornemmelse for landbrugserhvervet, og den kultur og de værdier der præger branchen.
 • Med dine stærke kommunikative egenskaber og empati skaber du tillidsfuld og relevant dialog med lodsejer og naboer til energiparkerne og til borgerne i lokalområderne.
 • Erfaring med at indgå afbalancerede forretningsmæssige aftaler med lodsejere til værdi for begge parter
 • Har du juridisk erfaring med landbrugets rammebetingelser er det en fordel
 • Trives med meget høj grad af selvstændighed i de daglige arbejdsopgaver
 • Evt. kendskab til værdisætning af mindre landbrugsejendomme.

Om BeGreen
BeGreen laver projektudvikling, byggeri, langsigtet drift og vedligehold af topkvalitets solcelleanlæg i Danmark, Sverige og Polen. Det gør vi uden nogen form for statsstøtte og med et unikt 360 graders bæredygtighedskoncept. Det er BeGreens mission at udvikle, bygge og drive 4 GWp ved udgangen af 2025.

BeGreen er en ambitiøs og ung virksomhed, som i 2017 er udsprunget af Bregentved Gruppen, men er i dag ejet af Equinor. Hovedkontoret ligger i naturskønne omgivelser ved Bregentved Gods i Haslev, men vores tekniske afdeling er primært baseret på vores kontor i Carlsberg Byen i København.

Virksomheden tæller pt. 75 medarbejdere, men vil vokse betydeligt over de kommende år i både ind- og udland.

Ansøgning og kontakt
Er dette dit næste job så upload dit opdaterede CV snarest muligt – vi afholder løbende samtaler. Du er velkommen til at sende en ansøgning, men det er ikke et krav.

Denne rekruttering gennemføres i samarbejde med headhunting virksomheden Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed på ak@brinchpartners.dk eller 2970 2031.

Arne Kyed

Partner
+45 2970 2031
ak@brinchpartners.dk