Bogholder til førende dansk udvikler af vedvarende energi

Drift og udvikling af økonomifunktionen i Greentech virksomhed med høj vækst

GreenGo Energy er en dansk udvikler af vedvarende energi med 100 ansatte i Danmark, USA, Mexico, Sverige, Tyskland og i Polen. Indtil nu har virksomheden primært udviklet og opført store industrielle solparker, men i fremtiden kommer GreenGo Energy også til at udvikle og opføre Power-to-X fabrikker med tilhørende vind- og solparker. Har du solid erfaring med alle bogholderi-discipliner, er du skarp på økonomisystemer og til Excel og vil du være med til at drifte og udvikle økonomifunktionen i en international virksomhed, hvis formål er at fremme den grønne omstilling, så har vi stillingen til dig

Bogholderi og udvikling af processer og systemer

GreenGo Energy’s økonomifunktion består af 3 ansatte – en CFO og regnskabschef i Danmark og en økonomiansvarlig i deres datterselskab i USA. Virksomheden har oplevet kraftig vækst de seneste år og har nu nået et forretningsmæssigt aktivitetsniveau og kompleksitet, der gør, at der er behov for at udbygge økonomi-teamet med bl.a. en bogholder.

Dine arbejdsopgaver bliver på kort og mellemlang sigt dels at bidrage til driften i økonomifunktionen i koncernens danske og udenlandske datterselskaber, men også at tage del i udviklingen af samme i form af optimering af processer og økonomi-systemer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i økonomi-teamet, ledere i hele organisationen og GreenGo Energy ansatte i alle datterselskaberne i udlandet.

Dine daglige arbejdsopgaver bliver:

  • Kreditor, løn, debitor og finans
  • Afstemning
  • Moms
  • Løbende udvikling, optimering og automatisering af processer
  • På sigt også at bidrage optimering af økonomisystem – i dag benyttes E-conomics i Danmark, men andre systemer i de øvrige lande hvor GGE er repræsenteret
  • Forskellige administrative opgaver

Du refererer til GreenGo Energys regnskabschef og arbejdsstedet er Frydenlundsvej 30 i Vedbæk.

Fagligt kompetent og fleksibel bogholder med stærk it-erfaring

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med solid erfaring med alle aspekter af bogholder-rollen – kreditor, løn, finans, debitor, moms, afstemning etc. Du har meget stærk erfaring med at arbejde i forskellige it-systemer og du er superbruger i Excel. Ideelt set har du erfaring med at arbejde i en lille eller mellemstor virksomhed og trives med de alsidige og brede opgaver, der følger med for at få hverdagen til at hænge sammen i sådan en størrelse virksomhed.

Videre søger vi en profil som:

  • Er flydende i dansk og engelsk i skrift og i tale – flere GreenGo Energy medarbejdere i Danmark er udlændinge og du kommer også til at have kontakt til datterselskaber i udlandet
  • Er fleksibel med arbejdsopgaver – både de fagøkonomiske, de administrative og andre opgaver der skal løses for at hverdagen i en mellemstor virksomhed hænger sammen
  • Har en systematisk og struktureret tilgang til arbejdsopgaverne
  • Er udpræget selvstarter og har et stærkt personligt drive

Om GreenGo Energy

GreenGo Energy er en innovativ dansk greentech-virksomhed med kontorer i Danmark, Sverige, Tyskland, Polen, Mexico og USA.

Siden 2011 har vores mål været at accelerere den grønne omstilling gennem en innovativ og skalérbar forretningsmodel baseret på vedvarende energi. Som grønne pionerer har vi altid arbejdet for at fremme den grønne omstilling gennem etablering af driftssikre og bæredygtige energiløsninger, som kan skabe ren og miljøvenlig strøm. Siden vores etablering i 2011 har dette været drivkraften i vores arbejde. Gennem det seneste årti har udviklingen kun styrket os i vores tro på, at vi som virksomhed og specialister inden for vedvarende energi kan gøre en reel forskel.

Vi har højt til loftet, fleksible arbejdsforhold og en dagligdag fyldt med godt humør. Vi har travlt, men travlheden håndteres med størst mulig frihed til den enkelte. Der er få faste rammer, men tydelighed om hvor vi skal nå hen.

Vi har en uformel tone og vi er et team, så når det bliver svært hjælper vi hinanden.

Ansøgning og kontakt:

Er dette dit næste job så upload dit CV snarest muligt – vi afholder løbende samtaler. Du er velkommen til at sende en ansøgning, men det er ikke et krav.

Rekrutteringen gennemføres i samarbejde med headhunting virksomheden Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Partner Arne Kyed på ak@brinchpartners.dk eller 2970 2031.

 

 

Arne Kyed

Partner
+45 2970 2031
ak@brinchpartners.dk