Senior Controller til førende dansk udvikler af vedvarende energi

Analyse og udvikling af den finansielle performance i international Greentech virksomhed med høj vækst

GreenGo Energy er en dansk udvikler af vedvarende energi med 100 ansatte i Danmark, USA, Mexico, Sverige, Tyskland og Polen. Indtil nu har virksomheden primært udviklet og opført store industrielle solparker, men i fremtiden kommer GreenGo Energy også til at udvikle og opføre Power-to-X faciliteter med tilhørende vind- og solparker. Har du solid erfaring med såvel Financial Controlling som FP&A og vil du være med til at optimere den finansielle performance i en international virksomhed hvis formål er at skalere den grønne omstilling så har vi stillingen til dig

Controlling og udvikling af økonomifunktionen

GreenGo Energy’s økonomifunktion består af 3 ansatte – en CFO og en regnskabschef i Danmark og en økonomiansvarlig i virksomhedens største datterselskab i USA. GreenGo Energy har oplevet kraftig vækst de seneste år og har nu nået et forretningsmæssigt aktivitetsniveau og kompleksitet, der gør, at der er behov for at udbygge økonomi-teamet med bl.a. en Senior Controller, som bliver en nøgle medarbejder i både optimering af den nuværende økonomistyring, men også for udvikling og udbygning af fundamentet i den fremtidig økonomistyring.

Dine arbejdsopgaver bliver på kort og mellemlang sigt bredt inden for både Financial Controlling og FP&A, men også at tage del i optimering af processer og økonomi-systemer. En væsentlig del af GreenGo Energy’s aktiviteter er udviklingen af energiparkerne frem til det tidspunkt hvor virksomheden er klar til at opføre parkerne. Udviklingsprocessen består af en lang række tilladelser, undersøgelser, inddragelse af naboer og borgere og andre aspekter. Mange af disse delaktiviteter kan være meget vanskelig at forudse hvad den økonomiske og tidsmæssige omkostning er og den samlede udviklingsproces kan tage 3-5 år. Et stærkt element i jobbet er så vidt muligt, at bidrage til at skabe økonomisk transparens i denne komplekse proces.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i økonomi-teamet, ledere i hele organisationen inkl. direktionen og GreenGo Energy ansatte i alle datterselskaberne i udlandet. Dine daglige arbejdsopgaver bliver:

  • Samle og analysere data og rapportering af den finansielle udvikling
  • Løbende analyser på GreenGo Energy’s aktiviteter – udvikling af industriel skala energiparker
  • Deltage i månedsluk, udvikling af rapporter samt Controlling af bogføring og regnskab
  • Løbende udvikling, optimering og automatisering af processer – herunder eksempelvis budgettering
  • På sigt også involvering i valg og implementering af nyt økonomisystem / ERP-system – i dag benyttes E-conomics i Danmark, men andre økonomisystemer i de øvrige lande hvor GGE er repræsenteret
  • Forskellige ad-hoc opgaver som dataindsamling, analyser, databearbejdning etc.

Som Senior Controller får du mulighed for lejlighedsvis at besøge GreenGo Energy datterselskaber i udlandet. Du refererer til GreenGo Energys CFO og arbejdsstedet er Frydenlundsvej 30 i Vedbæk.

Solid og alsidig erfaring med både finansiel Controlling og FP&A

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med solid erfaring med både Financial Controlling og FP&A. Du kan dit håndværk, du har meget stærk erfaring med at arbejde i forskellige (mindre) it-systemer og du besidder solide kompetencer inden for både Excel og PowerPoint, eksempelvis sammensætning af flere datasæt som ankerdata til analyser. Ideelt set har du erfaring med at arbejde i en lille eller mellemstor virksomhed og trives med de alsidige og brede opgaver, der følger med for at få hverdagen til at hænge sammen i sådan en størrelse virksomhed. Har du erfaring med Controlling af lignende type work-in-progress / projektorienteret Controlling som i GGE’s udviklings-aktiviteter er det en fordel men ikke et krav.

Videre søger vi en profil som:

  • Trives med at analysere og præsentere virksomhedens finansielle performance og give anbefalinger til hvordan denne forbedres
  • Er flydende i dansk og engelsk i skrift og i tale – flere GreenGo Energy medarbejdere i Danmark er udlændinge og du kommer også til at have kontakt til datterselskaber i udlandet
  • Har en systematisk og struktureret tilgang til arbejdsopgaverne, samtidig med en pragmatisk tilgang til at nå i mål
  • Er udpræget selvstarter, har et stærkt personligt drive og er resultatorienteret

Om GreenGo Energy

GreenGo Energy er en innovativ dansk greentech-virksomhed med kontorer i Danmark, Sverige, Tyskland, Polen, Mexico og USA.

Siden 2011 har vores mål været at accelerere den grønne omstilling gennem en innovativ og skalérbar forretningsmodel baseret på vedvarende energi. Som grønne pionerer har vi altid arbejdet for at fremme den grønne omstilling gennem etablering af driftssikre og bæredygtige energiløsninger, som kan skabe ren og miljøvenlig strøm. Siden vores etablering i 2011 har dette været drivkraften i vores arbejde. Gennem det seneste årti har udviklingen kun styrket os i vores tro på, at vi som virksomhed og specialister inden for vedvarende energi kan gøre en reel forskel.

Vi har højt til loftet, fleksible arbejdsforhold og en dagligdag fyldt med godt humør. Vi har travlt, men travlheden håndteres med størst mulig frihed til den enkelte. Der er få faste rammer, men tydelighed om hvor vi skal nå hen.

Vi har en uformel tone og vi er et team, så når det bliver svært hjælper vi hinanden.

Ansøgning og kontakt:

Er dette dit næste job så upload dit CV snarest muligt – vi afholder løbende samtaler. Du er velkommen til at sende en ansøgning, men det er ikke et krav.

Rekrutteringen gennemføres i samarbejde med headhunting virksomheden Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Partner Arne Kyed på ak@brinchpartners.dk eller 2970 2031.

Arne Kyed

Partner
+45 2970 2031
ak@brinchpartners.dk