Global Sales Coordinator

Vil du være en del af en markedsledende fødevarevirksomhed med en ambitiøs vækststrategi og et globalt udsyn? Trives du i en rolle, hvor din indsats giver salgsteamet mulighed for at levere et højt niveau af kundeservice til globale kunder? Så er her måske jobbet du leder efter!

Som Global Sales Coordinator i AquaPri vil du yde den nødvendige koordinerende support til salgsorganisationen. Desuden vil du være en tovholder på vores strategiske salgs- og udviklingsprojekter. Vores kunder er fordelt på lande i Norden, Europa, USA og Asien.

Som Global Sales Coordinator bliver du en del af et stærkt og erfarent team. Vores virksomhed har flere lokationer rundt om i Danmark, og stillingen vil være hjemmehørende i Trekantområdet.

Ansvarsområder og opgaver:

  • Tage ansvar for kundeforespørgsler og koordinere håndteringen af de daglige salgsmæssige og logistiske ​​udfordringer
  • Kontakt med nøglekunder, når salgsteamet er på farten, og håndtering af ordrer
  • Ekspedere ordrer og sikre korrekt afsendelse, herunder overholdelse af de forskellige landes import regulativer, krav om mærkning, etc.
  • Assistere med at planlægge og koordinere kundeengagement/møder
  • Udarbejde kunderapporter efter behov
  • Opdatere og vedligeholde kundedata i ERP-systemet
  • Støtte til koordinering og gennemførelse af diverse strategiske projekter

Kvalifikationer og krav:

Du har erfaring med at have en koordinerende rolle i en international salgsorganisation – og erfaringen må meget gerne være indhentet i fødevarevirksomhed med international afsætning. Du har talent for at bruge IT-systemer og er en erfaren bruger af MS Office pakken.  Dine kommunikationsevner er veludviklede på såvel dansk og engelsk i både skriftlig og mundtlig form. Tysk-kundskaber er en fordel, men intet krav.

Som person har du en problemløsende tankegang og en struktureret tilgang til opgaveløsning. Du er en åben og social person og er dygtig til at holde fast i detaljerne.

Du tilbydes:

Du kan se frem til et professionelt og udfordrende job i dansk virksomhed med stolte traditioner og stærke familieværdier. Du tilbydes at blive en del af et positivt, uformelt og internationalt arbejdsmiljø, hvor du vil være omgivet af dygtige kollegaer. Lønnen vil blive forhandlet individuelt afhængig af dine kvalifikationer.

Om virksomheden:

AquaPri blev grundlagt i år 1900, ejes og ledes i dag af 4. generation og er i dag markedsledende indenfor opdræt og salg af ørred samt indehaver af verdens største recirkulerede anlæg til opdræt af sandart. Virksomheden er karakteriseret ved sit internationale salg, stærke kompetencer indenfor fiskeopdræt samt en flad organisation med en uformel omgangstone.

Om rekrutteringsprocessen:

Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners ved Partner Peter Bjerring som med mange års samarbejde har et indgående kendskab til virksomheden. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Peter på mobil 23 277 287 eller på mail pb@brinchpartners.dk

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk