Rekrutteringspartner til Forca

Har du rekruttering som superkraft – og synes du, at employer branding og onboarding er helt naturlige ingredienser i at skabe den gode kandidatoplevelse? Har du arbejdet med rekruttering i mange år og kunne du tænke dig at udvikle dig yderligere i en rolle, som er både strategisk og operationel? Så er du måske vores nye rekrutteringspartner.

I Forca har vi en ambitiøs 2025-strategi, og for at indfri den, skal vi bruge endnu flere kompetente kolleger. Derfor søger vi en resultatorienteret 100-meter-mester i rekruttering, som har et godt helhedsperspektiv, god energi, indsigt i og erfaring med rekrutteringsmarkedet, og som brænder for at skabe den bedste rekrutterings- og onboardingoplevelse.

Hvem vi er

Vi er Forca. En videns-virksomhed som leverer pensionsservices til vores ejere, vores kunder og deres medlemmer. Vi er ejet af arbejdsmarkedspensionsselskaberne Pædagogernes Pension, Lærernes Pension og PKA, og når vi i Forca gør vores arbejde godt, så er vi med til, at pædagoger, lærere og sygeplejersker får mere for deres pensionskroner.

Vi er også et kompetencefællesskab, hvor vi har – og fortsat skal have flere af – branchens dygtigste indenfor finans og økonomi, medlemsrådgivning og IT. Vi er en virksomhed som ingen andre med mange forskellige specialister, meget viden og forskellige kompetenceområder, alle samlet i den samme bygning. Så uanset hvor du kigger hen, bliver du mødt med høj faglighed, spændende, komplekse og værdiskabende opgaver – og en dyb interesse i at gøre det så godt som muligt for vores kunder og deres medlemmer.

Hvad vi tilbyder

Ud over 10 dygtige og engagerede kolleger i HR & Kommunikationsteamet, tilbyder vi dig også et job i en virksomhed, hvor fællesskabet er vigtigt, og det betyder noget for os, at det er både meningsfuldt og rart at gå på arbejde. Vi har et dejligt domicil i Hellerup, hvor vi sidder alle sammen – tæt på vores kunder og med let adgang til hinanden. Vi har selvfølgelig også en fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde, men vi kan også godt lide at komme på vores lokation, hvor vi kan mødes med kollegerne, spise frokost sammen i kantinen, tage en walk & talk ved vandet eller deltage i et af de mange arrangementer som vores aktive personaleforeninger står for. Derudover tilbyder vi også attraktive ansættelsesvilkår og gode udviklingsmuligheder – og det fortæller vi gerne mere om i detaljer, hvis du kommer til samtale.

Hvad vi mangler

Vi søger en erfaren og målrettet rekrutteringsspecialist, som er drevet af at skabe gode resultater. Du skal motiveres af at arbejde strategisk og operationelt med kompetencebehov og rekruttering, så der sker en kobling mellem de enkelte rekrutteringer, den langsigtede kompetencestrategi og Forcas ambition.

Du skal drive og videreudvikle vores rekrutteringsstrategi, vores rekrutteringsproces og måden vi tiltrækker, identificerer og ansætter kandidater på. Du får lov til at holde kandidaterne i hånden hele vejen – for du får også ansvaret for vores pre- og onboarding. Du vil få en stor berøringsflade – med lederne og med HR-teamet som er dine nærmeste kolleger, og med vores kunder og eksterne rekrutteringsfirmaer.

Som rekrutteringspartner vil dine ansvarsområder også være:

 • At bidrage til kompetenceafklaring, profilbeskrivelse og udarbejdelse af jobannoncer
 • Proaktiv kandidatsøgning på bl.a. LinkedIn, i netværk og andet
 • Bistand til lederne i kandidatudvælgelse
 • Deltagelse i 2. samtaler med testtilbagemelding (vi bruger Saville)
 • Inspiration til employer branding, evt. deltagelse i events
 • Samarbejde med eksterne rekrutteringsbureauer
 • Afholdelse af introduktion for nye medarbejdere og videreudvikling af vores onboarding univers til ledere og medarbejdere
 • Øge vores indsigt i og evne til at arbejde datadrevet med rekruttering og onboarding
 • Optimering af både rekruttering og onboarding – hvordan vi bliver endnu dygtigere, hurtigere, bedre – og har endnu højere kvalitet i vores processer og det output de skaber.

Hvad vi kigger efter hos dig

Vi leder efter en kollega som har 5+ års erfaring med ovenstående ansvarsområder og som har en brændende lyst til fortsat at arbejde med rekruttering. På det menneskelige plan kigger vi især efter:

 • Dine samarbejds- og relationelle evner – de skal være i top både internt og eksternt
 • Din indlevelsesevne – du skal have stor menneskekundskab og kunne sætte dig ind i og forstå andres behov og ønsker
 • Dine formidlingsevner – du skal være med til at sælge Forca til kandidaterne i markedet
 • Din motivation og din energi – du skal elske at rekruttere og motiveres af at forbedre og effektivisere vores processer og beslutninger, med udgangspunkt i data
 • Dit helhedsperspektiv – du skal kunne se det store billede og hvordan vores rekrutteringsindsats bidrager til at gøre Forca endnu bedre

Vi er en væsentlig spiller på pensionsmarkedet

På vegne af vores pensionskunder servicerer Forca 695.000 pensionsmedlemmer.
Vi er bygget på fællesskab og sikrer vores kunder services af høj kvalitet og stordrifts-
fordele gennem agilt samarbejde og skalérbare løsninger.

Vi leverer medlemsservice, aktuarservice, fondsservice, compliance,
IT-service, HR-service og økonomi- og regnskabsservice.

Læs mere på www.forca.dk

Har vi fanget din interesse?

Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405. Du kan også læse mere om Forca på www.forca.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk