Skarpt lederhoved til Environmental Monitoring

Falder det dig let at lede og sparre selvkørende og fagligt stærke vidensmedarbejdere? Det kan måske lyde nemt, men har du prøvet det, ved du, at det kræver et skarpt hoved, et åbent sind og veludviklet empati.

Verdens førende indenfor allergi

ALK hjælper mennesker med at leve med allergi, og det er vores ambition at forblive verdens førende indenfor allergibehandling. For at sikre dette søger vi de bedste talenter til vores organisation og specifikt til denne stilling en erfaren leder med faglig indsigt og erfaring med Environmental Monitoring af Pharmaproduktion.

Et kompetent, selvstændigt og selvkørende team

Med ALK’s imponerende vækst og udsigten til at den fortsætter adskillige år endnu, er behovet for Environmental Monitoring tiltagende, og du og dit team vil skulle håndtere den svære disciplin, det er at få forretningskrav til at mødes med stigende regulatoriske krav.

Teamet består af 8 kompetente og pligtopfyldende kemikere, der sætter en ære i at løse deres opgaver indenfor den fastsatte ramme og meget gerne sammen.

De er vant til at tage ansvar for opgaverne og ofte også lede sig selv til løsning af deres opgaver. Dette stiller krav til at kunne lede gennem undtagelser og udtalt grad af delegering.

Afdelingen består af i alt 4 teams, der er kendetegnet ved meget høj grad af samarbejde og løsninger af opgaver på tværs.

Erfaren leder med faglig ballast

Vi forestiller os, at du er akademiker af uddannelse. Hvilken type er knapt så væsentligt. På samme måde er det ikke er afgørende, om dine 3-5 års ledelseserfaring kommer fra en linjelederrolle eller en projektlederrolle, men derimod er det afgørende, at du trives blandt eksperter og fagligt stærke personligheder.

Du er vant til at angribe problemstillinger med en logisk analytisk tilgang og er god til at yde sparring med et risiko-begrænsende mindset, der er funderet i din gode erfaring med Aseptisk produktion, GMP og Environmental Monitoring.

Dine opgaver vil være:

  • Sikre teamets opgaveløsning
  • Sikre kontinuitet i såvel individ- som teamudvikling
  • Ledelsesstøtte ved særligt svære beslutningsprocesser
  • Faglig sparring omkring interne og eksterne prioriteringer
  • Navigere blandt teamets mange interessenter, når der er tryk på hverdagen

Der vil for den rette også være mulighed for at give ledelsesmæssig sparring til dine kollegaer på ledelsesteamet, da alle grundet nylig organisationsændring er relativt nye i deres roller med undtagelse af din kommende chef.

ALK tilbyder…

En spændende ledelsesrolle i et internationalt firma med løsninger, der gør en forskel for mennesker med allergier. ALK er præget af et globalt og dynamisk mindset, hvor man er tæt på beslutningstagere og -processer, hvilket ofte medvirker til at accelerere din egen personlige og professionelle udvikling.

ALK har produktions faciliteter i Danmark, Frankrig, Spanien og USA. Der er i alt ca. 2800 medarbejdere på verdensplan med hovedkvarter i Hørsholm Nord for København.

ALK anerkender, at det er medarbejderne, der er vores mest værdifulde aktiv i bestræbelserne på at skabe nye og bedre behandlinger for allergikere verden over.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt og ansøgning

Vi arbejder sammen med Brinch & Partners om at besætte stillingen. Måtte du have brug for yderligere information, da venligst kontakt Lars Frisk Rossen, Partner i Brinch & Partners, på +45 31 506 502.

Lars Frisk Rossen

Partner
+45 31 506 502
lfr@brinchpartners.dk