DS Energy leverer energiledelse til virksomheder indenfor produktion og drift af bygninger. I samarbejde med kunderne etableres måling på maskiner og installationer, og data formidles via egen software. Det giver kunderne viden og indsigt til at sænke deres energiforbrug og holde det nede. I dagligdagen bruger de softwaren til at støtte både det strategiske og operationelle arbejde med ESG og den grønne omstilling. DS Energy startede i 2016 i Bjerringbro, og er på vej mod 10 medarbejdere. Vi arbejder med mange af Danmarks kendte virksomheder, og har over 21.000 målepunkter i vores software – og flere er på vej. Til en ny stilling i Bjerringbro søges en:

Account Manager

Synes du det er motiverende, at arbejde med salg indenfor den grønne omstilling i en rolle, der giver god mening både for dig og kunderne? Og har du lyst til at få et job, hvor du har mulighed for at præge opgaverne og processerne i en dynamisk virksomhed som er i god vækst. Så kunne jobbet hos DS Energy måske være dit næste karriereskridt.

Du får ansvaret for salget i Jylland og på Fyn, hvor der bla. er fokus på salg af energiledelsessystemer til produktionsvirksomheder, kommercielle bygninger samt ejerne af udlejningsboliger. Du får reference til den adm. direktør, og i et tæt samarbejde med bla. Backoffice og projektlederne, får du det fulde budget og indtjeningsansvar for dine kunder. Du skal dels sikre, at de eksisterende kunder får en god service, og at deres behov bliver dækket – men du skal samtidig ud og finde nye kunder, hvor du anvender dit eksisterende netværk indenfor nogle af kundegrupperne. Du styrer selv din hverdag, der vil bestå af organisering af salgsbesøg hos nye og eksisterende kunder, udarbejdelse af tilbud, analyse af behov hos kunderne samt sikring af, at løsningerne bliver leveret til kundernes fulde tilfredshed.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Bidrage til at udvikle og strukturere salgsværktøjer – herunder CRM, skabeloner, processer og præsentationer
  • Lukke ordren hos kunden, og sikre den gode implementering af de valgte løsninger
  • Vedligeholde relationerne, og sikre at kunderne føler sig godt behandlet, og får en god service
  • Budgetopfølgning

Du vil være en succes i dette job, hvis du selvstændigt driver salget i Jylland/Fyn, og får skabt en række værdiskabende aktiviteter, der betyder, at DS Energy fortsat vækster sammen med en blanding af både nye og gamle kunder. Det er også vigtigt, at du bidrager til virksomheden på tværs af afdelingerne, og synes at det er sjovt, at skabe en endnu større succes sammen med de øvrige medarbejdere.

Hvem er du?

Du sidder sikkert i et tilsvarende job i dag, hvor du har fokus på salg af tekniske produkter til producerende virksomheder eller til bygningsdrift. Det vil være helt optimalt, hvis du har kendskab til energiledelse og måling af energiforbruget på installationer og maskiner – men det er ikke noget krav. Du kan også komme fra brugersiden, hvor du enten kan være tekniker eller driftsleder med et godt kendskab til maskiner og tekniske installationer, og har lyst til at få en mere udadvendt og sælgende rolle. Du har erfaring med, at dine salgsprocesser godt kan tage lidt tid og være komplekse. Derudover synes du, at det er motiverende også at arbejde med nysalg, hvor mange af dine kundebesøg vil være initieret af relationer eller kundehenvendelser.

Som person er du selvkørende og selvmotiverende, og er god til at tage selvstændige initiativer og gennemføre disse. Du er troværdig, udadvendt og har et positivt væsen med et godt egodrive.

Du har gode og dokumenterede resultater bag dig, og trives i en omskiftelig hverdag i en mindre virksomhed, hvor der er kort vej fra beslutning til handling. Du er kommunikativ, udadvendt og har det godt med mange og brede kontaktflader. Du er pragmatisk, og kan sammen med kunden skabe en fælles løsning, der sikrer, at kunden får dækket sit behov for energiledelsessystemer. 

Hvad tilbyder vi?

Du får et job med store frihedsgrader, hvor du selv skal planlægge din dag og uge, og dermed selv kan skabe rammerne for dine gode resultater. Du får nogle stærke og gennemprøvede løsninger med dig, og et godt og solidt bagland, der ved hvad der er vigtigt for kunderne. Du bliver en del af en industri der er i vækst, og du får en række produkter, software og services stillet til rådighed, som kan bidrage til at sikre din succes som Account Manager.

Lønpakken vil indeholde en fast løn efter kvalifikationer, pension samt andre benefits, der vil matche jobbet og dine kvalifikationer.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og DS Energy, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” nedenfor hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk