FLATPAY blev i 2021 stiftet af 3 iværksættere med årtiers erfaring fra porteføljeforretninger, digitalt iværksætteri og betalings- og indløsningsløsninger. Der viste sig hurtigt at være en plads i markedet for at skabe bedre betalingsløsninger til butikker og virksomheder. Siden har SEED Capital (investor i Trustpilot, Vivino og Lunar m.fl.) investeret et større tocifret millionbeløb i FLATPAY for yderligere at udvikle og forbedre FLATPAYs produkter, kundeservice og teknologi, og derigennem skabe yderligere vækst i Danmark og på sigt i Europa. Til at støtte og lede den fortsatte tekniske produktudvikling søger vi nu en:

Head of Engineering

Fintech – Betalingsløsninger – Teamledelse

Flatpay har på meget kort tid fået succes med deres betalingsløsning. Succesen er baseret på gode tekniske løsninger, kundefokus og en for kunderne simpel og attraktiv prissætning. Virksomheden har ambitiøse planer om både markedsvækst og videreudvikling af en meget interessant produktportefølje, som udover betalingsterminaler også vil omfatte POS-systemer, kundeportal, analytics dashboards, online-betalinger – alt sammen understøttet af automatiserede processer. Fremadrettet vil der blive udviklet en række nyskabende services, som understøtter kundeoplevelsen.

Rollen

Med reference til selskabets CTO, får du ansvaret for udviklingsteamet, som nu består af 4 dedikerede kollegaer, og som forventes at vokse til +10 indenfor de næste 12-18 måneder. Du får det ledelsesmæssige ansvar for teamet, overordnet arkitektur i samarbejde med CTO’en og påtager dig selv udviklings- og integrationsopgaver. Du trives i et team, hvor du både har blik for at hjælpe dine kollegaer med sparring og faglig udvikling, kan tiltrække talent og selv finder tilfredsstillelse ved at kode. I forbindelse med, at teamet vokser, vil du over tid fokusere mere og mere på arkitektur og ledelsesopgaver, men som person synes du, at det er sjovt at være direkte fagligt involveret. Du vil være ansvarlig for at sikre et højt niveau af kvalitet, processer og compliance. Selskabet forventer en stærk vækst med deraf følgende spændende opgaver og udviklingsmuligheder – fagligt og personligt.

Du trives i en klassisk scale-up kultur med korte beslutningsveje, højt ambitionsniveau, teamfokus og en uformel omgangstone – alt sammen kombineret med ønsket om at gøre en positiv forskel for kunderne samtidig med, at vi skaber spændende teknologiske løsninger.

Stærk faglig profil – interesse for ledelse – Fintech

Du har en stærk faglig baggrund som seniorudvikler eller Head of Engineering og har oparbejdet erfaring med arkitektur, metode og gerne team-ledelse. Ideelt set har du erfaring fra en Payment Service Provider, FinTech eller en anden BtB-virksomhed, som udvikler spændende SaaS-løsninger. Alternativt har du en helt anden baggrund, men kan se dig selv i en nøgleposition i en hurtigt voksende udviklingsafdeling, hvor du kan gøre en forskel. Du brænder både for teknologi/udvikling og se et udviklingsteam vokse – fagligt og som gode kollegaer.

Du har en stærk full-stack forståelse og evner at omsætte denne til kundefokuserede løsninger.  Som person er du ærlig, åben, udadvendt og trives i en kultur, som spænder over både salgsprofiler, kundeservice og udvikling. Du er ambitiøs på vegne af produktet, teamet og virksomheden.

Ansøgning – eller er du bare nysgerrig på at vide mere

Rekrutteringen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på telefon + 45 27 84 74 06.

Vi ser frem til at modtage dit CV hurtigst muligt. SØG Stilling/apply. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Martin Bo Sørensen

Partner
+45 27847406
mbs@brinchpartners.dk