Energi ingeniør – Mechatronics

Ønsker du at arbejde med projekter, som udvikles til kunder over hele verdenen? Ønsker du at være med til nedbringe energiforbruget og CO2 udledningen på fabrikker rundt om i verden? Har du kendskab til design og dimensionering af energianlæg med primær fokus på tørreteknik? Så kan den nyoprettede stilling som Energi ingeniør Mechatronics hos Hartmann Technology være noget for dig.

Stillingen:

Som Energiingeniør – Mechatronics bliver du en del af en helt ny energi teknologi afdeling i Kolding. Samtidigt har du en lang række kolleger i Tønder som beskæftiger sig med udvikling og projektering af proces- og produktionsanlæg. ”Din” nye afdeling skal fokusere på energi og især på nedbringelse af energiforbruget på Hartmann Gruppens fabrikker rundt om i verdenen. I rollen som Energi ingeniør – Mechatronics får du mulighed for at opleve hele processen; fra design, dimensionering, projektering til produktion og installation på fabrikkerne.

Dine primære opgaver og rolle vil være:

  • Idégenerering, design og konstruktion af maskine & proces udstyr til næste generations tørreteknik samt udarbejdelse af funktionsbeskrivelser til styring og regulering
  • Konceptudvikle ideer til reduktion af energiforbrug og CO2 udledning
  • Beskrive, kostberegne og udvikle prototype løsninger frem til afsluttede og evaluerede test i Brdr. Hartmanns produktionsanlæg. Primære fokus er ovnløsninger med kontinuert flow af produkter – inklusive energitilførslen til tørreprocessen. Endvidere vil der også være projekter med fokus reduktion af elektricitetsforbruget til de forskellige anlæg og processer.
  • Etablering af prototyper eller dele her af og gennemførelse og dokumentation af test
  • Høj faglighed og evne til at håndtere kompleksitet for at sikre detaljen
  • Erfaring med 3D design i Catia eller lignende

Din fleksibilitet og evne til at lære nyt vil være central i samspillet med de andre fagområder som: maskiner, procesanlæg samt automatisering, styring og regulering heraf. Du vil således blive en central del af en helt ny energi teknologiafdeling i Hartmann Technology samt være med til at starte den nye lokation i Kolding op.

Faglige kvalifikationer:

Vi ønsker en person, som er kompetent og nysgerrig på at lære nyt samt tidligere har prøvet at arbejde med design, konstruktion, beregning og mekanisk-elektrisk udvikling af maskiner og anlæg, herunder allerhelst erfaring med udvikling af tørretekniske løsninger. Du er uddannet mechatroncis ingeniør, maskiningeniør eller lignende på enten bachelor eller kandidat niveau.

Hartmann Gruppen har en lang række fabrikker over det meste af verdenen, og du skal derfor også have en fleksibilitet og interesse – typisk ca. 30 dage om året. Sidst, men ikke mindst er det nødvendigt at du kan begå dig problemfrit på engelsk i både skrift og tale.

Personlige kvalifikationer:

Som udviklingsingeniør er du dygtig og respekteret for din faglighed. Som person er du helt grundlæggende nysgerrig, opsøgende på nye ideer og helt naturligt fordyber du dig i komplekse emner, når det kræves. Du er entreprenant i din indstilling, dvs. du er mere fokuseret på udvikling af dit projekt, end du er på at kigge på klokken. Du er klar til at yde en ekstra indsats, når det er påkrævet. Du er systematisk, dvs. du har det fint med at fejle, men du sørger for at undgå at gentage fejl. Sidst – men ikke mindst – er du ambitiøs mht. løsningsmuligheder, men også bevidst om, at tålmodig er en dyd, hvad de rigtige løsninger angår. Det falder dig helt naturligt at afprøve grænserne for, hvor innovative produkter og løsninger, det er muligt at lave. Slutteligt er du en god kollega og du vil se frem til at være med til at starte et nyt kontor op i Kolding med fokus på at skabe et stærkt og sammenhængende innovationsmiljø.

Du tilbydes:

Indtræden i en virksomhed med høje forventninger til fremtidig vækst pga. generel udfasning af plastemballage i verdenen samt en virksomhed med strategisk fokus på reduktion af CO2 og energiforbrug. Drivkraften i dagligdagen er udvikling, produktion og salg af verdens bedste maskiner og anlæg til produktion af bæredygtig emballage. Hos Hartmann Technology får du en dagligdag i uformelt arbejdsmiljø med stor frihed under ansvar for den enkelte medarbejder i en flad organisationsstruktur.

Om Hartmann Technology:

Brødrene Hartmann A/S har et mål om at reducere sin CO2 udledning med min. 50% senest i 2030. Hartmann Technology er det globale teknologicenter for Brødrene Hartmann A/S. Ud fra to lokationer i Tønder og Kolding udvikles maskiner, procesanlæg og hele produktionslinjer til støbning af æggebakker og frugtemballage, både til egne fabrikker og til eksterne kunder på det globale marked. Brødrene Hartmann A/S oplever stor succes, og er en virksomhed i konstant udvikling med flere udfordrende projekter undervejs, hvor netop Hartmann Technology´s evne til at forsat at levere den rette innovation og løsninger til projekterne er afgørende for den fremtidige succes. Alt i alt arbejder der ca. 60 personer hos Hartmann Technology.

Hartmann Technology er markedsledende i verden på sit område og leverer størsteparten af de maskiner og anlæg, der globalt bruges til æggebakkefremstilling.

Om rekrutteringsprocessen:
Rekrutteringsprocessen foregår i tæt samarbejde med Brinch & Partners ved Partner Peter Bjerring som efter mange års samarbejde har god indsigt i virksomheden. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Peter på mobil 23 277 287 eller på mail pb@brinchpartners.dk

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk