Udviklingschef, Energi

Brænder du for energibesparelser og reduktion af CO2? Vil du gerne påvirke og støtte en udvikling mod så lav CO2 påvirkning som muligt? Så er du måske kandidat til den nyoprettede lederstilling som Udviklingschef, Energi hos Hartmann Technology.

Stillingen:

Hovedprioriteten er at drive et team og dets udvikling af løsninger til reduktion af energi og CO2 til gavn for Hartmann Gruppens fabrikker over det meste af verdenen.

De primære ansvarsområder er:

  • Ledelse af udviklingsteamet der har fokus på energioptimering/reduktion i Hartmann Gruppen
  • Ansvarlig for at drive udviklingen af nye energirelaterede teknologiske løsninger til brug i Hartmann Gruppen
  • Sikre fremdrift af energi projekter og udviklings aktiviteter relateret til Hartmanns mål om at reducere CO2 udledning og energiforbrug på eksisterende og fremtidige produktion linjer. Dette gælder såvel tørreenergi som elektrisk procesudstyr
  • Opgavestyring af udviklingsprojekter, herunder samarbejde og samspil med Hartmann Gruppens globale netværk af fabrikker omkring udvikling, test og implementering af energi projekter
  • Udvikling af nye energi teknologi platforme
  • Ledelsesrapportering

Fra januar 2023 åbner Hartmann Technology et nyt kontor i Kolding, hvor du og dit team af udviklere vil få jeres primære base. Din evne til at lede og inspirere vil være central for din og teamets succes. Du vil med reference til lederen (Senior VP) af Hartmann Technology indgå i Hartmann Technologys ledergruppe og helt grundlæggende være medansvarlig for at starte den nye lokation i Kolding op.

Faglige kvalifikationer:

Vi søger en person, som er kompetent og erfaren med at lede udviklingsprojekter indenfor løsninger til reduktion af energi og CO2. Du er enten uddannet ingeniør eller har en bachelor eller en master i bæredygtig energiteknik. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til tørreprocesser, dampanlæg og varmepumper.

Hovedparten af Hartmann Gruppens fabrikker ligger i udlandet, og du skal forvente ca. 30-40 rejsedage per år. Af samme årsag er det vigtigt, at du kan tale og skrive engelsk på professionelt niveau.

Dine stakeholder management evner er solide og du har gode erfaringer med EUDP og andre funding muligheder og udviklingsnetværk generelt.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du er en idérig udviklingsperson, som evner at inspirere sit team.

Personlige kvalifikationer:

Som person er du nysgerrig, entreprenant og systematisk. Din nysgerrighed gør, at du helt naturligt fordyber dig i komplekse emner, når det kræves. Du er ambitiøs, men også tålmodig mht. løsninger og projekter, og det falder dig i den forbindelse helt naturligt at afprøve grænserne for, hvor innovative produkter og løsninger, det er muligt at lave. Sidst, men ikke mindst; du besidder evnen til at simplificere komplekse problemstillinger.

Du tilbydes:

Indtræden i en virksomhed med høje forventninger til fremtidig vækst pga. generel udfasning af plastemballage i verdenen samt en virksomhed med strategisk fokus på reduktion af CO2 og energiforbrug. Du bliver en af de centrale personer i opstarten af det nye kontor i Kolding. Drivkraften i Hartmann Technologys dagligdag er udvikling, produktion og salg af verdens bedste maskiner og anlæg til produktion af bæredygtig emballage. Hos Hartmann Technology får du en dagligdag i uformelt arbejdsmiljø med stor frihed under ansvar for den enkelte medarbejder i en flad organisationsstruktur.

Om Hartmann Technology:

Brødrene Hartmann A/S har et mål om at reducere sin CO2 udledning med min. 50% senest i 2030. Hartmann Technology er det globale teknologicenter for Brødrene Hartmann A/S. Ud fra to lokationer i Tønder og Kolding udvikles maskiner, procesanlæg og hele produktionslinjer til støbning af æggebakker og frugtemballage, både til egne fabrikker og til eksterne kunder på det globale marked. Brødrene Hartmann A/S oplever stor succes, og er en virksomhed i konstant udvikling med flere udfordrende projekter undervejs, hvor netop Hartmann Technology´s evne til at forsat at levere den rette innovation og løsninger til projekterne er afgørende for den fremtidige succes. Alt i alt arbejder der ca. 60 personer hos Hartmann Technology.

Hartmann Technology er markedsledende i verden på sit område og leverer størsteparten af de maskiner og anlæg, der globalt bruges til æggebakkefremstilling.

Om rekrutteringsprocessen:
Rekrutteringsprocessen foregår i tæt samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Brinch & Partners ved Partner Peter Bjerring som med mange års samarbejde har et indgående kendskab til virksomheden. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Peter på mobil 23 277 287 eller via mail pb@brinchpartners.dk

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk