Projektleder

Proces & maskinanlæg

Ønsker du at arbejde med projekter, som udvikles til kunder over hele verdenen? Ønsker du at være med til at udskifte plastemballage med bæredygtige materialer? Og er du erfaren med at styre og lede udviklingsprojekter – det være sig til eksterne som interne kunder – så kan den nyoprettede stilling som Projektleder hos Hartmann Technology være noget for dig.

Stillingen:

Som Projektleder til vores globale såvel som interne projekter bliver du en del af en meget erfaren teknologi organisation på ca. 20 kolleger, som består af ingeniører og konstruktører indenfor disciplinerne konstruktion, proces, forme & værktøj, el og SRO. Du vil hurtigt blive den primære i håndteringen af dedicerede kundeprojekter i teamet. I denne stilling får du dermed muligheden for at opleve hele processen; fra design, dimensionering, projektering til produktion og installation hos kunden.

Dine primære opgaver og rolle vil være:

  • Projekt afgræsning, afklaring af omfang, aktivitets- og ressourceplanlægning
  • Projekt-, opgave- & risikostyring i samspil med specialister, dvs. organisering og ikke mindst motivering af et projektteam
  • Udvikle og vedligeholde tidsplan samt styring af omkostninger i ERP-system gennem projektforløbet
  • Kommunikation og afstemning med kunder, ledelse og teamet
  • Overvågning af fremskridt og rapportering til interessenter/stakeholders med anvendelse af et IT- værktøj (M3 (ERP-system), MS Projects, Power BI, etc.)

Din fleksibilitet og evne til at styre, lede og motivere vil være centrale elementer i dit samspil med de tekniske fagområder som: konstruktion, forme & værktøjer, automatisering, styring og regulering heraf. Du vil således blive en central del af teknologiafdelingen i Hartmann Technology i Tønder.

Faglige kvalifikationer:

Vi ønsker en person, som er kompetent og erfaren med projektledelse af kunde eller udviklingsprojekter og det gerne indenfor procesanlæg, uden at det er et krav. Du er sandsynligvis uddannet ingeniør eller maskinmester suppleret med en projektleder uddannelse, f.eks. IPMA. Det vigtigste er at du har en bred erfaring med projektledelse.

Opsummerende søger vi en person som er erfaren med:

  • Projektledelse, herunder projekter til internationale kunder
  • At bruge engelsk på et højt niveau i både skrift og tale, da hovedparten af vores kunder befinder sig i udlandet
  • Eksekvering af projekterne i tæt samarbejde med salg & supervisoren on-site

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du er en projekt professionel, som oprigtigt ønsker at lytte til kunden og formår at frembringe ideer og forslag til nye løsninger, når kunden f.eks. efterspørger højere effektivitet på anlægget, o.l. Input og ønsker fra kunder ser du primært som en spændende udfordring.

Personlige kvalifikationer:

Som person er du udadvendt, resultatorienteret, nysgerrig og ser det at arbejde i et team med kompetente specialister som en mulighed for at alle bliver bedre. Du er ambitiøs mht. løsninger og projekter og sidst, men ikke mindst; du besidder evnen til at simplificere komplekse problemstillinger.

Du tilbydes:

Indtrædelse i en branche med høje forventninger til fremtidig vækst pga. udfasningen af plast i emballage. Ansættelse i en solid virksomhed som arbejder med en meget flad struktur og tilbyder den enkelte medarbejder stor frihed under ansvar. Drivkraften i dagligdagen er udvikling, produktion og salg af markedets bedste maskiner og anlæg til produktion af bæredygtig emballage. Hos Hartmann Technology får du en dagligdag i uformelt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at samarbejde og interagere med montage og test medarbejdere i direkte forlængelse af kontoret.

Om Hartmann Technology:

Hartmann Technology er det globale teknologicenter for Brødrene Hartmann A/S med lokationer i Tønder og Kolding. Her udvikles maskiner, procesanlæg og hele produktionslinjer til støbning af æggebakker, både til egne fabrikker og til eksterne kunder på det globale marked. Brødrene Hartmann A/S oplever stor succes, og er en virksomhed i konstant udvikling med flere udfordrende projekter undervejs, hvor netop Hartmann Technology´s evne til at forsat at levere den rette innovation og løsninger til projekterne er afgørende for den fremtidige succes. Alt i alt arbejder der ca. 60 personer Hartmann Technology.

Hartmann Technology er markedsledende i verden på sit område og leverer størsteparten af de maskiner og anlæg, der globalt bruges til æggebakkefremstilling.

Om rekrutteringsprocessen:

Rekrutteringsprocessen foregår i tæt samarbejde med Brinch & Partners ved Partner Peter Bjerring som med mange års samarbejde har et indgående kendskab til virksomheden. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Peter på mobil 23 277 287 eller på mail pb@brinchpartners.dk

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk