Udvikler til Gasinfrastruktur indenfor metan, brint og C02

Bring din tekniske indsigt og systemforståelse i spil, og vær med til at sætte agendaen for Danmarks nye gasinfrastruktur.

Skarp analytisk sans med teknisk baggrund

Gasinfrastrukturen er under forandring, og Evida har brug for en dygtig kollega der skal være med til at definere den langsigtede strategiske udvikling for infrastrukturen. I afdelingen Systemanalyse & Netplanlægning vil du medvirke til at udvikle, optimere og tilpasse fremtidens gasinfrastruktur – både den eksisterende infrastruktur, men også etableringen af helt ny brint og CO2 infrastruktur.

Afdelingen består af 10 personer, som alle beskæftiger sig med fremtidens gasinfrastruktur og gasanvendelse. Du får plads på hovedkontoret i Viborg, hvor du vil indgå i funktionen Systemanalyse & Netplanlægning. Her deler du hverdag med analytikere, netplanlæggere og forretningsudviklere, som løfter opgaverne i sammen med dig. Derudover vil du få en bred kontaktflade til kollegaer i andre afdelinger og til branchens øvrige aktører.

Helt konkret kommer du til at

 • Definere den langsigtede udvikling af gasinfrastrukturen – både for metan, brint og CO2
 • Udarbejde tekniske og økonomiske analyser af gasinfrastrukturen
 • Sikre, at biogassen kommer fra producent til forbruger
 • Udarbejde grundlaget for store investeringsbeslutninger
 • Bidrage til den strategiske energiplanlægning
 • Samarbejde tæt med Energinet, biogasproducenter og andre aktører
 • Udarbejde analyser som belyser gassens rolle og potentiale i industrien og forsyningssektoren
 • Drive projekter og processer

Stærk team-player som brænder for at sætte rammen for den grønne omstilling

Vi forestiller os, at du har en relevant ingeniør- eller naturvidenskabelig uddannelse, som gør, at du kan indgå med teknisk sparring om distribution af gas, samt se den grønne omstilling og gassens betydning i et større systemteknisk perspektiv, og at du har interesse for at arbejde med klima- og energipolitiske emner. Du har mindst 5 års erfaring.

 • Du har teknisk indsigt og dyb analytisk erfaring. Optimalt indenfor gas, men alternativt andre energiformer
 • Du har erfaring med store og komplekse projekter med mange interessenter
 • Du har kendskab til eller interesse for at arbejde med klima- og energipolitiske emner
 • Du taler og skriver dansk og er god til at formidle avanceret information på en enkel og forståelig måde.

Du er af natur nysgerrig, udviklings- og resultatorienteret, og du evner at kombinere din viden med dygtig anvendelse af data og analyser, og brænder for at løfte området til et nyt niveau.

Som person er du åben og imødekommende og nyder godt af en veludviklet humoristisk sans. Med en løsningsorienteret tilgang evner du at se opgaverne fra forskellige perspektiver, og du er god til at sætte dig ind i de problemstillinger, som kollegerne står over for.

Din hverdag bliver præget af tæt samarbejde på tværs i organisationen og med eksterne myndigheder og samarbejdspartnere. Du trives med høj faglighed og bliver omgivet af erfarne og kompetente kolleger, som har et godt samarbejde baseret på gensidig respekt, højt energiniveau og plads til godt humør. Du bliver en del af Systemanalyse & Netplanlægning og refererer til lederen for Systemanalyse & Netplanlægning. Arbejdsstedet er hovedsædet i Viborg.

Vil du vide mere

Evida er det nationale gasdistributionsselskab og det er Evidas opgave at designe, drive og vedligeholde gasdistributionsnettet i hele landet som en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Evida tilslutter biogasanlæg og håndterer grønne gasser i gasnettet. Samtidig sikrer Evida forsyningssikkerhed af gas til ca. 350.000 kunder og vedligeholder 18.000 km gasledning. Med sin landsdækkende og veletablerede gasinfrastruktur spiller Evida en afgørende rolle i Danmarks grønne omstilling.

Ansættelsesprocessen varetages i samarbejde med Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Lars Møller Pedersen på tlf. 4273 3842 eller mail: lmp@brinchpartners.dk.

Lars Møller Pedersen

Partner
+45 4273 3842
lmp@brinchpartners.dk