Struers er verdens førende producent af udstyr, forbrugsvarer og service til metallografiske undersøgelser. Med datterselskaber og kontorer i 24 lande og repræsenteret i 50 lande verden over, er Struers en international virksomhed i vækst. Struers har tætte kundeforhold, der er opbygget verden over med førende industrielle virksomheder, prestigefyldte universiteter og respekterede forskningsinstitutioner.

Du bliver en del af vores danske hovedsæde i Ballerup, hvor vi er 200+ ansatte. Struers sætter en ære i at levere løsninger af høj kvalitet, mens vi arbejder i et uformelt miljø. Til hovedkontoret i Ballerup søges en:

Strategic Sourcing Director

Kunne du tænke dig at bringe hele din strategiske sourcing værkstøjskasse i spil i en global virksomhed der er markedsledende, og trives du med at arbejde med at bygge et stærkt team og processer op? Vil du gerne have indflydelse og gode mulighed for at påvirke en organisation i vækst, og er du ambitiøs og sætter barren højt? Så kunne rollen hos Struers som Strategic Sourcing Director være dit næste karriereskridt.

Som Global Sourcing Director refererer du til Struers COO og har ansvaret for, at komponenter til den brede produktportefølje af maskiner, forbrugsvarer og reservedele, kan leveres til tiden til Struers med høj kvalitet, minimale kapitalbindinger og konkurrencedygtige omkostninger. Du bidrager til Struers konkurrenceevne gennem lederskab og løbende reduktion af Struers direct spend. De største kategorier er mekanik, elektronik og kemi. Du får lederansvaret for 5 dygtige medarbejdere i Danmark og Tjekkiet, og skal sammen med dem sikre en robust varetilgængelighed, korte leveringstider og valg af de rigtige leverandører, der understøtter den valgte strategi og koncepter.

Af andre relevante opgaver kan nævnes:

  • Udarbejdelse af sourcing strategi med tilhørende kategoristrategier, der understøtter Struers overordnede strategi samt effektive og transparente flows
  • Sikre valg af de rigtige samarbejdspartnere som kan understøtte NPD og teknologi roadmap
  • Nedbringe kompleksitet ved øget brug af standard komponenter og modulariseringer
  • Etablering af visuelle målstyringskoncepter, relevante BI Dashboards og performance cockpits

Du vil blive målt på dine resultater, og den sikre eksekvering af de strategiske projekter som du har ansvaret for. Der er fokus på reduktion af omkostninger, systemer og processer samt contract management.

Dine erfaringer og kompetencer

Du sidder sikkert i en tilsvarende rolle i dag, hvor du arbejder i en producerende virksomhed med fuld værdikæde og med fokus på sikkerhed, kvalitet og leveringsevner. Men du kan også komme fra en rolle som konsulent, hvor du har arbejdet som leder med modning af organisationer og fokus på processer, systemer og strategi. Du har kompetencer indenfor strategisk indkøb på direct spend, og ved hvordan man kan understøtte organisationens sourcing, og samtidig tage hensyn til risiko. Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med NPD og project sourcing, der tager udgangspunkt i den teknologiske rejse som virksomheden er på. Du har en uddannelse på bachelor eller master niveau, og har en dyb interesse for Strategisk Indkøb og Supply Chain Management, hvor du også følger med i den nyeste ”tænkning” indenfor feltet. Du ser mulighederne i at forbedre transparens og effektivitet på alle niveauer.

Som person brænder du for det strategisk indkøb, og har erfaring med procesoptimering, digitalisering og datadrevet problemløsning. Du har et godt personligt drive og er selvkørende, resultatorienteret og proaktiv. Du er god til at kommunikere og søger indflydelse, og ved hvordan det er at arbejde i større matrix organisationer. Du har fokus på det gode lederskab, lægger vægt på at udvikle dine medarbejdere, og i et tæt samarbejde med dem sætte barren højt for strategisk sourcing i Struers.

Hvorfor er jobbet attraktivt?

Struers er en markedsledende global virksomhed, og er solid og robust med et stærkt ejerskab. Du får mulighed for at arbejde globalt for en producerende virksomhed, og er meget tæt på ledelsen hvor beslutningerne bliver truffet. Strategisk Sourcing er en væsentlig del af strategien for Struers, og din del af organisationen understøtter de strategiske initiativer på en række områder. Du træder ind i en ambitiøs ledergruppe, hvor der er fokus på forbedringer, udvikling af ”world class” kompetencer og vækst.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og Struers, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling”  hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk