IT/OT Specialist med lyst til at påvirke fremtiden

Er du en erfaren Automation Engineer indenfor IT/OT eller en Netværksspecialist fra en større IT-afdeling? Er du træt af lappeløsninger og klar til at være med til at bygge fremtidens produktionsnetværk i ALK?

Verdens førende indenfor sit felt

ALK er et verdensomspændende firma, der hjælper mennesker med at leve med allergi, og det er deres ambition at forblive verdens førende indenfor allergibehandling. For at indfri dette er der brug for de bedste talenter i organisationen og de søger derfor en Automation Engineer eller Netværksspecialist til Automation teamet i Hørsholm. Hvis du gerne vil have indflydelse og gøre en forskel, så er ALK et rigtigt godt bud på din næste arbejdsplads.

Projektdeltager med særligt stærke problemløsningskompetencer

Hvis du har næse for problemløsning og besidder en pragmatisk og struktureret tilgang til dit arbejde, så er vores Automation team højst sandsynligt stedet, hvor du nemt falder ind og føler dig hjemme.

Du kommer til at referere til lederen af Automation teamet, der tæller 8 kompetente Automation Engineers. Teamets opgave er at levere support til produktionen on-site i Hørsholm og deltage i aktuelle og planlagte opgraderingsprojekter, der skal bringe ALK’s produktionssetup på omgangshøjde med de bedste.

Dit ansvar vil være:

  • Alle aspekter af design, kvalifikation og projektledelse af Automation delene af GxP og non-GxP projekter ved ALK, Site Hørsholm
  • At arbejde i overensstemmelse med cGMP regler og ALK’s kvalitetsprocedurer.
  • Holde dig selv opdateret med vedligeholdelse og standardisering af processer, skabeloner og værktøjer indenfor Automation og SCADA-afdelingen.
  • Support til ALK’s SCADA/Automation system og produktionsnetværk på site Hørsholm.
  • Vedligeholdelse af ALK’s SCADA/automation systemer og produktionsnetværket (i samarbejde med Global IT) på site Hørsholm.

Diversitet og muligheden for at være del af noget nyt og spændende

Du bliver en del af et ungt og meget dynamisk team med stor indflydelse på valg af teknologier og værktøjer i produktion. Hvis en ambitiøs vækst agenda uden tab af kvalitet i løsningerne taler til dig, så er her muligheden for at være en del af en flad organisation med god adgang til både beslutninger og økonomi.

Teamet er placeret i Hørsholm (DK). Da Hørsholm også er hovedkvarteret i ALK er der på sigt muligheden for at tage implementerede løsninger ud i resten af den globale organisation.

Flere veje ind til denne stilling

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig som din erfaring med at designe, etablere, varetage og udvikle netværksløsninger – gerne indenfor IT/OT. Det er en spændende udfordring med stor indflydelse, men også et job med mange interne interessenter, så du skal også trives med at kommunikere frit og ofte med alle typer af mennesker.

Her er nogle af de kvalifikationer, der kan bringe dig i spil til stillingen:

  • Erfaren netværksspecialist, gerne i et IT/OT setup
  • Stærke kommunikationsfærdigheder, herunder tale og skrive engelsk flydende
  • Erfaring med GxP og Pharma industri er ønskeligt, men ikke påkrævet

Hvad ALK tilbyder

Dette er en spændende stilling i et internationelt firma med løsninger, der gør en forskel for mennesker med allergi. ALK er karakteriseret af at have et globalt og dynamisk mindset og en flad organisationsstruktur. Dette tillader dig at være tæt på beslutningsprocesser og samtidig udvikle dine personlige og professionelle kompetencer.

ALK er et globalt firma med produktionsfaciliteter i Danmark, Frankrig, Spanien og USA. ALK består ca. 2.800 mennesker og hovedkvarteret er placeret i Hørsholm, nord for København. ALK anerkender og anser sine medarbejdere som sine største aktiver og tror på, at de derved gør deres bedste for at skabe nye og bedre allergibehandlinger og løsninger for mennesker med allergi på hele kloden.

Kontakt og ansøgning

We have partnered up with Brinch & Partners to fill this position. If you need further information about the position, please contact Partner, Lars Frisk Rossen on +45 31 506 502.

We look forward to hearing from you.

Lars Frisk Rossen

Partner
+45 31 506 502
lfr@brinchpartners.dk