Struers er verdens førende producent af udstyr, forbrugsvarer og service til metallografiske undersøgelser. Med datterselskaber og kontorer i 24 lande og repræsenteret i 50 lande verden over, er Struers en international virksomhed i vækst. Struers har tætte kundeforhold, der er opbygget verden over med førende industrielle virksomheder, prestigefyldte universiteter og respekterede forskningsinstitutioner.

Du bliver en del af vores danske hovedsæde i Ballerup, hvor vi er 200+ ansatte. Struers sætter en ære i at levere løsninger af høj kvalitet, mens vi arbejder i et uformelt miljø. Til hovedkontoret i Ballerup søges en:

Global HR Director

Kunne du tænke dig at bringe din HR-værktøjskasse i spil i en global virksomhed der er markedsledende, og trives du med at arbejde tæt på den øverste ledelse? Vil du gerne arbejde med HR, hvor samspillet med strategien er tæt, og du naturligt vil blive en del af de strategiske initiativer? Så kunne rollen som Global HR Director hos Struers være noget for dig.

Som globalt ansvarlig for HR i Struers har du ansvaret for hele HR-paletten, og får mulighed for at bringe din værktøjskasse og erfaringer i spil på en række områder. Sammen med 4 stærke og kompetente medarbejdere i dit nære team, og 2 medarbejdere i indirekte reference, skal du bringe Struers til det næste niveau indenfor HR. Du får tætte snitflader til den øverste ledergruppe samt en række relationer ud i den global matrix organisation. Du deltager i seniorledergruppens arbejde sammen med de regionale salgsdirektører, og faciliterer en række ledergruppemøder samt direktionsseminarer. Du har ansvaret for udviklingen og forankringen af HR-strategien i samspil med dine tætte stakeholders, og skal sikre, at de strategiske initiativer bliver kørt sikkert i mål. Du har sammen med din organisation ansvaret for HR Årshjulet, hvor der bla. er fokus på performance evalueringer, talenter og medarbejder tilfredshed.

Af andre relevante opgaver kan nævnes:

  • Sparringspartner for direktionen
  • Opbygning af kompetencer i organisationen der understøtter strategien – herunder identifikation af kompetence gaps
  • Sikre den fortsatte implementering af et nyt HR-system (Cornerstone)
  • Videreudvikling af talent management processen
  • GDPR
  • Drive den interne kommunikation

Du vil blive målt på dine resultater, og den sikre eksekvering af de strategiske projekter som du har ansvaret for. Der er fokus på leder- og kompetenceudviklingen, og at få skabt de rigtige rammer for engagement og eksekvering i organisationen. 

Dine erfaringer og kompetencer

Du sidder sikkert i en tilsvarende rolle i dag, hvor du arbejder globalt i en producerende virksomhed. Du har din værktøjskasse i orden – både praktisk og teoretisk, og har erfaring med elementerne i et HR årshjul. Denne rolle er bred, og du får ansvaret for en række forskellige områder. Dette betyder, at du gerne må betragte dig selv som HR-generalist, hvor du også synes det er interessant, at tager ansvaret for f.eks. GDPR, kommunikation samt bidrage til overenskomstforhandlinger på timelønsområdet. Du har en solid ledererfaring, og har erfaring med at arbejde i en international matrix organisation. Du finder naturligt rundt i et større HR-system, og har gode erfaringer med at udnytte systemerne fuldt ud til fordel for HR og virksomheden. Du ved hvordan man rækker ud til internationale samarbejdspartnere på markeder som f.eks. USA og Japan for at sikre den rette information til at træffe de gode HR-beslutninger.

Din personlighed er vigtig for os. Du bliver en central person i Struers fortsatte vækst, og der er meget fokus på HR, for at sikre de rette rammer for succes. Sammen med change management hører naturligt kommunikation, og du er en synlig og klar kommunikator, der naturligt går foran og er en rollemodel for dine nære relationer. Du er strategisk tænkende, men samtidig praktiker med god evne til at sikre eksekveringen af de mere operationelle elementer i strategiplanen. Du er omhyggelig og grundig, og har en god situationsfornemmelse og empati, der også rækker ud på de mange internationale markeder, som Struers befinder sig på.

Hvorfor er jobbet attraktivt?

Struers er en markedsledende global virksomhed, og er solid og robust med et stærkt ejerskab. Du får mulighed for at arbejde globalt for en producerende virksomhed, og er meget tæt på ledelsen hvor beslutningerne bliver truffet. HR er en væsentlig del af strategien for Struers, og din del af organisationen understøtter de strategiske initiativer på en række områder.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og Struers, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk