Senior Procesingeniør

Ønsker du at arbejde med projekter, som udvikles til kunder over hele verdenen? Ønsker du at være med til at udskifte plastemballage med bæredygtige materialer? Har du kendskab til design og dimensionering af rør, ventiler, pumper og måleinstrumenter? Så kan den nyoprettede stilling som Senior Procesingeniør hos Hartmann Technology være noget for dig.

Stillingen:

Som Senior Procesingeniør bliver du en del af en meget erfaren teknologi organisation på ca. 20 kolleger, som består af ingeniører og konstruktører indenfor disciplinerne konstruktion, proces, forme & værktøj, el og SRO. Selve procesteamet består i dag af to og du vil dermed blive det tredje medlem af dette team. Du vil hurtigt blive involveret i udvikling af projekter for både interne og eksterne kunder. Hartmann Technology har to lokationer; et i Tønder og fra januar 2023 et nyt i Kolding. Din primære base vil være i Kolding, men da samarbejdet med udviklingsafdelingen i Tønder også er vigtig vil der foregå en naturlig udveksling og gensidige besøg.  I stillingen som Senior Procesingeniør får du muligheden for at opleve hele processen; fra design, dimensionering, projektering til produktion og installation hos kunden.

Dine primære opgaver og rolle vil være:

 • Forberedelse og beregning af procesdelen indenfor det samlede tilbud til kunden
 • Udarbejdelse af PI-diagrammer, dvs. designe, beregninger og dimensionere af komplette procesanlæg herunder rør, ventiler, pumper kontrolsystemer samt måleinstrumenter på det enkelte projekt
 • Layout på procesdelene af det komplette anlæg
 • Projektledelse (de fleste i afdelingen har også en projektlederrolle)
 • Assistance (back-office) for salg i salgs- og tilbudsfasen samt for site-manageren on-site i forbindelse med installation hos kunden via anvendelse af MS Hololens 2, så assistance til kolleger on-site kan foretages hjemmefra
 • Dokumentation og opdatering

Din fleksibilitet og evne til at lære nyt vil være central i samspillet med de andre fagområder som: maskiner, forme, værktøjer pumper, ventiler, varmesystemer, samt automatisering, styring og regulering heraf. Du vil således blive en central del af teknologiafdelingen i Hartmann Technology samt være med til at starte den nye lokation i Kolding op.

Faglige kvalifikationer:

Vi ønsker en person, som er kompetent og nysgerrig på at lære nyt samt tidligere har prøvet at arbejde med design, beregne og dimensioner rør, ventiler, pumper kontrolsystemer og måleinstrumenter for procesanlæg. Du er uddannet ingeniør, og her vil det være naturligt at være uddannet procesingeniør, men vi er også meget interesserede i personer med en baggrund som enten bachelor eller kandidat/master i bæredygtig energiteknik.

Opsummerende søger vi en person som har kendskab til:

 • Design, beregne og dimensionering af rør, ventiler, pumper kontrolsystemer samt måleinstrumenter til proces & maskinanlæg
 • Udarbejdelse af PI diagrammer og fabriks/proces layouts
 • Teknisk dokumentation (der er kolleger i teamet, som primært arbejder med dokumentation, men det er fordel, at du har erfaring med området, og dermed har respekt for vigtigheden af det)
 • At bruge engelsk på et solidt niveau i både skrift og tale, da hovedparten af vores kunder befinder sig i udlandet
 • Eksekvering af projekterne i tæt samarbejde med salg & supervisoren on-site

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du er lærenem og er en idérig udviklingsperson som ønsker at lytte til kunden og formår at komme op med ideer og forslag til nye løsninger, når kunden f.eks. efterspørger højere effektivitet på anlægget, o.l. Input og ønsker fra kunder ser du primært som nogle spændende udfordringer.

Personlige kvalifikationer:

Som person er du analytisk, detaljeorienteret, systematisk og trives med at arbejde i et team. Din nysgerrighed gør, at du helt naturligt fordyber dig i komplekse emner, når det kræves. Du er ambitiøs men også tålmodig mht. løsninger og projekter, og det falder dig i den forbindelse helt naturligt at afprøve grænserne for, hvor innovative produkter og løsninger, det er muligt at lave. Sidst, men ikke mindst; du besidder evnen til at simplificere komplekse problemstillinger.

Du tilbydes:

Indtræden i en virksomhed med høje forventninger til fremtidig vækst pga. generel udfasning af plastemballage i verdenen samt en virksomhed med strategisk fokus på reduktion af CO2 og energiforbrug. Drivkraften i dagligdagen er udvikling, produktion og salg af verdens bedste maskiner og anlæg til produktion af bæredygtig emballage. Hos Hartmann Technology får du en dagligdag i uformelt arbejdsmiljø med stor frihed under ansvar for den enkelte medarbejder i en flad organisationsstruktur, hvor der er mulighed for at samarbejde med montage og test medarbejdere i direkte forlængelse af kontoret. Der vil i jobbet være god mulighed for oplæring i form af sidemandsoplæring, da procesteamet som nævnt allerede består af to meget erfarne kolleger.

Om Hartmann Technology:

Hartmann Technology er det globale teknologicenter for Brødrene Hartmann A/S. Ud fra to lokationer i Tønder og Kolding udvikles maskiner, procesanlæg og hele produktionslinjer til støbning af æggebakker og frugtemballage, både til egne fabrikker og til eksterne kunder på det globale marked. Brødrene Hartmann A/S oplever stor succes, og er en virksomhed i konstant udvikling med flere udfordrende projekter undervejs, hvor netop Hartmann Technology´s evne til at forsat at levere den rette innovation og løsninger til projekterne er afgørende for den fremtidige succes. Alt i alt arbejder der ca. 60 personer hos Hartmann Technology.

Hartmann Technology er markedsledende i verden på sit område og leverer størsteparten af de maskiner og anlæg, der globalt bruges til æggebakkefremstilling.

Om rekrutteringsprocessen:
Rekrutteringsprocessen foregår i tæt samarbejde med Brinch & Partners. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Partner Peter Bjerring på mobil 23 277 287 eller på mail pb@brinchpartners.dk

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk