Senior financial controller – kom ultratæt på en forretning med en sød tand

Vil du have en bred rolle, hvor du virkelig får lov at udvikle vores financial controlling-funktion?

Som vores nye senior financial controller vil du give dig i kast med et mix af financial-, business- og supply chain controlling-opgaver i tæt samarbejde med søde kolleger på tværs af forretningen. Og så får du en ledende rolle i at optimere funktionen ift. både tools og processer.

”Vi skal til at introducere Power BI i financial controlling – og her er det dig, der udforsker mulighederne og sætter retningen,” fortæller din nye leder, Kenneth Kiel Meisner.

Velkommen til Toms

Du møder ind på vores hovedkontor i Ballerup, og her sidder størstedelen af dine samarbejdspartnere og den forretning, du understøtter. Faktisk har vi samlet stort set hele værdikæden her – i Toms indkøber, producerer og sælger vi nemlig alt selv, og du kan nærmest dufte chokoladefabrikken i baghaven.

Dit nye team, Finance & Controlling, består af 10 dygtige kolleger. I Ballerup sidder du sammen med 1 financial controller, 1 group financial controller og 1 supply chain business partner. Derudover har du også 5 kolleger i Shared Service-centeret og 1 supply chain controller i Polen samt 1 finance manager i Tyskland.

Driv financial controlling og udforsk Toms fremtid med Power BI

Sammen med vores anden financial controller supporterer du den danske forretning samt vores svenske salgskontor med al finansiel support. Derudover bliver du en central spiller i at udvikle fincancial controlling og introducere Power BI internt i funktionen og udadtil mod forretningen. Her tænker du de store tanker og får støtte til alt det tekniske.

Begge dele betyder, at du har rigtig meget daglig kontakt på tværs af forretningen – både for at bistå med finansiel support og for at afdække forretningens behov for finansiel data, og hvordan det skal præsenteres for at give værdi.

Du får dermed en bred rolle, hvor du:

  • optimerer eksisterende og introducerer nye processer og værktøjer i funktionen
  • udarbejder standard- og ad hoc-rapporter i Power BI, fx på KPI’er
  • udfører kredithåndtering for danske og svenske kunder
  • står for budgettering og controlling af produktionsomkostninger.

Et fladt hierarki, hvor gode idéer har frit spil

I Toms er vi ikke større, end at du det ene øjeblik snakker tal med direktøren og det næste prøvesmager en karamel med kollegaen ved produktionsbåndet. Men vi er stadig store nok til, at tallene er sjove og mulighederne mange.

”Her har vi ikke en masse rigide regler og procedurer – vi snakker sammen og får hurtigt tingene til at rulle. Så du kan virkelig sætte dit præg på, hvor vi skal rulle hen,” siger Kenneth.

Og så er sammenholdet så godt, at vi sagtens kan arbejde hjemme et par dage om ugen, når du fx har brug for at fordybe dig i dine opgaver.

Financial controller med lyst til mere

Vi forestiller os, at du har god erfaring med financial controlling og har lyst til at sætte dig ind i nye områder. Derudover er du:

  • selvkørende og god til at prioritere dine opgaver
  • bekendt med Power BI som værktøj
  • glad for at tale med mange forskellige typer mennesker og hjælpe dem med at forstå dine tal.

Uanset om du er til Kæmpe Skildpadde, Holly Bar eller noget helt tredje…

… så glæder vi os til at høre fra dig.

Kontakt os / Ansøg

Denne rekruttering foregår i samarbejde med Brinch & Partners.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Partner Mia Svantemann Ramskov på telefon +45 2426 6670 eller mail ms@brinchpartners.dk

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende.

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Mia Svantemann Ramskov

Partner
+45 2426 6670
ms@brinchpartners.dk