DOVISTA Gruppen er en gruppe af ledende virksomheder og brands der sælger facadevinduer og døre på det europæiske marked. Gruppen består af en række uafhængige mærker, og de mere end 7.000 medarbejdere producerer og markedsfører produkterne i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Irland, Polen, Østrig og Litauen. DOVISTA Gruppen er ejet af DOVISTA A/S, som er 100% ejet af den danske virksomhed VKR Holding, der f.eks. ejer VELUX og beskæftiger over 14.000 medarbejdere globalt.

Denne rolle er med udgangspunkt i det danske salgsselskab, der sælger og markedsfører VELFAC og Rationel vinduer og døre på det danske marked. Arbejdssted er Horsens.

Salgschef – VELFAC projektsalg

Synes du det er interessant at få ansvaret for et af de stærkeste brands indenfor byggeindustrien i Danmark, hvor du skal arbejde med projektsalg rettet mod entreprenører og andre bygherrer? Samtidig vil du blive en del af et stærkt team, hvor man bliver mødt med engagement og dedikation, og du får en stor grad af frihed og mulighed for at påvirke processer og salgsstrategien. Hvis det kunne være et interessant job for dig, så læs videre her.

Dine ansvarsområder

Du får reference til den danske salgsdirektør for projektsalg, hvor man har ansvaret for salget af VELFAC til danske entreprenører og bygherrer. Du får lederansvaret for et team bestående af 6 dedikerede og kundeorienterede salgskonsulenter, der samlet har salgsansvaret for et pænt tre cifret million beløb. Udover lederopgaven vil du også få din egen kundeportefølje som du skal arbejde med. Dit ansvarsområde vil bevæge sig i spændingsfeltet mellem salgsstrategi, handlingsplan og processer – og du vil have fokus på, at dit team leverer ind på de aftalte KPI’er. Du har selv fingeren på pulsen, og gennem daglig sparring, salgsmøder og samkørsel sikrer du, at der bliver leveret på de aftalte handlingsplaner. Du får en naturlig tæt relation til andre funktioner såsom tilbuds- og projektteamet samt marketing, service og finance.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Coaching og sparring
  • Udarbejdelse af årshjul og underliggende handlingsplaner
  • Løse kundetvister
  • Drive egen kundeportefølje
  • Udarbejde kampagneplaner med marketing
  • Drive best practice på tværs af din organisation

Du vil blive målt på din evne til at træde ind i teamet, og skabe resultater sammen med dem. Derudover vil der være en række KPI’er indenfor order intake, hitrate, kvalitetsomkostninger samt CRM-systemet, som også vil være en del af dine målepunkter.

Dine kvalifikationer

Du sidder sikkert i et job som salgschef i dag, og arbejder med projektsalg indenfor byggeindustrien. Men du kan også komme med erfaring fra andre større virksomheder, hvor du har haft fokus på f.eks. processer, årshjul og strategier. Du har i nogle år arbejdet som leder indenfor salg, og har en lederfaring du kan bringe i spil i denne rolle. Så du kender til mekanismerne omkring 1:1, coaching samt ved hvordan man skaber og udvikler et dedikeret og stærkt salgsteam. Som person er du en stærk kommunikator, og skaber en fælles retning for dit team med en god gennemslagskraft og karisma. Du har en naturlig respekt for den stærke bestående kultur, men du er også forandringsorienteret, og trives med at skabe vækst gennem et målrettet fokus på processer og systemer. Du er en rutineret bruger MS Office pakken og taler engelsk på et godt niveau.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og DOVISTA A/S, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit hos Brinch & Partners på +45 2215 2787. Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herunder. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk