Senior PMO Analyst til opfølgning på Trygs koncernstrategi

Vil du være primus motor på at drive opfølgningen og rapporteringen på strategieksekveringen i Skandinaviens største forsikringsselskab? Så har vi en spændende mulighed for dig!

Group PMO-teamet i Strategi og M&A-afdelingen søger nu en Senior PMO Analyst, der brænder for at arbejde i spændingsfeltet mellem strategi og eksekvering. Du kommer til at drive og løbende udvikle opfølgningen og statusrapporteringen på strategieksekveringen til direktionen.

Vi har ambitiøse 2024 mål og er i færd med integrationen af Nordens største opkøb i nyere tid.

Om afdelingen | Bliv en del af et fantastisk team!

Du bliver en del af Group PMO-teamet i Strategi og M&A-afdelingen. Vi sætter retningen for Tryg-koncernen i samspil med ledelsen og bestyrelsen og følger op på strategieksekveringen.

I Group PMO-teamet skal vi bl.a. sikre, at topledelsen har et samlet informationsgrundlag, hvorudfra de løbende kan træffe de nødvendige beslutninger for at sikre strategirealiseringen.

Dit nye job | Skab udvikling med os!

Som Senior PMO Analyst får du ansvar for at drive opfølgningen og statusrapporteringen på strategieksekveringen i samarbejde med en studentermedhjælper.

Du får en bred kontaktflade på medarbejder- og ledelsesniveau, i en vekslende arbejdsdag med statusmøder, analyser og leverancer i en tilbagevende og genkendeligt måneds- og kvartalshjul samt afrapporteringsformat.

Din hverdag vil således bestå af både faste og alsidige opgaver, eksempelvis:

 • Udvikle og løbende forbedre statusrapporteringen på strategieksekveringen inkl. etablering af KPI’er og opfølgningsprocesser, så det afspejler koncernstrategien
 • Drive den månedlige og kvartalsvise proces for KPI- og projektopfølgning inkl. udarbejdelsen af statusrapporten til direktionen
 • Indsamle data fra alle koncernens forretningsområder og kritiske projekter med henblik på rapportering og analyse af de strategiske satsningsområder og projekter (porteføljen)
 • Interessenthåndtering på ledelses- og direktørniveau, eksempelvis statusmøder med forretningsområderne og projekterne
 • Udfærdige analyser og beslutningsoplæg til topledelsen på strategisk vigtige spørgsmål vedrørende eksekveringen af koncernstrategiens satsningsområder og projekter
 • Udbrede ”best practice” for KPI- og projektrapportering på tværs af forretningsområder og koncernkritiske projekter og støtte implementeringen heraf
 • Besidde det fulde statusoverblik over koncernens strategieksekvering, herunder at være behjælpelig med besvarelse af diverse forespørgsler på strategieksekveringen.

Hvem er du? | Bring dit talent i spil!

For at få succes i jobbet besidder du et solidt projektleder-gen samt en analytisk værktøjskasse. Du kan arbejde selvstændigt med opgaver og interessenter, har strategisk blik, flair for tal og stærke problemløsningsevner. Du trives i en eksekverende hverdag med møder, analyser og månedlige rapporteringsleverancer til topledelsen og forretningsområderne.

Vi forstiller os, at du har følgende kompetencer og erfaringer:

 • Erfaring med projekt- og porteføljestyring fra rådgivning/consulting eller corporate roller
 • Analytisk skarp med flair for tal og analyse af kvantitative og kvalitative data
 • Kommunikativ dygtig med talent for at formidle den essentielle ledelsesinformation fra store datamængder i en struktureret, koncis og grafisk visuel format (tekst og talgrafer)
 • Færdes hjemmevant i Power-Point og Excel på højt niveau

Du tilbydes

En unik og udviklende rolle i en C-25 virksomhed, hvor du får ansvaret for at sikre det fulde statusoverblik over strategieksekveringen, herunder at levere et objektivt informationsgrundlag til direktionen. Du vil indgå i kompetent afdeling, hvor vi har fokus på at skabe resultater i et hjælpsomt, socialt og uformelt arbejdsmiljø med plads til både smil og grin. Du bliver samtidig en del af en virksomhed med branchens højeste medarbejdertilfredshed.

Kontakt os / Ansøg

Denne rekruttering foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Mia Svantemann Ramskov på telefon +45 2426 6670 eller mail ms@brinchpartners.dk

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende.

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Mia Svantemann Ramskov

Partner
+45 2426 6670
ms@brinchpartners.dk