Business Controller med fokus på modellering og analyse

Leder du efter en spændende udfordring hvor din viden om datamodeller kan gøre en synlig forskel for en stor organisation? Og er du drevet af at arbejde med store datasæt og skabe reel værdi?

Velkommen til Business Partnering

Du bliver det nyeste medlem af vores dygtige og engagerede team bestående af 5 erfarne business controllere. Her arbejder vi målrettet med at styrke Forca igennem kompetent økonomistyring, og det er os, der lægger budgetterne, bygger modellerne og rapporterer det økonomiske materiale for ledelsen og kolleger. Vi følger også op på den økonomiske performance, og nu glæder vi os til at byde dig velkommen.

Vi har et stort fokus på at udvikle den interne drift i Forca med en ny styringsmodel, så vi kan blive endnu mere effektive. Det er særligt her, vi har brug dig og dine datakompetencer,” fortæller din kommende leder Helle Vernersen.

Bliv del af en datadrevet organisation med ambitiøse mål

Som business controller bliver det din primære opgave at agere business partner for dit eget område, samt at bygge økonomiske modeller med afsæt i data. Du kommer til at navigere i store datasæt, skabe strukturer, automatisere og tydeliggøre sammenhænge, så vi kan optimere og videreudbygge vores rapportering.

Du begynder med at danne dig et overblik over vores økonomiske processer og lokalisere de forskellige økonomiske funktioner. Derefter vil det bl.a. være din opgave at.:

  • proaktivt være med til at lokalisere forbedringsmuligheder og bygge de forskellige modeller, med afsæt i din forståelse for de forskellige transaktionsspor, datastrukturen og de forskellige rapporters opbygning
  • videreudvikle vores prismodel
  • række ud til alle interessenter, som i dag håndterer de økonomiske funktioner
  • deltage i videreudviklingen af vores faktureringssystem, så det bliver så automatiseret som muligt
  • være med til at lægge og præsentere budgetter og scenarieanalyser

Det her er din mulighed for at sætte dit præg på en stor organisation. Når vi engang i fremtiden kigger på en mere effektiv økonomisk drift, så er det på baggrund af dine modeller og din struktur,” fortsætter Helle.

Støttende kolleger, tillid og gode ansættelsesvilkår

Du kommer ind i et virkelig velfungerende team, hvor folk er engagerede, professionelle og stoler på hinanden og hjælpes ad, når man har brug for en hånd.

Du bliver altså en del af et fantastisk godt team, som altid hjælper og støtter hinanden. Men det finder du hurtigt ud af, når du starter herinde,” slutter Helle.

Du elsker at arbejde med data og lave analyser/rapporter som skaber reel værdi for forretningen

Det er vigtigt, at du trives med en synlig rolle, hvor du opsøger og kontakter relevante interessenter. Et vigtigt led i vores rejse bliver også, at du kan skabe forståelse for vores arbejde, og du både kan være vedholdende og tale din sag, når du foreslår at ændre i de økonomiske processer og modeller.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en relevant økonomisk eller finansiel uddannelsesbaggrund på kandidatniveau – og har du en matematisk baggrund, er det en fordel
  • har siddet i en lignende stilling, hvor du har optimeret de økonomiske funktioner igennem skarpe datamodeller
  • er vant til at arbejde med store datasæt
  • kendskab til eksempelvis Power Pivot, Power BI eller lign.

Vi er en væsentlig spiller på pensionsmarkedet

I Forca A/S håndterer vi medlemsservice og -administration, betalingsstrømme, fondsadministration, regnskabsprocesser, governance og it-systemer for de tre store arbejdsmarkedspensioner, Lærernes Pension, PKA samt Pædagogernes Pensionskasse. I alt er vi 245 medarbejdere, der servicerer og rådgiver over 530.000 medlemmer gennem et tæt partnerskab med vores kunder.

Er du vores nye kollega?

Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405. Du kan også læse mere om Forca på www.forca.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk