Udviklingsorienteret Finance Manager/Regnskabschef

Vi søger en faglig stærk Finance Manager til et professionelt- og engageret team, primært bestående af Finance Controllere. Du vil udover det regnskabsmæssige, rapportering og kundekontakt få ansvaret for at skulle stå i spidsen for øget automation og for implementeringen af et nyt ERP-system (Dynamics365)

I økonomifunktionen i Forca er vi i gang med at transformere vores rolle fra et traditionelt fokus på tal og historik, til et øget fokus på proaktiv rapportering og sparring om indhold, muligheder og performance. På den måde kan vi bidrage til at sikre fortsat udvikling af både vores, samt vores pensionskunders rapportering og forretning.

Sæt Økonomi på landkortet – udvikling af den finansielle controlling

Som Regnskabschef skal du tage ledelsen af et kompetent team af financial controllers, og med sit kendskab til og interesse for regnskabsreguleringen for pensionsselskaber sikre solide resultater. Derudover får du ansvaret for øvrige regnskabsfunktioner som daglige betalinger, bankhåndtering samt lønadministration for kunder og Forca.

Kerneopgaverne er:

  • Sikring af regnskabsmæssig compliance på pensionsområdet
  • Sikre optimal brug af regnskabsreguleringen
  • Sikre en kort time-to-market på afdelingens leverancer
  • Tilse at afdelingens ydelser udvikles og leveres med høj kvalitet og effektivitet

Derudover vil du skulle arbejde med:

  • Kontinuerligt udvikle rapporteringen og udarbejde regnskaberne sammen med kollegaerne og sikre en høj kvalitet, gode leverancer og høj færdiggørelsesgrad. Tillid, pålidelighed og samarbejde med Forcas kunder er afgørende.
  • Agere Trusted Advisor: med afsæt i den enkelte kundes særegne forretningsmodel og performance rådgives om fordele og muligheder i forhold til at anvende reguleringen. Gennem teamet sikres en retvisende rapportering.
  • Opbygge nye løsninger, effektive processer og overholde governance. Regnskabschefen skal kontinuerligt arbejde med best-ways-of-working og stræbe efter at forbedre 0g automatisere processer og produkter.
  • Sætte Økonomi på landkortet: Der skal sikres gode relationer og man forventes at byde ind på tværfaglige problemstillinger i Forca i relation til kunderegnskaber og rapportering.

Yderligere forventes det, at både Finance Manageren, samt dit team arbejder på tværs af organisatoriske skel for at finde de bedste løsninger for Forca.

En spydspids, der ikke er til at komme uden om:
Din faglige baggrund kan være mangeartet men du har en akademisk baggrund på bachelor eller kandidatniveau. Du har solid erfaring med udarbejdelse af regnskaber, udvikling af rapporter og økonomiopgaver, gerne fra den finansielle sektor. Og du har desuden erfaring som leder (teamleder) og haft det faglige ansvar for den finansielle rapportering.

Faglig- og datatung afdeling på den levende og udviklende måde
Du bliver en del af en flad organisation som er inde i en spændende rejse. Stemningen og tonen er uformel og ambitionerne høje. Du vil derfor i dit arbejde være i kontakt med mange forskellige dele af Forca´s organisation. Du kommer desuden helt tæt på vores kunders økonomiansvarlige, som din afdeling servicerer, sparrer med og ikke mindst udfordrer.

Vi er i forvejen 19 kollegaer i afdelingen Økonomi. Vores fagligheder spænder fra vores Financial Controllere, som leverer regnskaber og rapportering til såvel Forca som vores kunder, over vores daglige økonomi driftsgruppe og vores udbetalingsteam til vores Business Controllere. Dit team vil bestå af 7 personer.

Kontakt os                                                         
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405. Du kan også læse mere om Forca på www.forca.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk