Udviklingsorienteret Financial Controller

Vi søger en faglig stærk Financial Controller, der har lyst til at være med til implementering af nyt ERP-system, automatisering af processer og samtidig være vores kunders betroede sparringspartner.

I økonomifunktionen i Forca ønsker vi at udvikle vores rolle fra et traditionelt fokus på tal og historik til også at have fokus på proaktiv rapportering og sparring om indhold, muligheder og performance. På den måde vil vi bidrage til at sikre fortsat udvikling af både vores samt vores pensionskunders rapportering og forretning.

Sæt Økonomi på landkortet – udvikling af den finansielle controlling
Med den ene hånd sikrer du gode relationer gennem hjerte og kant, og du byder ind på tværfaglige problemstillinger i Forca i relation til kunderegnskaber og rapportering. Du får en spændende stilling, hvor du er med, når der diskuteres og besluttes snitflader og end-2-end processer. Med den anden hånd skal du:

  • Skabe indsigt og rapportering: sammen med kollegaer udarbejder I regnskaber og anden ekstern rapportering for vores kunder. Du skal forholde dig struktureret samt kritisk til data og resultater. Samtidig sikrer du en høj færdiggørelsesgrad og kvalitet ved udarbejdelsen af regnskaber og rapportering. Gennem fornyelse og udvikling skaber du værdiskabende rapportering, der giver kunderne indsigt i deres forretning.
  • Agere betroede rådgiver: med afsæt i den enkelte kundes særegne forretningsmodel og performance rådgiver du om fordele og muligheder i forhold til at anvende reguleringen. Du sikrer retvisende rapportering samt faglig sparring. Tillid, faglighed og samarbejde med vores kunder er afgørende og med til at gøre denne rolle unik.
  • Opbygge nye løsninger, effektive processer og sikre governance: du arbejder hele tiden med best-practice og løbende forbedringer. Dette bliver særligt vigtigt i implementeringen af Forcas nye ERP-system, hvor du vil få en væsentlig rolle. Dit overblik og din regnskabsforståelse samt forståelse for den finansielle branche vil blive efterspurgt.

En spydspids, der ikke er til at komme uden om:
Din faglige baggrund kan være mangeartet men du har en akademisk baggrund på bachelor eller kandidatniveau. Du har arbejdet med regnskaber og økonomiopgaver i den finansielle sektor – gerne indenfor forsikring og pension – eller som revisor i branchen. Her kendetegnes du ved, at:

Du overvinder forandringer. Vi afspejler en turbulent omverden. Du formår – til stadighed – at tilpasse dig og dine metoder til en ny virkelighed. Du hjælper kunderne med at forstå og tilpasse deres rapportering og forretning.

  • Din stil er afstemt anmassende.Du skal være vores kunders betroede rådgiver – så dine sociale kompetencer er helt i top.
  • Du forbliver rolig. Du arbejder støt mod dine mål. Din tro på egne evner og din metodiske tilgang sikrer, at du træffer beslutninger og når i mål.
  • Du sætter din faglighed i spil.Du har en dyb faglighed, som du formår at bringe i spil – både i den daglige drift og i forståelsen for kunderne – men også i udviklingsprojekter.

Faglig- og datatung afdeling på den levende måde
Du bliver en del af en flad organisation. Stemningen og tonen er uformel. Du vil derfor i dit arbejde være i kontakt med mange forskellige kolleger på tværs af organisationen. Du kommer desuden helt tæt på vores kunders økonomiansvarlige, som du servicerer, sparrer med og ikke mindst udfordrer.

Vi er i forvejen 19 kollegaer i afdelingen Økonomi. Vores fagligheder spænder fra vores Financial Controllere, som leverer regnskaber og rapportering til såvel Forca som vores kunder, over vores daglige økonomi driftsgruppe og vores udbetalingsteam til vores Business Controllere.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405. Du kan også læse mere om Forca på www.forca.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk