Grant Compass gør det lettere for små og mellemstore filantropiske fonde at dele flere penge ud til deres formål. Platformen samler fondsarbejdet ét sted, og integrationen mellem ansøgningshåndtering, bestyrelsesarbejde og formueforvaltning er unik. 9 ud af 10 danske fonde vælger i dag Grant Compass, når de skal digitalisere deres fondsarbejde. Teamet består ikke bare af mennesker med lang erfaring fra legaltech og fintech, men af mennesker der brænder for at gøre en forskel. Vi skaber værdi gennem kombinationen af teknologi og dyb viden om fondsverdenen. Virksomheden har en stærk kreds af investorer og et kompetent og ambitiøst team. Virksomheden er nu klar til at accelerere væksten og søger derfor til kontoret i det centrale København en:

Chief Revenue Officer

Salgseksekvering – Scale up – Internationalisering

Operationel salgsledelse – internationalisering

Du kommer til at spille en central rolle i den kommercielle videreudvikling af en virksomhed, der har ambitiøse vækstplaner. Du får til opgave at opbygge og udvikle en intern salgs- og marketingfunktion og håndtere de eksterne samarbejdsrelationer for disse områder. Du får det samlede go-to-market og revenue-ansvar, og du vil bl.a. fokusere på:

  • Salgsbudgettet – Danmark og nye internationale markeder
  • Vækst og salgseksekvering
  • Skalerbar salgsproces og tools
  • Prisstrategi
  • Markedspositionering
  • Markedsanalyser
  • Bindeled mellem markedet og produktudvikling

Du brænder for at skabe salgsresultater, bygge et high-performance team og indgå i ledelsesteamet og præge virksomhedens kommercielle udvikling. Du er ikke bange for at tage ansvar og gå forrest, samtidig med at du er en team-player og kan stå inde for virksomhedens værdier. Du evner både at tænke strategisk, men i høj grad også at omsætte det til handling og eksekvere på salgsstrategien.

Unik mulighed i spændende fintech-scale up

Du har sandsynligvis en videregående kommercielt orienteret uddannelse og har efterfølgende haft en række roller med fokus på salg og vækst i en scale up eller tech-virksomhed, som opererer indenfor BtB/enterprise eller lign. Du har vist, at du kan gøre en forskel og være med til at flytte ting. Du har både gode operationelle salgsresultater og erfaring med at bygge og lede et vækst-fokuseret team. Du har et stort drive, fokus på kunder, salg og eksekvering, er resultatorienteret og motiveres af en rolle, hvor du har et stort ansvar for at løfte virksomheden til næste niveau.

Ansøgning og yderligere info

Rekrutteringsprocessen gennemføres i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om denne mulighed eller har konkrete spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen at +45 27847406 eller læs mere på www.grantcompass.com

Martin Bo Sørensen

Partner
+45 27847406
mbs@brinchpartners.dk