Senior Manager, Commercial Excellence

Vi søger erfarne Senior Managers inden for Commercial Excellence til København og Aarhus

H&B er topledelsens rådgiver, og et ledende danskbaseret konsulenthus i vækst. Derfor er vi på udkig efter Senior Managers der, med høj faglighed og motivation, er klar til at løse afgørende udfordringer for store, danske virksomheder.

I en tid hvor konkurrencen accelerer, er vækst og øget performance beviset på at organisationen flytter sig. Det stiller store krav til topledelsen at navigere i mulighederne og træffe de rigtige beslutninger, både strategisk og operationelt.

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores faglighed og søger derfor flere nye kolleger til vores kontorer i København og Aarhus.

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi dig?

Vi arbejder primært inden for tre fagområder: Strategy & Organisation, Business Transformation og Commercial Excellence. Du kan læse mere om os her.

Vores klienter er ambitiøse danske virksomheder på tværs af sektorer. Der er derfor kort vej – helt bogstaveligt – til de faglige udfordringer og store opgaver. Størstedelen af de virksomheder, vi arbejder for, er inden for det private, men vi arbejder også for offentlige organisationer. Vi indgår typisk langvarige samarbejder, hvor vi engagerer os i klienternes virkelighed, både personligt og fagligt, for at matche deres behov.

I H&B sætter vi fokus på at tilbyde læring og udvikling i jobbet, så du hele tiden kan være en stærk rådgiver i selv de mest komplekse projekter. Vi sørger også for at skabe rum til, at du kan udvikle dig personligt. Vi sætter i det hele taget mennesket først og fastholder en arbejdskultur, der skaber rammer for hele mennesker, og som lader dig brænde igennem – frem for at brænde ud. Vi mødes som firma over 16 dage om året til H&B camps og udvikler vores faglighed og værktøjskasse, tager temperaturen på vores egen strategi samt dyrker fællesskabet.

Dine opgaver og udviklingsmuligheder:

 • Scope, lede og drive projekter inden for Commercial Excellence
 • Øge virksomheders kommercielle performance – lige fra kommerciel strategi og produktudvikling til forbedring af kundeoplevelser, kunderejser og kundekultur
 • Styrke virksomhedernes salgskompetencer og sætte retning for og hastighed på salgs- og kundeagendaen
 • Udvikle eksisterende klientrelationer, men også skabe helt nye relationer
 • Være ansvarlig for at sikre høj kvalitet i vores leverancer
 • Udover at indgå i et fagligt fællesskab med talentfulde rådgivere inden for CE, vil du også spille en central rolle i at videreudvikle huset internt, og med stillingen indgår muligheden for senere at indgå i partnerkredsen
 • Vi prioriterer også at skabe rum til din personlige udvikling. I H&B sætter vi mennesket først og fastholder en arbejds- og udviklingskultur, der fokuserer på at lade dig brænde igennem – frem for at brænde ud 

Det, vi søger hos dig:

Som Senior Manager inden for CE skal din faglighed været baseret på både strategisk og operationel erfaring fra fx den finansielle sektor, teleindustrien eller BtB-virksomheder med høj kompleksitet. Som den ideelle kandidat deler du vores værdisæt, og du har:

 • En relevant videregående uddannelse på kandidatniveau
 • Minimum fem års konsulenterfaring fra et stort anekendt konsulenthus, hvor du blandt andet har haft ansvar for at drive store, kommercielle forandringsprojekter, gerne kombineret med erfaring fra industrien.
 • Evnen til at kombinere et høj engagement med tung faglighed, så du kan være klienternes ”trusted advisor”
 • Solide projektledelsesevner og en samarbejdsorienteret tilgang til både teamet og klienten gør, at du naturligt opnår følgeskab
 • Et veludviklet netværk på topniveau, som du er vant til at bruge i forretningsøjemed
 • Sans for grundighed og kvalitet og evnen til at bringe disse kompetencer i spil i såvel klientleverancer som kommercielt
 • Stærke kompetencer og værktøjer fra tidligere CE-arbejde med fokus på vækst, kundeoplevelser, salgsperformance og go-to-market, som du kan dokumentere resultaterne af
 • Du skal have lyst og evner til at bidrage både til udvikling af H&B’s klienter, men også til udviklingen af vores interne kultur og ambitiøse talenter

H&B | Hildebrandt & Brandi er topledelsens rådgiver, og et ledende danskbaseret konsulenthus i vækst. Derfor er vi på udkig efter Senior Managers der, med høj faglighed og motivation, er klar til at løse afgørende udfordringer for store, danske virksomheder.

Vi ønsker et stærkt fællesskab, hvor vi sammen skaber en særlig følelse af at høre til, og en kultur, hvor vi tager ansvar, viser respekt, hjælper hinanden, og hvor alle stræber efter næste niveau.

Vi er ambitiøse, grundige og helhedsorienterede, og vi kræver kvalitetsarbejde fra hinanden – og vi tilstræber også, at vi hver især får plads til at udfolde vores unikke talent.

Kontakt os / Ansøg

Denne rekruttering foregår i samarbejde med Brinch & Partners.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Partner Mia Svantemann Ramskov på telefon +45 2426 6670 eller mail ms@brinchpartners.dk

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende.

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Mia Svantemann Ramskov

Partner
+45 2426 6670
ms@brinchpartners.dk